![]() |
#31 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
mam tak: 1. palete shiseido the makeup. paleta zawiera: - blyszczyki: s4, s5 - matowa pomadke: m9 - pomadki nawilzajace: 9, 10 paleta jest nowiutka. kazdy z kolorow byl raz wyprobowany. mam kartonik 2. blyszczyk do ust HR- frost& snow- podwojny blyszczyk do ust. swietne kolory!!! ![]() nowka, niesmigany ![]() + 2 balsamy CLARINSa baume couleurs 3. pudru brazujacego nie mam, ale mam brazujaca baze YSL- teint parfait i podklad brazujacy w kompakcie GUERLAIN 4. roze mam lorealowskie- testery i GUERLAIN- mozajke- wklad 5. mam maske MATRIX BIOLAGE (tzn bede miala we wtorek) i co? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Dot.: szukam kilku rzeczy - może ktoś chcialby sie ich pozbyć ?
Cytat:
![]() aha-postaram sie zajrzec tu jutro rano (normalnie mam dostep do sieci tylko w weekend) wiec poprosze o cierpliwosc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
- olejek na gorąco do włosów Oriflame kokosowy, 15 ml (do 06.2009)
- 2/3 błyszczyku Manhattan CalypsoShine bezbarwnego z drobinkami (pachnie wazelinką) - błyszczyk migoczący Avonu Glistening Peach, zużycie 15% - brokatowy eyeliner w płynie Essence, zostało 45% kolor błękitny ale brokat jest srebrny - cień do powiek w płynie CarloDiRoma jasnobeżowy 9 ml nr 02, zuzycie 5 do 10% - 2 cienie Maybelline ExpertWearMono: pudrowy róż 15 AntiqueRose zużyte nie więcej niż 30% i pudrowy liliowy 14 HeatherMist tu zużycie nie przekracza 15% - Avon CT cień w kulce zielony-nowy (nie wiem czemu nie ma napisów na buteleczce) - cień w sztyfcie HOT INDIA Manhattan (zużycie max 10%) w kolorze perłowego srebrzystego beżu (nie jest bardzo jasny) - Odsypki- sypkie cienie Vollare: 19, 22, 38, 39 (ostry róz, turkus, mocny lila-róż, złoto) - Próbki szminki Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (1), PaleRose(5), BerryMauve(6), Rose(7) StrawberryDelish(8), KnockoutPink(9), PlumFrost(10) U Ciebie interesuje mnie - próbka Bioderma Sebium - plyn micelarny - 10 ml. - Inglot korektor nr 34- jasny beż - tubka 10 ml. - uzyty 2 razy (czy to jest najjaśniejszy z beży?) - Lancome Bi-facil (dwufazowy plyn do demakijazu oczu)- 30 ml., nieuzywany - balsam do ust w sztyfcie, Lotta Luv Dairy Queen Lip Balm ![]()
![]() |
#35 |
Przyjaciółka KWC
|
Mam błyszczyk Aquolina Dolci Baci bardzo mało używany, cienie L'oreala w tonacji, która chyba Ci odpowiada.
Zapraszam.
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Mam maseczkę z glinką z Morza Martwego Avonu oraz brązowy błyszczyk Revlon.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
![]()
dobry wieczor
![]() wrzucam fotki blyszczykow+ plynnej pomadki ysl+ palete shiseido ![]() och i mam jeszcze rouge a levres bourjois- norka niesmigana, kolor 52. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
![]()
pomadka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() obawiam sie jednak, ze z blyszczykow to tylko jeden z Clarinsa bedzie w moi kolorze (to nie jest przypadkiem nr 03 ?) poprosilabym Cie jeszcze o podanie numerow obu Clarinsow i HR - bede w czwartek w Sephorze to je sobie na zywo obejrze - jesli oczywiscie zechcesz poczekac na odpowiedz ![]() aha - a moge jeszcze poprosic fotki rozy? - przepraszam ze tak marudze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
za Avon dziekuje, a jak to nr (czy nazwa koloru) blyszczyka? no i co bys ode mnie chciala za niego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
kurcze, zapomnialam o tych rozach
![]() sfotografuje wieczorem (w nocy ![]() helena podwojna to: magoc gloss:03- sugarbrown i 04- blackred klarensy to wlasnie 3 i zdaje sie ze 5 ![]() pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
trudno, jakoś przezyję
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Revlon Lipglide z gąbeczką odcień Mirrored Mocha - kawowy - zafoliowany NOWY Jest na zdjęciu w moim watku. sama nie wiem, co od Ciebie chcieć masz taki ogromny wybór kosmetyków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
mam też nową profesjonalną odżywkę do włosów Matrix Amplify
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Przyjaciółka KWC
|
Właśnie mam z tym problem - przed propozycją rzuciłam tylko okiem na Twój wątek i stwierdziłam, że z takiej masy kosmetyków napewno coś wybiorę, a teraz patrzę i trudno mi znaleźć coś adekwatnego cenowo-półkowo, co byłoby mi potrzebne. Może masz coś z mojej wish-listy na zbyciu?
![]() |
![]() |
#47 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co bys ewentualnie chciala za nia ode mnie? Cytat:
Ice - mam na wymiane to co w watku. Chcialam pozbyc sie tego jak najszybciej i zakonczyc "dzialalnosc" na Targowisku, wiec raczej nie przewiduje wiecej dokladek. A rozstanie z czymsc poza watkiem - tak, ale tylko za rzeczy ktorych szukam (blyszczyk do nich niestety nie nalezy). |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:17.