Prada 50ml EdP, Cabotine-zestaw, TooFaced-b.jasny podklad, Blinc-mascara... - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-04-10, 11:26   #31
Kattarina
Zakorzenienie

Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Prada 50ml EdP, Cabotine-zestaw, TooFaced-b.jasny podklad, Blinc-mascara...

Cytat:
Napisane przez siek Pokaż wiadomość
czy interesowałyby Cię perfumy guccci klasyczne?
Niestety nie- dziekuje za propozycje
Kattarina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-10, 11:39   #32
Dorota-Coco
Zakorzenienie

Przekupka: 288 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Prada 50ml EdP, Cabotine-zestaw, TooFaced-b.jasny podklad, Blinc-mascara...

Czesc

Interesuje mnie Prada i roz Bourjois.
Mam Innocenta
Dorota-Coco jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-10, 12:16   #33
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorota-Coco Pokaż wiadomość
Czesc

Interesuje mnie Prada i roz Bourjois.
Mam Innocenta
Hej
Z Angelow Innocent najmniej mi pasuje, poniewaz dowiedzialam sie, ze wkrote dostane spozniony prezent Jednak kocham te perfumy i wszystko zalezy od tego, jaka masz pojemnosc i w jakim stopniu zuzycia

Doroto, a masz gdzies swoj watek? Chetnie oddam Ci roz Bourjois, za cos drobnego z polskich kosmetykow- np. kremik Soraya, czy tonik Eris.
Poza tym mam 2 miniaturki tuszu Clinique- swiezutkie dostalam do zakupow , w zeszlym tygodniu
Mam w sumie caly magazyn roznosci i najlepiej gdybym wiedziala, co Cie interesuje
Stary 2007-04-10, 12:58   #34
tomama
Witchdoctor

Przekupka: 247 pkt / 100% pozyt.

Mam Flower by Kenzo 20 z 30 ml edp
Stary 2007-04-10, 13:09   #35
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomama Pokaż wiadomość
Mam Flower by Kenzo 20 z 30 ml edp
A co chcialabys w zamian? Prada to "nowka" 50ml
Stary 2007-04-10, 13:18   #36
vilandra
Zakorzenienie

Przekupka: 107 pkt / 100% pozyt.

Hej
interesuje mnie
TooFacedi i blinc Mascara
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=178283
vilandra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-10, 13:32   #37
Dorota-Coco
Zakorzenienie

Przekupka: 288 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Kattarina Pokaż wiadomość
Hej
Z Angelow Innocent najmniej mi pasuje, poniewaz dowiedzialam sie, ze wkrote dostane spozniony prezent Jednak kocham te perfumy i wszystko zalezy od tego, jaka masz pojemnosc i w jakim stopniu zuzycia

Doroto, a masz gdzies swoj watek? Chetnie oddam Ci roz Bourjois, za cos drobnego z polskich kosmetykow- np. kremik Soraya, czy tonik Eris.
Poza tym mam 2 miniaturki tuszu Clinique- swiezutkie dostalam do zakupow , w zeszlym tygodniu
Mam w sumie caly magazyn roznosci i najlepiej gdybym wiedziala, co Cie interesuje

Dopiero jakos zreflektowalam, ze Twojej Prady jest 50 ml, a mojego Innocenta 30 ml z 50 ml, zatem z wymiany nici raczej zaluje.
Dorota-Coco jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-10, 13:34   #38
jagabrz
Zakorzenienie

Przekupka: 254 pkt / 99% pozyt.

Interesuje mnie to:

4. Blinc Mascara-czarny, tusz "nowej generacji"

SZUKAM:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=103376
jagabrz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-10, 15:07   #39
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vilandra Pokaż wiadomość
Hej
interesuje mnie
TooFacedi i blinc Mascara
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=178283
Dziekuje za propozycje
Niestety nic nie znalazlam.
Stary 2007-04-10, 15:23   #40
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagabrz Pokaż wiadomość
Interesuje mnie to:

4. Blinc Mascara-czarny, tusz "nowej generacji"
Dziekuje za propozycje
Przejrzalam Twoj watek kosmetyczny, niestety nic dla siebie nie znalazlam.
Stary 2007-04-12, 18:34   #41
Kattarina
Zakorzenienie

Up
Stary 2007-04-15, 21:42   #42
Kattarina
Zakorzenienie

Stary 2007-04-15, 22:33   #43
Gosia197
Zakorzenienie

Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.

Witaj! Ja mam Flower by Kenzo 25/50 edp.Do tego mogę dorzucić trochę różność ( fluid AA, fluid Astor ,cienie Inglot,lakiey Astor itp.) Gdybyś była zainteresowana wszystko dokładnie opiszę.
Gosia197 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-15, 23:02   #44
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosia197 Pokaż wiadomość
Witaj! Ja mam Flower by Kenzo 25/50 edp.Do tego mogę dorzucić trochę różność ( fluid AA, fluid Astor ,cienie Inglot,lakiey Astor itp.) Gdybyś była zainteresowana wszystko dokładnie opiszę.
O szkoda, ze tak pozno Wlasnie jestem w trakcie wymiany z tomama, juz spakowalam paczke, jutro wysylam
W sumie nie znam jeszcze Kenzo Flower, dlatego wole nie zdobywac nastepnej buteleczki, zanim nie okaze sie, czy mi te perfumy w ogole podpasuja
Czy Donna Karan Cashemere Mist Brumisateur, z Twojego watku, sa jeszcze aktualne?
Aha i co Cie zainteresowalo u mnie?
Stary 2007-04-15, 23:35   #45
poziomka61
Rozeznanie

Przekupka: 36 pkt / 95% pozyt.

Cytat:
1. Prada- 50ml EdP, uzyta maksymalnie 5-6 razy. Sama dostalam ja kilka tygodni temu.
Witaj, Kasiu
Poczytałam sobie o nich i chyba mogłyby mi się spodobać, ale nie wiem, czy coś z rzeczy w moim wątku Ci się spodoba. Zerknij, może?
I OT
Dawno Cię u nas nie widziałam, pokaż się
poziomka61 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-16, 05:17   #46
Gosia197
Zakorzenienie

Donna Karan aktualna. Mnie interesuje oczywiście Prada...
Stary 2007-04-16, 05:28   #47
Kattarina
Zakorzenienie

Gosiu- OK, nie ma sprawy, moze byc i Prada
Z opisu zrozumialam , ze D.K. , to jest woda toaletowa/mgielka w sprayu, ktora mozna aplikowac na cale cialo? A jak z jej trwaloscia na skorze?
Jak dawno ja zaczelas uzywac- tzn. czy jest w miare swieza? I czy mogalabys cyknac jakas fotke- zebym mogla zobaczyc pojemnosc?
Jesli sie zdecyduje na wymianke za Prade, czy moglabys dokupic do tej Donny Karan, 2 maseczki Soraya?
Stary 2007-04-16, 05:31   #48
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poziomka61 Pokaż wiadomość
Witaj, Kasiu
Poczytałam sobie o nich i chyba mogłyby mi się spodobać, ale nie wiem, czy coś z rzeczy w moim wątku Ci się spodoba. Zerknij, może?
I OT
Dawno Cię u nas nie widziałam, pokaż się
Poziomeczko Kochana Dziekuje za odwiedziny w watku Niestety, nic nie znalazlam u Ciebie.

W Twoim watku bywam, poogladac sobie Wasze cudowne zdjecia, ale ze sama nie mam, na razie, co zamieszczac- to sie nie odzywalam
Stary 2007-04-16, 06:26   #49
Gosia197
Zakorzenienie

Dk mam z wymiany.Wg. mnie jest świeża ( u mnie jest ok. 3 tygodni) ma 30 ml ubytek ok. 3 ml. Nie wiem co znaczy brumisateur,nawet pytałam o to dziewczyn na Perfumach. Nie jestem przekonana czy to jest mgiełka, bo zapach jest mocny i trwały. Dla przykładu - psiknełam na reke o 23.00 jak szłam spać,wstałm o 6.00 i dalej pachniało.Przynajmniej na mnie tak sie trzyma...
Jakie chcesz maseczki,to poprostu je kupię.

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...t=so+ingenious
Fotka w wątku
Stary 2007-04-16, 08:36   #50
poziomka61
Rozeznanie

Przekupka: 36 pkt / 95% pozyt.

Cytat:
Poziomeczko Kochana Niestety, nic nie znalazlam u Ciebie.
W Twoim watku bywam, poogladac sobie Wasze cudowne zdjecia, ale ze sama nie mam, na razie, co zamieszczac- to sie nie odzywalam
Wiesz, "próba nie strzelba"
A co do mojego wątku i sąsiednich, to przecież nie musisz koniecznie czegoś wklejać, tylko pobądź sobie z nami
poziomka61 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-16, 10:21   #51
daigee
Zadomowienie

Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.

Witam
Na zbyciu mam 25-30ml/50 Angel Lily Thierry'ego Muglera we flakoniku Refill Bottle. U Ciebie najbardziej intersowałaby mnie Prada, ale istnieje różnica pojemności
Zaciekawił mnie też podkład w pędzlu z Too Faced, ale ten z kolei będzie dla mnie za jaśniutki No i podoba mi się jeszcze burżujek
Jeśli byłaby chętna na przygarnięcie Angela, to bardzo byłabym wdzięczna za wypisanie jeszcze kiku rzeczy, które byłabyś skołonna odda
Stary 2007-04-16, 13:17   #52
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
Dk mam z wymiany.Wg. mnie jest świeża ( u mnie jest ok. 3 tygodni) ma 30 ml ubytek ok. 3 ml. Nie wiem co znaczy brumisateur,nawet pytałam o to dziewczyn na Perfumach. Nie jestem przekonana czy to jest mgiełka, bo zapach jest mocny i trwały. Dla przykładu - psiknełam na reke o 23.00 jak szłam spać,wstałm o 6.00 i dalej pachniało.Przynajmniej na mnie tak sie trzyma...
Jakie chcesz maseczki,to poprostu je kupię.

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...t=so+ingenious
Fotka w wątku
Gosiu, ja chcialam zobaczyc, jaki jest stopien zuzycia Donny Karan, a na ikonce z Twojego watku, nic nie widze Jesli mialabym zamienic nowe 50ml EdP, na uzywane 30ml, to chcialabym chociaz obadac stopien zuzycia, zeby sie zastanowic, nad taka wymianka
Stary 2007-04-16, 13:31   #53
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daigee Pokaż wiadomość
Witam
Na zbyciu mam 25-30ml/50 Angel Lily Thierry'ego Muglera we flakoniku Refill Bottle. U Ciebie najbardziej intersowałaby mnie Prada, ale istnieje różnica pojemności
Zaciekawił mnie też podkład w pędzlu z Too Faced, ale ten z kolei będzie dla mnie za jaśniutki No i podoba mi się jeszcze burżujek
Jeśli byłaby chętna na przygarnięcie Angela, to bardzo byłabym wdzięczna za wypisanie jeszcze kiku rzeczy, które byłabyś skołonna odda
Dziekuje za propozycje
Czy ten Angel od samego poczatku nalezal do Ciebie, czy masz go z wymianki? Chodzi o to, ze skoro jest to odkrecana buteleczka, wolalabym znac jej losy Wiadomo, ze perfumy, ktore mozna odkrecac nie sa "hermetyczne", a zatem krocej zachowuja swiezosc
Bardziej niz Angel spodobaly mi sie u Ciebie Amor Amor- i rowniez chetnie poznalabym historie tej flaszki. NIgdy nie mialam perfum, ktore ktos wczesniej uzywal- sama jestem maniaczka prawidlowego przechowywania- dlatego tak sie dopytuje o swiezosc i pochodzenie flaszek na wymiane
Prada jest przechowywana w oryginalnym kartoniku, w ciemnej i chlodnej garderobie. Sama dostalam w prezencie, zafoliowana noweczke, jakis miesiac temu, psiknelam max.5 razy, pozniej dostalam wersje DeLuxe z pompka i ta postanowilam odstapic
Musze naprawde dobrze przeanalizowac propozycje, by nie zalowac pozniej wymiany

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-16, 15:35   #54
Gosia197
Zakorzenienie

Wkleiłam większe zdjęcie. Mam ją od Ewelinkka20 . Przechowywana jest w ciemnej szafie .Tyle mogę Ci powiedzieć.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DKaran.jpg
Wyświetleń: 10
Rozmiar:  21,8 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
Stary 2007-04-16, 16:07   #55
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
Wkleiłam większe zdjęcie. Mam ją od Ewelinkka20 . Przechowywana jest w ciemnej szafie .Tyle mogę Ci powiedzieć.
Dziekuje
Jesli pozwolisz, jeszcze sie zastanowie, poniewaz otrzymalam kilka interesujacych propozycji. Poczytam sobie w internecie i wtedy dam odpowiedz,odnosnie Twojej Donny Karan,OK?
Natomiast jesli znajdziesz w tym czasie osobe, ktora bedzie 100% zdecydowana na wymianke, smialo wymieniaj, zebys z mojego powodu nie zostala "na lodzie"
Stary 2007-04-17, 14:33   #56
daigee
Zadomowienie

Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.

Oczywiście rozumiem Twoje pytania - nie ma powodu do krępacji Perfumy to delikatna sprawa - a my perfumaniaczki wiemy to lepij niż ktokolwiek inny

- Lily mam z wymianki - również z perfumaniaczką . Ubytek w momencie wymiany wynosił 10 - 15ml i perfumy były świezutkie - mam porównanie z moimi perfumami we flakoniku Ogródkowym.
Ja osobiście oferowany przeze mnie flakonik Refill otwierałam jeden jedyny raz - żeby uzupełnic nieco flakonik Ogródkowy.

- Amor Amor to również efekt wymiany Wszystkie moje perfumy przechowuję w miarę możliwości w pudełkach na biureczku w nienasłonecznionym miejscu. Nie dopuszczam, żeby moje kochane maleństwa cierpiały

Przemyśl wszystko spokojnie, bo rzeczywiście niewiele jest rzeczy bardziej wkurzających niż oddanie ukochanych perfum w zamian za coś, co nas wcale nie cieszy...
Stary 2007-04-17, 15:19   #57
Kattarina
Zakorzenienie

Daigee- Dziekuje za zrozumienie
Stary 2007-04-17, 20:19   #58
Kattarina
Zakorzenienie

Gosiu 197, Daigee- myslalam intensywnie nad wymiana z wami i niestety musze podziekowac.
Po pierwsze, nie chce was trzymac w niepewnosci i blokowac potencjalnych wymian, z kims innym.
Po drugie, wolalabym jednak wymienic 50ml Prade, na perfumy o tej samej pojemnosci
Dziekuje za cierpliwosc, pozdrawiam
Stary 2010-01-22, 21:39   #59
Be You tiful
Przyczajenie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

Cytat:
Witam
To moj debiut na targowisku, dlatego musze zaznaczyc, ze na stale mieszkam w Szwecji i nie bede w najblizszym czasie w Polsce. Prosze zatem wziac pod uwage inne koszty wysylki, niz na terenie Polski

Wszystkie moje kosmetyki sa swieze, mam je maksymalnie od 6 tygodni, wyprobowalam kazdy kilka razy. Nie odpowiadaja mi jednak, z roznych wzgledow, badz jak w przypadku Prady- dostalam druga, wieksza flaszke

1. Prada- 50ml EdP, uzyta maksymalnie 5-6 razy. Sama dostalam ja kilka tygodni temu. NIEAKTUALNE

2. Cabotine de Gres- zestaw: 50ml Edt + miniaturka EdP 3,2ml + perfumowany lotion do ciala 50ml- miniaturka i lotion- nie byly nigdy otwierane. Wode toaletowa wyprobowalam 3-4 razy.- NIEAKTUALNE-wymiana z biala_malpeczka
3. Too Faced- podklad do twarzy z pedzelkiem-aplikatorem, Magic Wand Foundation, w najjasniejszym odcieniu: "London Fair", b. jasny, wyraznie zoltawy- czyli w tonacji cieplej. Uzyty 2 razy, w tym do wykonania zamieszczonej ponizej fotografii, w celu porownania odcienia, z innymi jasnymi podkladami.)
Wiecej mozna poczytac tutaj, (w jez. angielskim): http://www.toofaced.com/product.asp?cat_id=98&dept_id=2
-chetnie wymienie na krem z filtrem, Avene

4. Blinc Mascara-czarny, tusz "nowej generacji" Zamiast malowac rzesy, tworzy wokol nich "tuby". Mozna aplikowac go warstwowo- daje iscie teatralny efekt. (dla mnie zbyt intensywny) Uzylam 3 razy.
Rowniez podaje link: http://www.blincinc.com/intl/blinc_mascara.php- NIEAKTUALNE- wymiana z biala_malpeczka

5. Face Stockholm- roz do policzkow, w cieplym, jasnobrazowym odcieniu- posiada delikatne drobinki, (totalnie nietrafiony zakup w ciemno, sprzed kilkunastu dni ) Raz dotkniety palcem -NIEAKTUALNE- wymiana z biala malpeczka

6.Bourjois roz nr 74,Rose Ambre, ciemnorozowy, raz wyprobowany.
Opakowanie z lusterkiem, bez pedzelka, ktory uzywam do innych kosmetykow

7. LagunaS.Dali- tester 100ml, uzyty max. 5 razy, dostalam od znajomej, wlscicielki salonu kosmetycznego, 3 miesiace temu

8. Allure EdT, Chanel- wyjsciowo 100ml, pozostalo tyle, ile widac na fotce
Nie mm juz kartonika.- NIEAKTUALNE- wymiana z tomama

Oprocz wystawionyh kosmetykow, posiadam spore zapasy- jesli znajde interesujace mnie specyfiki, chetnie dorzuce cos, czego nie wypisalam w tym watku

Poszukuje: Perfum Kenzo Flower- we wszystkich wersjach, Guerlain L'Instant oraz Insolence. Chetnie przygarne tez Angela- klasyka , Innocenta i wersje "kwiatowe" oraz Desnude.
Jestem rowniez zainteresowana polskimi kosmetykami: Dermika, Soraya i Eris.- tylko nieuzywanymi, z dluga data przydatnosci (min. do konca tego roku) , a takze kosmetykami Avene

Poszukuje takze kosmetykow nablyszczajacych Oriflame, z serii "Pearl"
--------------------------------------
Witam Wszystkie Wizażanki),

mój "pierwszy raz" na wizażu, ale napewno nie ostatni!- bo bardzo mi się tu podoba
szukałam czegoś o maskarze BLINC i trafiłam na Ciebie Kattarina (miło Cię poznać).
Nasłuchałam się tyle o tym kosmetyku od mojej przyjaciółki stewardessy, że (jeśli temu wierzyć) powinnam myśleć że to ósmy cud świata!! Tylko...czy można ją nabyć w Polsce? Pozdrawiam)
Be You tiful jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości