![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Istotne zmiany w naszym życiu
Ach tak sobie czytam z wielką przyjemnością, jak to się części z Was życie przewróciło do góry nogami za sprawą drucików i koralików... Niesamowite
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
coś w tym jest przerażającego, jak to wciąga... gorzej niż papierosy czy narkotyki
![]() loq, a co było twoją pierwszą pasją? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Ja podobnie jak loquacee zarzucilam nieco (nie do konca, ale dosc znacznie) swoją pasję, jaką jest - tadaaaaam (nie smiejcie sie) - stylizacja paznokci
![]() Wolny czas poswiecam duzo czesciej na zaplatanie drucików aniżeli na cwiczenie nowych technik pracy i zdobnictwa. Bogu dzieki nie porzucilam swoich klientek, bo chyba by mnie zbiorowo zlinczowały. A i czasem jakis kolczyk kupia ![]() A poza tym, coz, ostatnie zakupy bizutkowe robilam 2 tygodnie temu, a ostatnie buty kupilam sobie w sierpniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
A z czego tu się śmiać Nailini?
![]() Kocurio, przez 8 lat nie rozstawałam się z końskim grzbietem ![]()
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
a porzuciłaś, bo...?
żeby nie było, że offtop: na ile robienie biżuterii przypomina ujeżdżanie ogierów? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Porzuciłam bo miałam wypadek
![]() A co do podobieństw - jedno i drugie pochłonęło mnie bez reszty ![]()
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
A tak rekreacyjnie czasem jeździsz?
Ja kiedyś chciałam się nauczyć jeździć na koniku - ba, nawet kiedyś na jednym pięknym "rumaku" dane mi było się przejechać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Oj niestety nie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Fajnie że w biżutkach się teraz odnajdujesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pomijając fakt, że w polsce uczenie ludzi jeździectwa stoi na żenująco niskim poziomie a większość koni nie dostaje treningu, ktorego potrzebuje, to faktycznie można sobie wsiąść rekreacyjnie na konisia, bo konisie zawsze modne ![]() laquacee, bynajmniej nie naśmiewam sie z Ciebie, jedynie z poziomu na jakim stoi w polsce hippika [niecierpie tego nadętego słowa], mimo ze polacy mają jako ogół święte przekonanie o niesamowitych tradycja jeździeckich w tym kraju. coś jak z piłką nożną ![]() [jako ze mnie wiele z typowych dla koniar objawow omineło z racji zupełnie innego podejścia do tego sportu i tego, ze w hiszpańskiej szkole jazdy w wiedniu gdzie zdarzyło mi się pobierać nauki trenerskie w dresażu, to pozwalam sobie na takie spostrzeżenia, które pewnie szalonej masie ludzi baaardzo sie nie psodobają, zwłaszcza tym, co prowadza w PL stadniny. ale co tam ![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
No ja to mniej teraz śpię, to jest najbardziej dostrzegalna zmiana w moim życiu
![]() ![]() Poza tym, tak jak reszta, zamiast patrzeć ludziom w oczy, patrzę na kolczyki itp ![]() Przeglądanie oferty sklepów w internecie tez mi masę czasu zajmuje (ale to głównie z powodu tzw praw Murphy'ego - jeśli ktoś coś zamówi, to akurat będzie to to, czego aktualnie nie mam "na stanie" ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja zrezygnowałam ze sportu, bo tak na prawdę nie miałam wyboru. Mimo to, nie chciałabym tak całkiem z tego rezygnować, stąd rozważałam taki pomysł. By the way - może rozwiniesz nieco wątek o wiedeńskiej szkole jazdy bom wielce zaintrygowana ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
to ja jesteś zaintrygowana to może przerzucimy rozmowę na priv, bo ja własnie wróciłam do cywiliazcji. a tutaj średni mi się widzi koński temat ciągnąć, bo dla mnie tez mocno osobisty
![]()
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Piszecie dziewczyny o porządku na biurku.. W moim przypadku wyszło na to, że jeszcze lepiej nauczyłam się obracać w tym moim chaosie na biurku
![]() ![]() ![]() ![]() Znalazłam swoje hobby, ciągle szukam jakiś nowych pomysłów, dużo wysłuchuję rad i krytyki od mojego chłopaka ![]() ![]() ![]() Teraz jestem na etapie przełamania się do tego, by wyjść z moimi wytworami do ludzi. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.