![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: 24 Faubourg Delicate, Chams Elysees, Jaipur, Dolce Vita, Tumulte, Shalimar i in
Opolanko, bardzo fajne masz rzeczy w kramikach, ale nic nie znalazłam, co by było mi potrzebne. A cały karamik, no coś Ty
![]() ![]() Dorotko, dzisiaj sprawdzę Allure z próbeczki od Ciebie. ![]() Neonko, BC odpada, nie dla mnie tego typu zapchy. Jeżeli chodzi o Chanel Nr 19 elixir, to jaka to pojemność i co to jest Gardenia Chanel, tzn. czy możesz coś o nim napisać i jaka jest pojemność? MonikaWu, co u mnie Cię interesuje? Izo94, wstępnie intereuję mnie Style (jakiej firmy, bo nie napisałaś?) lub Lumiere Rochas, Maubossin 35/50, Donna Style S.Tacchini 45/50, DKNY 35/50. Ale muszę o nich poczytać, bo osobiście nie znam. Biała małpeczko, co u mnie wpadło Ci w oko? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 24 Faubourg Delicate, Chams Elysees, Jaipur, Dolce Vita, Tumulte, Shalimar i in
Monme, a co ze mną? Coś już wiesz, czy się jeszcze zastanawiasz?
![]()
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
A ja? a ja?
![]()
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Chanel Gardenia edt 100ml uzyte 4 razy gardenia wpadajaca w nutke wisniowa
Chanel nr 19 eliksir sensuel to chyba 50ml są o konsystencji zelu
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4127819]Monme czy jestes zainteresowana
-Czarna mania -Le feu light -Neonatura[/quote] Dusiu, co u mnie Cię zainteresowało? U Ciebie mania lub Le Feu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
24 Faubourg eau delicate Hermes
Niestety Le feu jest mniej niż Twojego zapachu, bo ok 20-23ml,bardzo trudno to ocenić, bo jak wiadomo kula nie jest przezroczysta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=602 - tu masz z KWC - wysoko ocenione!!! Jest ich ok. 35-40 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
monme na www.basenotes.com jest opis i opinie Chanel Gardenia nie moge wkleic linku-tymenko pomoz jestem na nie swoim kompie
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
Ok, rozumiem
![]() ![]()
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Dot.: 24 Faubourg Delicate, Champs Elysees, Jaipur, Dolce Vita, Tumulte, Shalimar i i
Witaj Monme!z listy twoich zapachów intersują mnie:
24 Faubourg eau delicate Hermes EDT - 35 ml z 50, kart najbardziej- Theorema esprit d'ete Fendi- ok. 25-27 ml z 30, kartonik Jaipur Boucheron EDT - 40-45 ml z 50, Tumulte Lacroix EDP - 45-47 ml z 50, kartonik Pozdroweczki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Neonko, czy możesz swoimi słowami napisać coś o tej gardenii? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Raczkowanie
|
Dot.: 24 Faubourg Delicate, Champs Elysees, Jaipur, Dolce Vita, Tumulte, Shalimar i i
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4127930]24 Faubourg eau delicate Hermes
Niestety Le feu jest mniej niż Twojego zapachu, bo ok 20-23ml,bardzo trudno to ocenić, bo jak wiadomo kula nie jest przezroczysta[/quote] A jaka pojemność czarnej manii? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
Monme- a moze interesowalby cie Ultraviolet Paco Rabanne? Z 50 ml zostalo ok.40 ml (może nawet ciut więcej; ciężko ocenić). W zamian za Dolce Vitę lub Shalimara? Do perfum dorzuce wtedy tez żel pod prysznic Ultraviolet-ubytek nieznaczny z 50 ml (użyty 2 razy).
edit:zamieszczam fotki. ![]() ![]() p.s. W jakiej butelce jest Shalimar? Nowej,płaskiej,czy jeszcze w starej, bardziej pękatej? Czy Shali i Dolce maja korki?
"Umrzeć przyjdzie,gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością..." Edytowane przez ania*aneczka Czas edycji: 2007-04-13 o 16:33 Powód: fotki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Monme- Style to woda perfumowana R.Laurena . Czy w takim razie któryś z moich zapachów interesuje Cię za Narciso? Jestem na niego bardzo, bardzo chętna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
A Eau de Gucci, woda toaletowa minimalny ubytek z 50 ml by Cie moglo zainteresowac? Woda pochodzi z wymiany i ma korek przelozony z innej butelki (troche jest luzny i nie trzyma, ale jak stoi na polce wszystko jest OK - zalaczam fotke pozyczona od forumki, z ktora sie wymienialam (mam nadzieje, ze nie bedzie miala nic przeciwko chociaz prawa autorskie ;-)
link z nutami zapachowymi: http://alejka.pl/eau_de_gucci_edt_100_ml.h tml lub http://scentdirect.com/genealogy.php?scentID=55 a tu recenzje http://www.perfumeemporium.com/women...u%20De%20Gucci Mnie u Ciebie interesuje Hermes 24 Faubourg Buziaki! Edytowane przez silencio Czas edycji: 2007-04-13 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, bardzo przepraszam, odezwę się w poniedziałek. odpoiwem wtedy na wszystkie propozycje. Teraz już nie zdążę, gdyż za pół godziny nie będę miała dostępu do Wizażu. Pozdrawiam serdecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
A interesowałyby Cię Samsara 15/30 ml lub AA Mentafolia 75 ml?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.