![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prada 50ml EdP, Cabotine-zestaw, TooFaced-b.jasny podklad, Blinc-mascara...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prada 50ml EdP, Cabotine-zestaw, TooFaced-b.jasny podklad, Blinc-mascara...
Hej
![]() Z Angelow Innocent najmniej mi pasuje, poniewaz dowiedzialam sie, ze wkrote dostane spozniony prezent ![]() ![]() Doroto, a masz gdzies swoj watek? Chetnie oddam Ci roz Bourjois, za cos drobnego z polskich kosmetykow- np. kremik Soraya, czy tonik Eris. Poza tym mam 2 miniaturki tuszu Clinique- swiezutkie dostalam do zakupow , w zeszlym tygodniu ![]() Mam w sumie caly magazyn roznosci i najlepiej gdybym wiedziala, co Cie interesuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Hej
interesuje mnie TooFacedi i blinc Mascara http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=178283 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero jakos zreflektowalam, ze Twojej Prady jest 50 ml, a mojego Innocenta 30 ml z 50 ml, zatem z wymiany nici raczej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
4. Blinc Mascara-czarny, tusz "nowej generacji"
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety nic nie znalazlam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj! Ja mam Flower by Kenzo 25/50 edp.Do tego mogę dorzucić trochę różność ( fluid AA, fluid Astor ,cienie Inglot,lakiey Astor itp.) Gdybyś była zainteresowana wszystko dokładnie opiszę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W sumie nie znam jeszcze Kenzo Flower, dlatego wole nie zdobywac nastepnej buteleczki, zanim nie okaze sie, czy mi te perfumy w ogole podpasuja ![]() Czy Donna Karan Cashemere Mist Brumisateur, z Twojego watku, sa jeszcze aktualne? Aha i co Cie zainteresowalo u mnie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Poczytałam sobie o nich i chyba mogłyby mi się spodobać, ale nie wiem, czy coś z rzeczy w moim wątku Ci się spodoba. Zerknij, może? I OT Dawno Cię u nas nie widziałam, pokaż się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Gosiu- OK, nie ma sprawy, moze byc i Prada
![]() Z opisu zrozumialam , ze D.K. , to jest woda toaletowa/mgielka w sprayu, ktora mozna aplikowac na cale cialo? A jak z jej trwaloscia na skorze? Jak dawno ja zaczelas uzywac- tzn. czy jest w miare swieza? I czy mogalabys cyknac jakas fotke- zebym mogla zobaczyc pojemnosc? Jesli sie zdecyduje na wymianke za Prade, czy moglabys dokupic do tej Donny Karan, 2 maseczki Soraya? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W Twoim watku bywam, poogladac sobie Wasze cudowne zdjecia, ale ze sama nie mam, na razie, co zamieszczac- to sie nie odzywalam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Dk mam z wymiany.Wg. mnie jest świeża ( u mnie jest ok. 3 tygodni) ma 30 ml ubytek ok. 3 ml. Nie wiem co znaczy brumisateur,nawet pytałam o to dziewczyn na Perfumach. Nie jestem przekonana czy to jest mgiełka, bo zapach jest mocny i trwały. Dla przykładu - psiknełam na reke o 23.00 jak szłam spać,wstałm o 6.00 i dalej pachniało.Przynajmniej na mnie tak sie trzyma...
Jakie chcesz maseczki,to poprostu je kupię. http://www.wizaz.pl/forum/showthread...t=so+ingenious Fotka w wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do mojego wątku i sąsiednich, to przecież nie musisz koniecznie czegoś wklejać, tylko pobądź sobie z nami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Na zbyciu mam 25-30ml/50 Angel Lily Thierry'ego Muglera we flakoniku Refill Bottle. U Ciebie najbardziej intersowałaby mnie Prada, ale istnieje różnica pojemności ![]() Zaciekawił mnie też podkład w pędzlu z Too Faced, ale ten z kolei będzie dla mnie za jaśniutki ![]() ![]() Jeśli byłaby chętna na przygarnięcie Angela, to bardzo byłabym wdzięczna za wypisanie jeszcze kiku rzeczy, które byłabyś skołonna odda ![]()
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy ten Angel od samego poczatku nalezal do Ciebie, czy masz go z wymianki? Chodzi o to, ze skoro jest to odkrecana buteleczka, wolalabym znac jej losy ![]() ![]() ![]() Bardziej niz Angel spodobaly mi sie u Ciebie Amor Amor- i rowniez chetnie poznalabym historie tej flaszki. NIgdy nie mialam perfum, ktore ktos wczesniej uzywal- sama jestem maniaczka prawidlowego przechowywania ![]() ![]() ![]() Prada jest przechowywana w oryginalnym kartoniku, w ciemnej i chlodnej garderobie. Sama dostalam w prezencie, zafoliowana noweczke, jakis miesiac temu, psiknelam max.5 razy, pozniej dostalam wersje DeLuxe z pompka i ta postanowilam odstapic ![]() Musze naprawde dobrze przeanalizowac propozycje, by nie zalowac pozniej wymiany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Wkleiłam większe zdjęcie. Mam ją od Ewelinkka20 . Przechowywana jest w ciemnej szafie .Tyle mogę Ci powiedzieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesli pozwolisz, jeszcze sie zastanowie, poniewaz otrzymalam kilka interesujacych propozycji. Poczytam sobie w internecie i wtedy dam odpowiedz,odnosnie Twojej Donny Karan,OK? Natomiast jesli znajdziesz w tym czasie osobe, ktora bedzie 100% zdecydowana na wymianke, smialo wymieniaj, zebys z mojego powodu nie zostala "na lodzie" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Oczywiście rozumiem Twoje pytania - nie ma powodu do krępacji
![]() ![]() - Lily mam z wymianki - również z perfumaniaczką ![]() Ja osobiście oferowany przeze mnie flakonik Refill otwierałam jeden jedyny raz - żeby uzupełnic nieco flakonik Ogródkowy. - Amor Amor to również efekt wymiany ![]() ![]() Przemyśl wszystko spokojnie, bo rzeczywiście niewiele jest rzeczy bardziej wkurzających niż oddanie ukochanych perfum w zamian za coś, co nas wcale nie cieszy...
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Gosiu 197, Daigee- myslalam intensywnie nad wymiana z wami i niestety musze podziekowac.
Po pierwsze, nie chce was trzymac w niepewnosci i blokowac potencjalnych wymian, z kims innym. Po drugie, wolalabym jednak wymienic 50ml Prade, na perfumy o tej samej pojemnosci ![]() Dziekuje za cierpliwosc, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() mój "pierwszy raz" na wizażu, ale napewno nie ostatni!- bo bardzo mi się tu podoba ![]() szukałam czegoś o maskarze BLINC i trafiłam na Ciebie Kattarina (miło Cię poznać). Nasłuchałam się tyle o tym kosmetyku od mojej przyjaciółki stewardessy, że (jeśli temu wierzyć) powinnam myśleć że to ósmy cud świata!! Tylko...czy można ją nabyć w Polsce? Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.