|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lancome, Biotherm, Glam Shine
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Niestety perfum nie potrzebuję.
Szukam jeszcze pudrów i podkładów mineralnych, fajnych cieni i w ciemnych kolorach - najlepiej ciepły brąz, nie pogardzę pudrem brązującym bez talku, miki i izopropyli w składzie, jeszcze aptecznych kosmetyków: Avene Hydrance Optimale Legere, LRP Hydraphase Legere z filtrami lub bez i to w zasadzie wszystko. |
|
|
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
dorota zechciej zerknac do mnie mam puder brazyjacy YSL (co prawda rozsypka) oraz maske Kerastase, moze chcesz wyprobowac a mnie zainteresowal Touch Liberte..
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
hej pudry brazujace mnie nie interesuja, ale czy moglbys napisac cos wiecej o tej masce? bo w twim opisie widze tylk zdjecie...
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
hej ewentualnie interesowalyby mnie te kosmetyki:
Kerastase Vita Ciment- kąpiel do włosów z cementem (odlewka) jaka pojemnosc tej odlewki? -Goldwell Nice Balance- mleczko nawilżające włosy i wspomagające stylizację (20ml 2 razy użyte) -Kerastase Nutritive- kąpiel odżywcza z kompleksem Gluco-Active do włosów suchych i uwrażliwionych 30ml |
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
hej,
znajdziesz cos za: 5. Dior - IOD wodny puder matujący, preparat w formie bezbarwnej emulsji, który mozna stosowac zarówno pod jak i na makijaż aby zmatowic strefe T. Pojemność początkowa 10,5 g, zostało sie ok 1/3
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
4. Avon - Litlle Black Dress, pojemność wyjsciowa 50ml, zostało sie ok połowa.
zanajdziesz cos?
|
|
#48 |
|
Konto usunięte
|
Witaj, interesują mnie 1 i 3:
1. Lancome Touche Liberte - podkład rozświetlający z aplikatorem w formie gąbeczki, odcień 07 - taki średnoi opalony beż, pojemność początkowa 15 ml, użyty kilka razy, napewno zostało sie jeszcze conajmniej 10ml, świetny komsetyk, juz wycofany ze sprzedaży, link do KWC: 3. Błyszczyk Loreal Glam Shine Crystals, kolor pure strass, przezroczysty z drobinkami, delikatnie opalizujący na różowo. Nowy, 3 razy użyty. |
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;3899348]Witaj, interesują mnie 1 i 3:
1. Lancome Touche Liberte - podkład rozświetlający z aplikatorem w formie gąbeczki, odcień 07 - taki średnoi opalony beż, pojemność początkowa 15 ml, użyty kilka razy, napewno zostało sie jeszcze conajmniej 10ml, świetny komsetyk, juz wycofany ze sprzedaży, link do KWC: 3. Błyszczyk Loreal Glam Shine Crystals, kolor pure strass, przezroczysty z drobinkami, delikatnie opalizujący na różowo. Nowy, 3 razy użyty.[/quote] hej niestety nic u ciebie nie znalazlam.pozdrawiam |
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Niestety Kerastase mam juz mniej niz polowe, wiec sie nie podziele no moze ciut na wyprobowanie oddalabym(dlatego zdjelam z watku)
ale mam jeszcze ze 100 moze 150ml maski Absolut Intense L'oreal Professionnel (musialabym sprawdzic) moze Cie zainteresuje? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.