![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorówka,pielęgnacja- średnia półka. Dużo dokładek!
Jedwab i serum Avonu już nieaktualne (zpomniałam zaznaczyć)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
Paprak- zdjęcia dostałam
![]() ![]() ![]() Figg- balsamów ani wod toaletowych nie mam do oddania niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
hmm to jesli zalezy ci na be kissable, to moze sie jakos dogadamy, ale jutro juz bo musze isc
![]() pozdrawiam milego wieczoru ![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się ORIFLAME- masełko do ciała "honey & almond", 150g, została ok połowa, data ważności 09.2008, MAYBELLINE- lakier do paznokci "Express finish", 10 ml. Kolor żywy róż, na paznokciu nie wygląda jednak tak "agresywnie" jak na zdjęciu, tylko tak cukierkowo. Jedynie wypróbowany kolor (na jednym paznokciu). data ważności 03.2008
i JOKO- podwójne cienie z kolekcji "Winter glamour 2006/2007" o nazwie "Orient Poeme", nr 839 Alladin Treasure. "Ultradelikatne, mikronizowane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Pianki jest wiecej niz polowa. jest bardzo wydajna dzieki konsystncji musu ale dla mnie zapch jest za mocny. trudno mi zrobic zdjecie ilosci jesli pianka jest biala i opakowanie tez. uzylam jej dwa razy na cale cialo.
ja tez zweryfikowalam swoja wishlist i chcialabym: 2, 3, 22, 29, 32 pozdrawiam ![]() Edytowane przez paprak Czas edycji: 2007-05-14 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
-żel samoopalający do ciała Oriflame (najchętniej końcówka na wypróbowanie) - mam stara wersje
-paski do french manicure - Nowe Oriflame i gdzieś mam jeszcze inglota ( też sporo) -krem lub balsam do ciała "Milk&honey" Oriflame - posiadam krem, nie wiem ile go jest 60-70% (??) -balsamy, błyszczyki do ust o zapachu capuccino, cynamonu, ciasteczek, tortów, deserów itd. - krem truskawkowy Disney - prosiaczek. Trzeba grzebac paluchem , raz smyrnięty( zdaje się ![]() -balsamy do ciała , nie za tłuste (najchętniej Nivea) - mam gdzieś mini Nivejki (przynajmniej powinnam mieć ) -próbki, koncówki samoopalaczy (nawet dosłownie parę kropel, aby tylko sprawdzic kolor ![]() To na tyle z twojej listy. może cos jeszcze? Bardzoprosze o rezerwację poniższych pozycji ![]() ![]() A interesuje mnie demakijaz Aquolina( jak pachnie?), Gal i ewentualnie na próbę Sublime bronze. Edytowane przez palau Czas edycji: 2007-05-14 o 23:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
Paprak- rozumiem, tylko, że zawsze "używającemu" łatwiej ocenić
![]() ![]() Palau- witaj Doroto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Hej, zalezy mi tez na demakijazu. moze bylabys zainteresowana:
Pumpkin Pie Paradise Body scrub. Peeling do ciala z Bath and Body Works, limitowanka. Zostala polowa z 236ml. Pachnie jak piernik. Rozumiem, tylko, że zawsze "używającemu" łatwiej ocenić . Jeśli jest więcej niż połowa, to mogę Ci oddać wszystkie pozycje, które wymieniłaś, oprócz mleczka do demakijażu (nie opłacałoby mi sie go wymieniać, pianka nowa jest i tak tańsza niż mleczko). Mogę dorzucić Ci pędzel Inter-vion do pudru, bo i tak leży mi niepotrzebnie a ja mam inny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie ma atomizera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Ok, może innym razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4355867]Paprak- rozumiem, tylko, że zawsze "używającemu" łatwiej ocenić
![]() ![]() Palau- witaj Doroto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hej Aneczko ![]() U mnie z koleji Gal jest dodatkiem. Pokuszę więć tak jak zapowiadałam ![]() Odnosnie Oriflamowej resztki samoopalacza. Niepamiętam jaki on jest ( a teraz sprawdzić nie mogę ) Przy ewentualnej wymianie dodam gratis. Może Ci sie przyda. A już napewno bardziej niż mnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
przejrzalam twoja wishlist i mam jeszcze ponad polowe maseczki nawilzajaco - kojacej z avene. tylko musze przemyslec, bo chyba srednio mi sie to oplaci. zastanowie sie.
ty tez pomysl. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4362472]Palau- szczerze to wolałabym jakiś zapach z Oriflame niż z Avonu
![]() ![]() Paprak- ok, czekam na Twoją decyzję ![]() hej moge ci oddac maseczke (ponad polowa z 50ml), jedwab biosilk (jakies 7ml) i albo aquolina albo scrub ale chcialabym za to ten demakijaz + te drobiazdzki o ktorych byla mowa wczesniej. co ty na to? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4362472]Palau- szczerze to wolałabym jakiś zapach z Oriflame niż z Avonu
![]() ![]() Paprak- ok, czekam na Twoją decyzję ![]() Rozumiem , niestety zapachu z Oriflame nie posiadam , nie licząc zwykłego Eclipse. Jest nowy , ale to zwykła woda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
Paprak- rezygnuję. Pozdrawiam
![]() Palau- narazie jeszcze mleczko zostaje, może za jakiś czas coś się znajdzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4367107]Paprak- rezygnuję. Pozdrawiam
![]() Palau- narazie jeszcze mleczko zostaje, może za jakiś czas coś się znajdzie ![]() ![]() ok ![]() ![]() milego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4367107]Paprak- rezygnuję. Pozdrawiam
![]() Palau- narazie jeszcze mleczko zostaje, może za jakiś czas coś się znajdzie ![]() ![]() jasne - rozumiem Aneczko. Na allegro go jeszcze nie ma, więc może to dobry pomysł . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Witam Cię ponownie...
![]() A ja znów wypatrzyłam cosik u Ciebie... ![]() Miałam małą dokładkę, więc może coś znajdziesz? Mam m.in. pilniki ozdobne.. A poza wątkiem mam piankę pod prysznic divine - nową, mam dwie, więc mogłabym się podzielić ![]() ![]() ![]() Jeżeli dałabyś się skusić, to napiszę, co by mnie interesowało, bo tak to nie będę się tu produkować ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
A żebyś wiedziała, że będziesz kusić
![]() ![]() Ale do rzeczy ![]() W pierwszej kolejności byłabym zainteresowana: 21. BONNE BELL- smackers z aplikatorem, seria "Snap gloss". Smak "Vanilla whip", raz uzyty. 26. BONNE BELL- smackers o zapachu maślanego ciasteczka (buttercream). Pojemność 8,02 ml, (dopiszę ile zużyte, gdyż zostawiłam u chłopaka) 22. WET'n'WILD- błyszczyk waniliowy w słoiczku, pojemność 9g, jedynie maźnięty. 8. ORIFLAME- masełko do ciała "honey & almond", 150g, została ok połowa, data ważności 09.2008 Potem: 17. L'OREAL- koncówka samoopalacza "Sublime bronze" koloryzującego, na spróbowanie (ok 1/4). 4. JOKO- brązowy lakier do paznokci. Mogę dorzucić jako gratis, sama dostałam przy zamówieniu. Lakier ma inną nalepkę, zresztą widać na zdjęciu. 2. JOKO- rozświetlający mus do twarzy i ciała. Kolor złoty. To chyba próbka, w ładnej kostce. Nowy. ewentualnie 20. INTER-VION- pędzel do pudru. Niewiele uzywany, stan bdb. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Konto usunięte
|
Hyhy, ja uwielbiam babeczki, nie muszę nawet ich jeść, byleby czuć ten zapach
![]() ![]() ![]() PS. Ten smackers o smaku maślanego ciastka jest prawie caly (byl użyty jakieś 5 razy). Już dawno go odebrałam i zapomniałam dopisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
BAN stały
|
Kapucynku, przepraszam, że dopiero po tak długim czasie odpisuję, ale zapomniałam o Twoim pytaniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Co do tuszu - z tego co się orientuję, to kumpela go ma, więc spytam i wieczorkiem Ci napiszę
![]() To teraz, czy odpowiada Ci taka wymianka - to co ja wymieniłam, za to, co Ty wymieniłaś? Pozdrówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Konto usunięte
|
Tak, może być
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Oki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.