|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: **~~ciekawe Ciuszki~s/m~**wymiana
1. pasek rozowy z motylkiem dlugosc:105cm NIE MA 2.czerwony szerkoki pas dlugosc 80cm szerokosc6cm 3.niebieski pasek dlugosc 70cm szerokosc3cm 4.pasek zółto-biało-czerwony dlugosc:120cm szerkosc3cm Edytowane przez bzuz Czas edycji: 2007-04-10 o 10:03 |
|
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
1. Koturny teczowe jedynym deektem jest ucety pasek ale da sie w nich chodzic normalnie i wcale tego nie widac wysokosc 10cm ale nieodczuwalna poniewaz to w koncu koturn ![]() rozmiar 38 2. Koturn czarno pomaranczowy rozmiar:37 3.Buciki żółte wysokosc obcasa 5cm rozmiar38 4.Buciki Czarno biale paski wyskokosc obcasa 5cm rozmiar 40 |
|
|
|
|
#33 |
|
BAN stały
|
1.Mokasynki ecriu z "diamentami" stan b.dob zalozone 2 razy rozmiar 38 2.Błekitne buciki z "diamentami" w stylu indyjskim stan dobry defekt lekko wytarte złotko wewnatrz wysokosc 3cm +zapasowe fleki+pudelko rozmiar 37 3.Eleganckie czarne obcasy stan dobry wyskosc 6cm +pudelko rozm 38 4.Koturny rozmiar 38 wysokosc 10cm |
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej niestety nic nie znalazłam Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
DOKLADKA 22 kwietnia
Plaszczyk Krotki kolor pastelowy turkus Krotki czarny rekawek z zielonym napisem rozmira S DOKLADKA 27 kwietnia Koszula Czerwona Retro z bufkami (wymiary na zyczenie) Edytowane przez bzuz Czas edycji: 2007-04-28 o 19:40 |
|
|
|
|
#39 |
|
BAN stały
|
Krotki rekawek firma edc defekt lekko sproty szew rekawka rozmiar M Krotki Rekawem z bufkami kolor zólty rozmiar uniwersalny raczej S/L 100%bawelna w stylu Zary - Summer' 07 "Równie często w kolekcjach występuje barwa żółta - zarówno intensywna i słoneczna, jak i subtelna i nieco przybladła. To najmodniejsze kolory sezonu wiosna/lato 2007. Projektanci oszaleli na ich punkcie." DOKLADKA 22 kwiecien Edytowane przez bzuz Czas edycji: 2007-04-22 o 14:48 |
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
narazie nic nie znalazłam za torebke w watku ciuszkowym, ale moze masz coś spoza? (tak jak pisałaś w Twoim watku szukam?
)
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
jak możesz to wklej fotki
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej, zerknij do mnie czy znajdziesz cos dla siebie? tez mam takie male ciuszki jak Twoje
![]() prosze odpowiedz u mnie u ciebie podoba mi sie kilka rzeczy
|
|
|
|
|
#44 |
|
BAN stały
|
!!!****SPODNIE RURKI****!!!
ZARA 34 na wymiane za cos naprade extra i naprwde mi potrzebne ![]() skusze sie napewno za jakies marchweki lub rurki malutkie 32/34 defetem jest to zestracily juz dawny kolor ale tego nie widac absolutnie wrecz wyglada duzo lepiej poniewaz sa jasne na lato oraz 2 male przetarcia na koncu nogawki ale watpie zeby ktoras z dziewczyn miala az 105cm nogi(a jezeli ma to gratuluje serdecznie ) wiec i tak trzeba je podwwijac 97% bawelna 3% elastan sa to typowe niziutkie biodroweczki ktore slicznie podkreslaja pupe ![]() wymiary: dlugosc calkowita 105cm obnizaony pas 36cm udio 24cm stan z przodu 18cm stan z tylu 27cm |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
odpowiedzialam u mnie w watku, ale moglabys tam nie zajrzec, wiec pisze ejszcze u Ciebie
![]() Spodenki: malutkie, już podaje wymiarki : rozmiar 27 (ale chyba raczej 26...) szerokość w pasie: ok 35 cm szerokośc nogawki ok 25 cm w biodrach mają oko 43-44 cm stan okolo 18 cm. bluzeczka niebieska, tez malutka szerokośc pod pachami 35 cm dlugosc calkowtia z golfikiem (mierze dlugosc zamka) 50cm szerokośc na dole 33,5 cm bluzeczka przylega do ciała, bardzo ładnie prezentuje sie na szczupłych osobach jesli chcesz jeszcze jakies wymiarki lub masz ewentualne pytanka to pisz, prosze u mnie ![]() jesli chodzi o twoje rzeczy, to jestem zainteresowana tą żółtą kurtą z pierwszej stornuy, tylko czy ona jest typowo sportowa? bo tak na zdjeciu nie bardzo moge odganąć pozatym interesuje mnie : http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4082871 jaki to rozmiarek? http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4090929 jesli moglabym prosić wymiarki, bardzo mi sie podoba, moglabym oddac za nia 2 moje rzeczy ktore ci sie u mnie podbały http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4093251 i za to tez 2 moje rzeczy moglabym oddać ![]() prosze napisz u mnie, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#47 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
a czy mogłabym zobaczyc jak zielona kurtka wygląda na kimś? z tej skrokowej rezygnuje ze wzgledu na poprucie..
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety ta czerwona marynarczeka bedzie mi za szeroka w ramionach
byłabym wiec zainteresowana tą bluzeczką na ramkach Tez nosze XS, jak ty, wiec pewnie bedzie mi luzna czy ktoras z moich rzeczy chcesz za nią ?![]() Jesli chodzi o to co mam poza watkiem to narazie jedynie rybaczki Orsay 32, zamierzam je wkrotce wystawic, ale narazie mam tylko 1 zdjecie i brak aparatu dlatego sie wstrzymałam. Sa nowe niezniszczone i wogole sliczne, ale niestety nie dopinam sie w nie prawie;/ dodaje ich zdjecie bardzo prosze odpowiedz u mnie w watku, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
a moge sie zapytać jaki nosisz rozmiar? i czy ta kurtka ma jakies naszywki albo napisy gdzies? i najwazniejsze -jaki to materiał? czy ma podszewke czy to raczej wersja cieniutka?
|
|
|
|
|
#51 |
|
Przyczajenie
|
Hej, znajdziesz cos u mnei za ta biala torbe?? Odp w moim watku
pozdrawiam ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hreadid=179383 |
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4082871
znajdziesz cos u mnie za nia?odpisz u mnie. |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
te rybaczki wolałabym oddac za jakies inne portki
![]() ale krotkie spodenki jesli jstes zainteresowana to moge zamienic za ta bluzeczke na ramkach ![]() prosze odp u mnie, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
hej
akurat na naszywkach mi nie zależy bo już chyba jestem za stara na takie manifesty![]() jak możesz to podaj mi jeszcze szer w biodrach i sze na dole i dł rekawa. I co byś ew dobrała do torebki? |
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
bluzeczka i mini juz wymienione, kolczyki nie sa srebrne, ale sa orginalne
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
kolczyki są takie jak na fotce. Dokładnie taki kolorek
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
szczerze mowiac nie wiem czy bedzie jakas dokładka-musiałabym przeszukać szafy
a teraz juz nie mam czasu bo zaraz goscie przyjda.jak cos to dopiero wieczorem jak sobie pojdą...wieczorem tez pomierze kurteczke czy pasuje, ok?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.