|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Próbki Vichy podkłady,mikrodermabrazja i inne
Mogę go w sumie wymienic na próbki Vichy, a ile mogłabym sobie wybrać? Nie wymieniałam jeszcze kosmetyków,więc nie wiem jakie tu macie zasady
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz no ja sama nie wiem, ostatnio wymieniałam się z jedną Wizażanką 15 próbek o różnej pojemności za cień, pomadke, błyszczyk z inną 20 próbek za 3-4 dobre kosmetyki. Zaproponuj coś.. ja myślę, że jak za jeden cień do powiek to 10próbek bym mogła dać ale jak zaproponujesz coś innego to pomyślimy. pozdrawiam
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
A jak jest z kolorami tych podkładów? Bo ja jestem trochę opalona, czyli takie pośrednie by mi pasowały...
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Odcień Gold jest dla osób z bardzo ciemną karnacją i bardzo opalonych jeśli jesteś opalona ale nie jak murzynka to polecam ci odcienie sand lub moyed sand są niemal identyczne ja mam normalną karnację, napewno nie opaloną i stosuję nude, kiedyś się mocno opaliłam na wakacjach i wtedy właśnie sand był idealny. Jak patrzę na Twoją fotkę w avatarze to właśnie sand, nude raczej nie. Napisz mi jeśli się zdecydujesz.
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok to ja byłabym zainteresowana:
-Vichy podkład korygujący Dermablend odcień 25Nude- 2próbki -Vichy podkład Normateint odcień 25Nude-2 próbki -Vichy podkład Normateint odcień 35sand- 2 próbki -Vichy podkład jedwabisty Aera Teint odcień 35 Moyen Sand- 2 próbki -Szampon do włosów Naphera z naftą kosmetyczną kuracja wzmacniająca-1 próbka -Balsam do włosów Naphea z naftą kosmetyczną kuracja wzmacniająca-1 próbka Daj znać co Ty na to. Pozdrawiam.
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok pasuje mi czyli tranzakcja podjęta. Zaraz wyślę Ci wiadomość na PW z adresem. Czekam na Twój adres.
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
hej!
czy coś za: -Vichy Normaderm krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry- 20 próbek po 1.5ml każda -Vichy Pure Thermale preparat do demakijażu twarzy i oczu 3 w 1-tubka30ml Mam: DO TWARZY: *nowy, nieużywany korektor zmarszczek w słoiczku (Avon) 10ml *Ziaja Sopot – krem brązujący, relaksujący (użyty raz-nawet nie starłam kremu z wieczka) * Nivea Visage Young – krem nawilżający i podkład w jednym (zostało ok. 75-80%) *Dr.Irena Eris – Peeling enzymatyczny oczyszczająco-kojący (zostało ok. 80-90%) MAKIJAŻ: *nowy, nieużywany tusz ekstremalnie wydłużający (z jednej strony baza, z drugiej kolor Brown/Black) Avon *Avon - czekoladowy błyszczyk do ust Passionate Pink (różowy - intensywność zależy od tego jak i ile się do nałoży) *Avon - Szminka Ultra Moisure Rich color: Matellic Nude (z drobinkami) zostalo ok 70% *Joko – pojedynczy cień do powiek w kolorze bordowym (sprawdziłam tylko kolor) *cienie z nie wiadomo jakiej firmy (Vollare, Cantare i.t.p.) zielenie, kolory ziemi *Avon – błyszczyk Glistening Peach – delikatny z drobinkami, użyty 2 razy DEMAKIJAŻ OCZU: *Dr Irena Eris – Mleczko do demakijazu oczu i twarzy ‘Cera tłusta i mieszana’, Beztłuszczowe – użyte parę razy na próbę, zostało więc może 198ml z 200ml DEPILACJA: *Soraya – delikatny krem do depilacji nóg, rąk, pach, okolic bikini (2 sztuki po 25ml) (kończy ważność!) *GlaxoSmithKline – strep – krem do depilacji wrażliwych partii ciała (twarz, pachy, bikini) (użyte może raz z 75ml opakowania) CIAŁO: *nowy, nieużywany wyszczuplający krem antycellulitowy Avon (250ml) *nowy, nieużywany balsam do skóry suchej Avon SSS * nowy , nieużywany balsam chłodzący do ciała o zapachu perfumu Blue Rushrezerwacja dla Toya * zmiękczający krem do pięt (Avon) – została połowa z 75ml DODATKI: *nowe, nieużywane Pilniki gruboziarniste, cienkie paseczki – zostało chyba 5 sztuk w opakowaniu (było 7 – 2 mi starczą J *Polerka 3stopniowa, używana *Pilnik drobnoziarnisty z polerką, używany ODLEWKI: Avon Today Summer Edition Avon TTA in bloom |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Byłabym zainteresowana czymś z tej listy. Co możesz mi zaoferować?
-nowy, nieużywany korektor zmarszczek w słoiczku (Avon) 10ml -nowy, nieużywany tusz ekstremalnie wydłużający (z jednej strony baza, z drugiej kolor Brown/Black) Avon -Avon - czekoladowy błyszczyk do ust Passionate Pink (różowy - intensywność zależy od tego jak i ile się do nałoży) -Avon – błyszczyk Glistening Peach – delikatny z drobinkami, użyty 2 razy nowy, nieużywany wyszczuplający krem antycellulitowy Avon (250ml) Mogę dołożyć do tych 20próbek normadermu jeszcze więcej bo mam no chyba że chcesz tylko 20. Oprócz tej tubki 30ml Vichy Pure Thermale mogę też dołożyć spoza wątku buteleczkę 30ml Vichy Vichy Pure Thermale mleczko intensywnie nawilżające do demakijażu. Aha czy ten tusz Avon jest czarny czy brązowy?
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej.
Wszystko co wybrałas oprócz tuszu do rzes i kremu wyszczuplającego jest wolne. czyli błyszczyki i korektor zmarszczek w słoiczku. Skoro odeszły te 2 rzeczy z twojej listy to to mleczko nawilżające spoza wątku to chyba byłoby za dużo
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
No mogłabym wziąć cos jeszcze z tego o ile jest wolne: Ziaja Sopot – krem brązujący, relaksujący (użyty raz-nawet nie starłam kremu z wieczka)
* Nivea Visage Young – krem nawilżający i podkład w jednym (zostało ok. 75-80%) wtedy mogę wysłać wszystko co zaproponowałam. Aha a ile jest tego czekoladowego błyszczyku w kolorze różowym?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
ziaja jets wolna ale nivea jest wstępnie zarezerwowana.
Co do błyszczyku. Ciężko stwierdzić (opakowanie jest przejrzyste a braków nie widać) użyłam go parę razy i to w mikroskopijnych ilościach (tylko kropelka na palec i rozcierałam by uzyskać wrażenia , że mam taki kolor ust naturalny )A czy masz może coś z kremów do rąk? ile masz jeszcze tych saszetek normaderm? |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę zaoferować 25saszetek normaderm (to 1,5 opakowania pełnowartościowego aptecznego więc myślę że warto bo w aptece jakies 60zl kosztuje), tubke 30ml i buteleczke 30ml do demakijazu.
W zamian: dwa błyszczyki avon, korektor zmarszek avon, ziaja. Co ty na to?
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
-Vichy Lipometric NOWOŚĆ żel wyszczuplający z kompleksem antycellulitowym- 2 próbki 8ml każda
-Podkład w musie Rimmel Cool Mate 303 true nude- 1 próbka 1.5ml -Vichy Normaderm krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry- 10 próbek po 1.5ml każda -Krem korygujący zmarszczki Vichy Myokine- 2 próbki po15.ml każda -Vichy Nutrilogie2 krem do skóry bardzo suchej o dogłębnym działaniu- 2 próbki po 1.5ml każda -Vichy Pure Thermale mleczko oczyszczające do twarzy- 2 próbki 8ml każda -Iwostin Elixine balsam ujędrniający- 2 saszetki po 7ml każda to mnie u ciebie interesuje ![]() moze masz jeszcze jakies probki balsamow? |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Hey myaaa1 z listy Twoich życzeń mam wszystko prawie:
-Vichy Lipometric NOWOŚĆ żel wyszczuplający z kompleksem antycellulitowym- 2 próbki 8ml każda -Podkład w musie Rimmel Cool Mate 303 true nude- 1 próbka 1.5ml -Vichy Normaderm krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry- 10 próbek po 1.5ml każda (mam tylko 5 próbek no chyba, że poczekasz do niedzieli) -Krem korygujący zmarszczki Vichy Myokine- 2 próbki po15.ml każda(mam jeszcze dodatkowe 2 próbki jakbyś chciała) -Vichy Nutrilogie2 krem do skóry bardzo suchej o dogłębnym działaniu- 2 próbki po 1.5ml każda -Vichy Pure Thermale mleczko oczyszczające do twarzy- 2 próbki 8ml każda (mam więcej próbek wszystko w poście pierwszym) -Iwostin Elixine balsam ujędrniający- 2 saszetki po 7ml każda Zrobiłam dokładkę możesz sobie zobaczyć w poście pierwszym, za większą ilością Normadermu lub jakimiś balsamami możesz poczekać do niedzieli albo zamiast tego wybrać sobie coś innego np. mam fajny krem Skinset Vichy bardzo podobny do Normadermu, dołożyłam też mleczka do demakijażu, podkłady itp. Daj mi znać co wybierasz. Pozdrawiam
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Palau z kosmetyków nic mnie jakoś szczególnie nie interesuje jedynie z ciuszków może ale to przecież za dużo by wymieniać się za te moje próbki poza tym czekam na decyzję jednej wizażanki czy się ze mną wymienia bo też chciała parę rzeczy co Ty więc dziś wieczorem gdy ona podejmie decyzję lub jutro rano napiszę Ci co i jak. Jakby co zajrze jeszcze raz do twoich kosmetykow i moze cos wybiore.
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, interesowałyby mnie:
Kremy skóra młoda i mieszana: -Vichy Skinset NOWOŚĆ stabilizujący krem nawilżający Przeciwzmarszczkowe, nawilżające, ujędrniające: -Vichy Thermal Fix 2 krem doglębnie nawilżający zawiera Filladyn- saszetka 1.5ml -Vichy Lipidiose Mains krem do rąk suchych- saszetka 2ml Oczyszczanie: -Vichy Purete Thermale preparat do demakijażu twarzy i oczu 3w1- 2 saszetki po 3.5ml każda Szampony: -Vichy Dercos Witalność -Naphera balsam z naftą kosmetyczną kuracja wzmacniająca do włosów pozbawionych witalności - Ocerin szampon przeciwłupeżowy-wszystkie saszetki Znajdziesz cosik?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Słonik i Yoona wszystko zależy od tego czy Myyya1 zdecyduje się na wymianę bede wiedziec dzis wieczorem wiec najpóźniej jutro rano dam Wam odpowiedz ale już przejrzałam Wasze wątki i myślę że bylabym zainteresowana wymianą. pozdrawiam
p.s. nawet jeśli Myyya1 coś "weźmie" co Wy chicałyście to mam częste dokładki i w zależności od tego co potrzebujecie postaram się załatwić.
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
mi najbardziej zalezy na Skinset,w kazdej mozliwej ilosci
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Ze Skinset raczej problemu nie bedzie a z samponami tez raczej nie ale to Wam jutro rano napisze co i jak jak sie myaaa zdecyduje a jutro ok 14.00 dokladeczka moze akurat cos dla Was bedzie
Pozdrawiam.
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Słonik i Yoona już dziś zrobiłam dokładkę- dodałam więcej Skinset, Dercosy, balsam Lipidiose i Normadermy. Myaaa1 zrezygnowała więc edytowałam pierwszy post i tam macie wszystko. Możecie mi jeszcze raz napisać od nowa tutaj w wątku co chcecie. co do rzeczy, którymi obie jesteście zainteresowane to musicie się jakoś dogadać, podzielić próbkami albo coś (chodzi o Dercos i Skinset) Palau też była chętna na parę rzeczy więc na razie jej nie wykreślam z rezerwacji ale ponieważ się nie odzywa to wydaje mi się, że bedzie sprawiedliwe jak bedziecie miały pierszeństwo.
![]() A ja jeszcze raz napiszę co interesuje mnie z Waszej listy: Słonik od Ciebie bardzo podoba mi się: -błyszczyk metaliczny AVON - odcień rose beam -rozświetlający krem koloryzujący AVON - visual perfection - trudno mi określić ile zostało, ale na pewno więcej niż połowa - użyłam parę razy (może 10) -odzywka do włosów blond - gliss kur - została połowa Najbardziej zależy mi na dwóch pierwszych wymienionych tu rzeczach Yoona -Farmona mus do ciała brzoskiwnia i mango- uzyty kilka razy -Oriflame Giordani Gold perfumowany talk do ciała-nowy -Pantene odżywka do blondu-50% -Avon żel do blondu Pure Blonde-nowy -Bielenda Sexy Look,krem + błyszczyk -zestaw powiększający usta-zużycie minimalne -Oriflame różowa kredka do oczu-nowa Najbardziej zależy mi na musie do ciała Farmony, żel do blondu Avon, kredka Oriflame i talku do ciała Oriflame, wiem że niektóre rzeczy są zarezerwowane i pozostaje mi lista: -Oriflame Giordani Gold perfumowany talk do ciała-nowy -Pantene odżywka do blondu-50% -Avon żel do blondu Pure Blonde-nowy -Oriflame różowa kredka do oczu-nowa Czekam na Wasze propozycje
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie by ostatecznie interesowały próbki:
(moja lista uległa małej modyfikacji )- 1 saszetka skinset (resztę zostawiam dla yoony )- Vichy Liftactiv pro przeciwzmarszczkowy krem ujędrniający - 1 saszetka - dla Mamuśki ![]() - Vichy Lipidiose Mains krem do rąk suchych- saszetka 2ml - Ocerin szampon przeciwłupeżowy- 4 saszetki po 6ml każda - Vichy Dercos Witalność- - 3 saszetki - -Vichy Lipidiose 2 odżywczy krem- fluid do ciała- 3 saszetki po7ml każda - Vichy Nutrilogie 2 krem do skóry bardzo suchej o dogłębnym działaniu- 2 saszetka To wychodzi 15 saszetek - wiem, że saszetka saszetce nierówna ![]() Oddałabym krem koloryzujący avon i odzywkę glisskur, bo błyszczyk chyba pójdzie do innej wymianki Napisz, czy tak Ci pasuje Jeśli wzięłam za dużo próbek to krzycz-zmodyfikuję swoją listę
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Słonik
Wymianka mi pasuje. Szkoda że nie ma błyszczyku ale trudno. czyli tak: ja biore krem koloryzujący avon i odżywkę a Ty te 15saszetek![]() napisz mi Swój adres na PW ja też napiszę. Bo z tą wymianką w realu chyba naprawdę nie dam rady mam nadzieję, że nie jesteś zła.
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
a wiec to moja ostateczna lista: -Vichy Lipometric NOWOŚĆ żel wyszczuplający i antycellulitowy- 2 saszetki po 7ml -Vichy Normateint odcień 25Nude- 4 saszetki po 1.5ml każda -Vichy Dermabelnd podkład korygujący odcień 15 Opal- 10 saszetek po 1.5ml (ale nie wiem co z rezerwacja palau:/) -Vichy Skinset NOWOŚĆ stabilizujący krem nawilżający- 8 saszetkek bo jedna dla slonika ![]() -Vichy Myokine krem intensywnie korygujący zmarszczki- 4 saszetki po 1.5ml każda -Vichy Neovadiol- 2 saszetki po 1.5ml każda -Vichy Lipidiose 2 odżywczy krem- fluid do ciała- 3 saszetki po7ml każda razem 33 saszetki,calkiem sporo ![]() ja za to oddaje: -Oriflame Giordani Gold perfumowany talk do ciała-nowy -Pantene odżywka do blondu-50% -Avon żel do blondu Pure Blonde-nowy -Oriflame różowa kredka do oczu-nowa jeśli Ci pasuje,to wymieniamy
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
No jak Ci nie pasuje to spoczko, tragedia się nie stanie
Wysyłam adres na PW
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Yoona wszystko z Twojej listy jest dla Ciebie palau się nie odzywa więc Dermablend też. Niestety Lipidiose bierze Słonik już zrobiłam paczuszkę, zakleiłam więc nie ma odwrotu
możesz sobie wybrać za to coś innego lub poczekać aż napiszę do'tajnego informatora' ;-) czy załatwi mi ze 2 próbeczki. to jak robimy?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.

czyli tranzakcja podjęta. Zaraz wyślę Ci wiadomość na PW z adresem. Czekam na Twój adres.

Napisz, czy tak Ci pasuje