![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: LANCOME, LAUDER, SHISEIDO, GUERLAIN, DIOR, GUCCI, ARDEN, reaktywacja:D
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180676
ALE JESZCZE DOPISUJE, ZDIĘCIA MOŻE JAKOŚ PRZEŚLE-DO NIEDZIELI.... TAK JA TEŻ CHĘTNIE SIĘ WYMIENIE-PODOBNY ZAWÓD I PODOBNE POTRZEBY... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Dot.: LANCOME, LAUDER, SHISEIDO, GUERLAIN, DIOR, GUCCI, ARDEN, etc.
ja też sie przypomne cichutko....moja propozycja jest kilka postow wczesniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Witchdoctor
|
Dot.: LANCOME, LAUDER, SHISEIDO, GUERLAIN, DIOR, GUCCI, ARDEN, reaktywacja:D
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Witam i przesyłam (mam nadzieję) obiecane zdjecia.
co do kremu to ten pod oczy mnie nie uczulił, a ten w tubce do twarzy to nie wiem, sprawdzałam tylko konsystencje jego ze słoiczka u koleżanki. jest lekki i delikatnie pachnący więc może nie powinien jakoś szkodzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
ktory to cien klinika? http://www.clinique.com/templates/pr...-Eye%20Shadows zalaczam fotki gucciego ![]() pzdr ![]() a |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
![]()
poziomko
![]() chcesz mi oddac 25 ml tacza za maske matrixa? oplaca Ci sie?:P bo jak chcesz, to pewnie ![]() Edytowane przez bububuczymorda_ Czas edycji: 2007-03-24 o 14:58 Powód: zdjecia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() BuBu, jakoś tak wydawało mi się, że piszesz swoistym slangiem o tuszu ![]() Przyznam, że najbardziej interesuje mnie u Ciebie podkład shiseido, ale chętnie zamienię Burberry na wzmiankowany Mattrix + stosowną odlewkę podkładu. Czy to Cię interesuje ![]() ![]() Maska jest mi potrzebna, a podkład chętne potrenuję przez jakiś czas |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() zdefiniuj mi prosze stosowna odlewke ![]() napisze Ci conieco o tym podkladzie: jest bardzo! gesty. nakladanie go wymaga wprawy i cierpliwosci ![]() jezeli masz na twarzy przesuszone partie (luszczaca sie skora) mozesz zapomniec o tym, ze bedzie wygladal ladnie. mimo tego, ze jest przeznaczony do skory suchej, najlepiej sprawdza sie przy cerze bez przesuszen. ja go szczerze niecierpie ![]() kolor jest prawie bialy ![]() a powiedz co bys mi mogla dorzucic, zebysmy mogly sie wymienic na podklad i matrixa za 1 zamachem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A dorzucić mogę poza konkursem: Perfecta Body - DAX Sorbet antycellulitowy 150 ml z l-carnityną i kofeina Gliss kur Asia beauty intensywna odżywka hydra - oil do włosów trudnych do ułożenia i wymagających pielęgnacji 100 ml troszkę tylko używane Oczywiście masz do bubudyspozycji jeszcze wątki,pomyśl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
poziomko!
![]() matrix-> tusz podklad-> tacz + Clinique high impact eye shadow duo (to jakies gwp czy cus?) ale w tym wypadku musialabys chyba wybrac cos jeszcze ode mnie. pozawatkowo mam jeszcze szampon z tej samej serii z matrixa. ale poniewaz tomamie wylalam wiecej niz sie umowilysmy ![]() pomysl:P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 6. CHANEL- PRECISION- activateur tendre- tonik, miniatura, poj. 12 ml. nieuzywany. probka w kartoniku (lekko zdezelowanym fajnie pachnie! 10. GOLDWELL- MOISTURE DEFINITION- szampoo intensive. miniaturka 30 ml. nowa, nieuzywana. A czy toto byłoby to co by wymieniła i nie gadała strasznie więcej? Jak nie chce, to niech mówi ![]() Od rzu uprzedzam, że zrobiłam jakąś krzywdę definicilsowi, bo się krzywo zkręca ![]() ![]() Zresztą zdaję się na ciebie, bo bubuczymuordy są w porządku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na ich stronie tego nie ma ,może to jakąs limitowanka było - to tez z gwp pochodzi. ![]() a gucci cudny ,cudny ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
o jeżusiu, myslalam ze na mnie krzyczysz:P bo w sumie krzyczysz ze mam juz nie gadac tak? ![]() czyli: ja: - szisejdo - matrix odzywka - goldlel i - szanelka Ty: - tacz - tusz- krzywo sie zakreca, czyli za 3 dni wyschnie? ![]() - maly klinik mow mi czy chcesz probki nivea visage young- krem koloryzujacy i zel do mycia buziowego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mała klinika to śliczne cieniki rozumiem, To ja Ci dołożę w porywie szaleństwa lancome delisse do ciałka, malutkie (15ml) i raz użyte, ale cudościowe ![]() Nie chcę nivea żadnego, bo do trzydziestki używałam tylko tego kremu, a teraz odreagowuję komunę (wyszło na to, że jestem stara ![]() I tyle. Bubusiu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
bede troche marudzic:P powiedz, czy nie masz np pudrow sypkich, albo cieni w zywych kolorach. przyznam, ze boje sie troche tego kremu. bo jesli podrazni mame, to bede musiala wracac z nim na targowisko i tak w kolko ![]() nie znam tego klinika, stad pytania ![]() - to jest baza, cien? - jaka jest pojemnosc, jakie zuzycie, jaka data waznosci - jaka konsystencja i kolor? ![]() przy okazji wklejam tez zdjecia provocative arden ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ach i pytanie, moge Ci przerzucic te maske do opakowania po balsamie aa? czy mam kupic opakowanie w aptece? bo puchy po kerastasie mi wyszly ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Opakowanie nieważne - ważna zawartość Jak chcesz, to wyślę Ci fotkę Burberry w poziomie, żebyś była pewna, bo flakon symetryczny to nie jest ![]() Idę na PW |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
ja tego tacza juz miewalam
![]() ![]() ale pewnie, dawaj fotke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest go 2g nieużywanego ,ylko teraz żeby opisac to tak maznęłam, pudełeczko sie albo odkręca albo taka mała dziurka jw, na zdjęciu. daty nie ma ale dostałam to jakos na jesieni. jeden z tych kolorów w paletce lancoma to taki ładny fioletobez z drobinkami myśl, myśl bo marzę o guccim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pysiu, przed chwilą przystąpiłam do wiekopomnego momentu uwieczniania Burberryego na fotce, ale aparat odmówił posłuszeństwa. Jutro, jak naładowane będą akumulatorki, zrobię zdjęcie i pokażę wszystko ![]() Oki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
2. LANCOME-TRANSPARENCE BASE DE TEINT- white opale- rozjasniajaca baza pod makijaz zostalo ok 80%- data waznosci do maja 2007!
hmm...głównie interesuje mnie odlewka ![]() ewentualnie jeszcze jakis inny kosmetyk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.