![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: .:Kolorówka i Pielęgnacja:. Zepter, SebaMed, MF, Maybelline, Wella, Taft, YR...
Cytat:
Sephora, Enlightening Shimmer Compact Powder (Prasowany puder rozświetlający) w odcieniu Gold, zuzyte max 15 % - chociaz moim zdaniem mniej, bo nadal widać wszystkie gwiazdki woda YR Pur Désir pomarańczowa 60 ml, kartonik, raz psiknięte, |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: .:Kolorówka i Pielęgnacja:. Zepter, SebaMed, MF, Maybelline, Wella, Taft, YR...
ewentualnie takie torby:, chyba nic więcej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
torby niestety nie w moim stylu
![]() mnie u Ciebie najbardziej interesowałoby to balsam rozświetlający do ust ives rocher, morelowy, nowy, tylko otworzony dok 11.III: Żel antycellulitosowy Nivea Good-by cellulite a aktywną L-karnityną, nowy, w kartonie, KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17692 - tylko za coś mi potrzebnego! Krem prostowacz loków Shock Waves, Wella -jakie zuzycie? Balsam pielęgnacyjny z faktorem Avon, bezzapachowy- jakie zuzycie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do drugiej propozycji, na jaśniejszy odcień, to mam w wątku 1/2 Translucida (który jest naprawdę świetnym pudrem) i pyłek rozświetlający Giordani Gold. Ja sobie zrobiłam tak, że do połowy pudru który sobie zostaiłam dodałam ćwierć (dosłownie) łyżeczki tego pyłku i mam śliczny, doskonały rozświetlacz. Pyłek jest niesłychanie miałki, jedwabisty w pudełeczku ma kolor złocistego, jasnego beżu i zostawia przepiękną poświatę. Poza tym jest niesamowicie wydajny,nadaje się do stosowania solo, na twarz, ciało, do dodawania do sypkich pudrów, miodzio ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o avon to z antycellulitów lubie ten z serii solutions lub anew, skin so soft nie bardzo mi podchodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
hmm, balsamu z faktorem teraz nie mogę znaleźć ale było minimalne zużycie, ten prostowacz - jest jakieś 2/3 z całości.
A czy poza wątkiem masz coś jeszcze, może z kolorówki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Hegron, Gel Spray (Żel mocny w rozpylaczu) -nowy
Eveline Cosmetics Volume LIpExtreme -błyszczyk powiększający usta (efekt w 5 minut) -kolor jasny beż z mieniącymi się drobinkami - zuzycie ok 30% Woda perfumowana Orien Charma -zostało ok 55% ze 100 - a co do za woda? ![]() tej torby nie wiem czy chcę i dlatego szukam czegoś więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Mogę mieć nową, tylko 20ml
![]() Chętnie wypróbowałabym mydło SebaMed i szampon YR... ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie
Oxy-spray Bioptron (Woda tlenowa) -poj 250ml -nowy mój wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=178283 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
więc podsumujmy, ciebie interesuje u mnie:
balsam rozświetlający ives rocher Krem prostowacz loków Shock Waves, Wella -jakie zuzycie? Balsam pielęgnacyjny z faktorem Avon, bezzapachowy- jakie zuzycie? mnie napewno smakers i pilniczek, i coś by się przydało jeszcze dorzucić ![]() a ta woda Orien Charma - to pewnie jakaś droższa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gothiko -wybacz ale rezygnuje z kremu do ciała-kusi mnie ale mam jeszcze w szafce kosmetycznej 3 butelki balsamu, wiec trzeba je najpierw zuzyc bo sie przeterminują ![]() moja ostateczna lista to: Krem prostowacz loków Shock Waves, Wella oraz te nivea antycellulitowy co do wody to nie mam pojecia oddałam za nia chyba spodnie z tego co pamietam, ale jesli chciałabys ja to moge wymienic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
hmm, ale ja nie miałam w wątku kremu do ciała tylko byłaś zainteresowana balsamem do ust rozświetlającym
![]() To co byś mi oddała? Smakers i ta woda to chyba za dużo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z balsamu tez rezygnuje ale chetna jestem na ten krem nivea i prostowacz loków |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
ah, ten żel możliwe że będzie nieaktualny i za niego bym chciała coś specjal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
zapraszam dokładka!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() więc w grę wchodzi tylko woda YR jeżynowa 20ml. Jeśli miałabyś na nią ochotę to napisz co mogłabyś mi oddać za nią. ![]()
![]() |
![]() |
#58 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
szkoda, bo nie lubie tej serii
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.