|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: przyjme.... POMOC DLA ANULCIAK85
Aniu, a mam pytanie jaki rozmair butow nosisz?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Ja Ci dam wielka! Ja tez 40 nosze!
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dostalam dzis paczke ale niewiem od kogo i przez to niewiem komu podziekowac paczka byla z miejscowosci Nekla!Prosze o kontakt na priva
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
anulciak-a co jeszcze by Ci się przydało? ciuchów to raczej nie znajdę,może jakieś kosmetyki-ale czy nie masz już ich dość?
![]() daj znać na PW,jeśli nie chcesz na forum |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane chcialabym podzikowac Wam wszystkim za rzeczy dla mnie a szczegolnie jednej osobie za ubranka dla Kuby!Dziekowalam kazdej na PW a tu dziekuje wszystkim!Nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy poczuc ze sa jeszcze ludzie ktorzy potrafia drugiemu czlowiekowi okazac serce i podzielic sie z nim swoimi dobrami nawet jesli samemu ma sie niewiele!Wierze ze kiedys zostaniecie za to docenione i wynagrodzone bo ja nie mam Wam co dac oprocz slowa!Kazda z Was kryje w sobie wiele dobra ktorym potraficie sie podzielic z innymi a niewielu ludzi w naszych czasach to potrafi!W erze pieniadza ludzie walcza tylko o monety i nie zauwazaja ludzi slabszych od siebie!Wy okazalyscie serce i ja bede Wam za to zawsze wdzieczna!!!
Zaraz sie poplacze... |
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie wczoraj przyszedl kombinezon ktory kupilam Kubie na allegro i jest tak duzy ze wszedl w niego 5 letni syn sasiadki i musialam kupic znowu...a tamten bedzie na pozniej...Boze czemu ja...Mam tak zle dni ostatnio ze wszystko sie znowu wali...
|
|
|
|
#40 |
|
BAN stały
|
Hej , witaj. Głowa do góry !!!! Bądź dumna z siebie i synka nigdy się nie załamuj. Pamietaj , kiedyś slonko wzejdzie specjalnie dla Ciebie. Ale trzeba w to uwierzyć z całych sił. Pomimo ,że teraz widzisz tylko zachmurzone niebo daje Ci słowo - to sie zmieni. Zobacz już nie jesteś sama. A to ,że facet Cię zostawił to chyba dobra strona całej sytuacji bo do diabla z takim draniem.
Poprzeglądaj moje wątki i napisz mi na PW co Ci sie podoba. Chętnie sie z Tobą podzielę. Podaj mi adres. Je też jestem wielka baba , moze coś jeszcze wyszukam w szafie. Pozdrawiam i ściskam mocno i Ciebie i Kubusia. |
|
|
|
#41 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
hej
ja raczej ciuszkow nie mam bo dzieci jeszcze nie mialam a sama nosze mke... ale mam duzo misiakow pluszowych, przydadza Ci sie czy masz juz dosc?
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
witaj pluszaki mam a kuba i tak sie nimi nie bawi tylko jedna krowa zreszta od wizazynki
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie zblizaja sie wielkimi krokami Swieta Bozego Narodzenia...ja ostatnio nie lubie Swiat bo jedyne z czego moge sie cieszyc to to ze mam wolne i moge byc w domu z rodzina a reszta....wkolko tylko myslenie skad wziac pieniadze na jedzenie o prezentach nawet nie wspomne...
|
|
|
|
#44 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z tego co piszesz wynika, że masz dom, rodzinę i zdrowe dziecko no i sama też chyba jesteś zdrowa i do tego młoda ![]() Czy Twoim zdaniem to nie są powody do radości? Wiele osób jest tego pozbawionych … a kiedy brakuje bliskich i zdrowia, to nawet najsmaczniejsze jedzenie i najdroższe prezenty nie sprawią radości Twój synek jest jeszcze na tyle mały, że brak wyszukanych potraw i drogich prezentów na pewno nie sprawią mu przykrości Dwulatkom naprawdę nie zależy na takich rzeczach – pewnie o tym wiesz .Natomiast to, co Twój synek wyczuje na pewno, to Twoje niezadowolenie i myślę, że ono może „popsuć” mu Święta bardziej niż cokolwiek innego .Mam nadzieję, że uda Ci się jakoś pokonać zwątpienie .. Co mówię … na pewno Ci się uda: sprawiasz wrażenie przedsiębiorczej, zaradnej osoby, która potrafi „zadbać o swoje” Głowa do góry
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
------ Anulciak, piszesz, że będziesz mieć problemy z jedzonkiem na święta? Myślę, że dostaniesz ode mnie paczkę jakieś 2 lub 3 tygodnie przed świętami tym razem nie wiem czy wyślę kosmetyki, może trochę tak (muszę porządki zrobić), ale przede wszystkim wyślę Ci trochę tego o co się najbardziej martwisz- o jedzenie. Wprawdzie karpia nie dam , ale coś co się nie zepsuje po drodze to będzie w paczce
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem ze najwazniejsza jest rodzina i bycie ze soba w ten magiczny czas i wiem ze prezenty tego nie daja u mnie w domu bylo tak zawsze skromnie ale cieplo ale martwi mnie to ze mama bedzie sie martwic o sprawy materialne bedzie u nas babcia zeby nie spedzala swiat samotnie ale wierze ze beda mile cieple i nasze tylko nasze ale wasze slowa zawsze daja mi sile...
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam nadzieje,że u Ciebie wszystko się ułoży i będziesz najszczęśliwszą Anią na świecie!
Wiem, że łatwo jest mówić tym, którzy nie mają takich problemów- których stać na wszystko i nie zastanawiają się nad tym czym kupią jogurt za 50 groszy czy za 2 złote Ale uwierz los zwykle uśmiecha się do dobrych ludzi - uśmiechnie się do Ciebie , właściwie już się uśmiechną bo masz synka, ale ja wierzę,że Twoje marzenia się spełnią i że o nic nie będziesz się musiała martwić!
|
|
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
Hej
![]() Też jestem samotną mamą i mam cudownego synka ma 13 miesięcy, jego tata Nas zostawił rok temu, nie dostaję od niego żadnej pomocy, ale okazałam sie bardzo twardę kobietą a ludzie od których kiedyś ja się odwr óciłam wyciągneli pomocną łoń, znalazłam dobrą pracę i daję sobie świetne radę, te ż mam czasem takie paskudne chwile a nawet cały dzień potrafię przepłakać, ale to daje mi tylko wiarę w to, że po burzy przychodzi słoneczko... Jak będziesz miała chęć się czasem poużalać to zapraszam na gg 5886745 a wspomóc nie mam Cię czym zarowno Nasze jak i Naszych synów rozmiary róznią się od siebie
1 i 2 strona: Coś dla Pań -> rozmiar XS/S/M oraz buciki 38/39 , oraz Dzieci od 0-12 miesięcy (non stop dokładki!) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=216599 Dodaj sobie smaku... Perfumy, kosmetyki, tipsy, itp... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=216867
|
|
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
Przepraszam, że tak piszę- ale mam jedno pytanie. Czy ktoś w ogóle sprawdził, czy sytuacja Anulki85 jest rzeczywiście tak fatalna, jak nam tu przedstawia ? Pytam, ponieważ ze trzy lata temu tu na wizazu, był podobny post z prośbą o pomoc a potem okazało się,że dziewczyna zwyczajnie wyłudza ciuchy i kosmetyki a na innych portalach ( np kafeterii) radzi innym jak to robić. Rozumiem, że rzeczywiście Anulek85 może być ubogą samotną matką z dzieckiem, ale dziecko chyba dostaje alimenty ( jeżeli nie to może warto podać tatusia do sądu), a ona sama nie pracuje ? Chyba jest zdrowa ? Post sprzed dwóch tygodni o Bożym Narodzeniu lekko mnie zmroził, mam wrażenie, że to są podchody aby słać jej kolejne paczki na Święta. W innym wątku Anulek pisze, że " szuka faceta aby zajął się nią i dzieckiem", coś mi tu nie pasuje.
|
|
|
|
#51 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dopiero teraz trafiłam na ten wątek. Może nie podejrzewam Anulciak85 o wyłudzanie - w końcu poprosić o pomoc to nie grzech, sama zresztą czytając posty byłam wzruszona-także reakcją Wizażanek. Ale faktycznie z prawie każdego posta Anulciak wynika, że chce, żeby non stop jej pomagać. Ale to może ja się czepiam ? Zresztą nie chcę nikogo osądzać na wyrost. Może po prostu Anulciak85 faktycznie ma tak trudną sytuację. |
|
|
|
|
#52 |
|
BAN stały
|
Nie, nie czepiasz się
Z powodów zawodowych widziałam bardzo wiele biedy i bardzo wielu ubogich ludzi i jeszcze jedna rzecz, która mnie zastanawia- ostatnią rzeczą o jakiej by marzyli był komputer i dostęp do netu ( za który trzeba płacić co miesiąc). Im brakowało na jedzenie, ubrania, węgiel na zimę a o necie nawet nie myśleli. Anulka85 ma i internet i komputer a brakuje jej na .. ciuchy i kosmetyki. Tak naprawdę Anulka niczym nie udokumentowała swojego ubóstwa- gdzie np zaświadczenie z MOPS-u ( bo Opieka Społeczna zazwyczaj zajmuje się i wspomaga ubogich ludzi), zaświadczenie o zarobkach, odcinki rent itp- bo takie rzeczy zazwyczaj przedstawia się przy prośbach o pomoc w srodkach masowego przekazu ( a internet do takich należy). Równie dobrze ja mogę napisać prośbę o ciuchy i kosmetyki a zarabiam i stać mnie na nie.
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Anulka, myślę, że powinnaś udokumentować jakoś swoją sytuację
![]() Przyznam, że mnie też zastanowiło kilka spraw, ale dopóki sprawa się nie wyjaśni, wolę przemilczeć. Najogólniej mówiąc, temat Świąt, też odebrałam tak, jak dziewczyny Ale może to niesprawiedliwe? ![]() Edit: No niestety, Twoja odpowiedź zdaje się potwierdzać podejrzenia Ale jeśli jednak nie masz nic do ukrycia, to przemyśisz sprawę i udokumentujesz
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Rozumiem jednak, że ktoś mógł tak odebrać Twojego ostatniego posta o świętach...samej mnie to przeszło przez myśl...ale oczywiście o nic Cię nie oskarżę tak jak dziewczyny Cię nie oskarzyły. Bardziej się boję tego , że nie pomogę komuś kto tego potrzebuje a ja mu mogę pomóc niż tego, że okażę się naiwna i ktoś mnie oszuka. Ja osobiście więc nie wymagam jakichkolwiek wyjaśnień. Jednak inne wizażanki, które Ci pomogły może tego oczekują i przez wzgląd na nie powinnaś próbować to wyjaśnić a nie unosić się dumą i obrażać.
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Rozumiem Was Dziewczyny, identycznie jak Wy odebrałam tę wiadomość o Świętach
"Chcesz pomóc, daj wędkę, a nie rybę". Wiem jednak, że przez portal internetowy to trudne do wykonania, ale chciałabym że ktoś w otoczeniu Anulciak, pomógł jej, aby sama potrafiła sobie radzić i zdobywać środki do życia. Nie jest złem prosić o pomoc i pomagać, chodzi o to, żeby nie uzależniać od siebie i okazywanej pomocy. |
|
|
|
#57 |
|
BAN stały
|
Hmm, no cóż- odpowiedź Anulki mówi sama za siebie, niestety. Zamiast obrazić się, powinnaś zrobić wszystko aby udowodnić, że faktycznie jesteś w potrzebie, przynajmniej tym wizazankom, które Ci pomogły. Jesteś im to winna. Nie podoba mi się jeszcze jedna rzecz- kosmetyki i ciuchy - są jak najbardziej tak, ale pluszaki i zabawki dla synka- już nie, bo ma dużo. Wczesniejsze teksty o braku węgla na zimę, pękniętym bojlerze- czemu miały służyć ? Może dobrowolnym wpłatom pieniężnym ? Nie podoba mi się to wszystko, uważam, że administrator forum powinien sprawdzić tę sytuację.
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Marta...gratuluję odwagi. Siejesz wątpliwości... liczę , że zostaną rozwiane.
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Z góry przepraszam,może nie powinnam tego mówić/pisać,ale wydaje mi się,że Anulciak spakowała swoje "zabawki",nie ma już avatara,zdjęcia jej synka.Mam wrażenie,że ktoś się tu obraził
.
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co dziewczyny, ja naiwna jednak chyba jestem
![]() Posłałam Anulci ubranka synka i jakieś kosmetyki, czekałam na wiadomość że paczka do niej dotarła, ale nic nie przyszło. W końcu napisałam do niej, bo się martwiłam czy dostała przesyłkę. Dostałam taką odpowiedź (przepraszam, że przytoczę, ale wydaje mi się że w wyjaśnieniu tej sprawy może to okazać się istotne): "Witaj dotarla ze nie pisalam ale mialam problemy z netem i wylecialo mi z glowy jesli bedziesz miala jeszcze jakies rezcy t chetnie wezme pozdrawiam" Przyznam, że ta właśnie odpowiedź jak to pisałyście mnie "zmroziła". Nawet malutkiego dziękuję nie usłyszałam, lakoniczny i konkretny mail, może zbyt wymagająca jestem ? W każdym razie po przeczytaniu posta o świętach moje zniesmaczenie wzrosło. Obym się co do Anulciak myliła ![]() Bo tak jak napisałam, potem nie pomogę komuś kto będzie tej pomocy naprawdę potrzebował. A chciałabym dalej móc pomagać...
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.

.
tym razem nie wiem czy wyślę kosmetyki, może trochę tak (muszę porządki zrobić), ale przede wszystkim wyślę Ci trochę tego o co się najbardziej martwisz- o jedzenie. Wprawdzie karpia nie dam 

Ale jeśli jednak nie masz nic do ukrycia, to przemyśisz sprawę i udokumentujesz