przyjme.... POMOC DLA ANULCIAK85 - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Narzędzia
Stary 2007-09-13, 16:13   #31
layla_lbn
Zakorzenienie

Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn
Dot.: przyjme.... POMOC DLA ANULCIAK85

Aniu, a mam pytanie jaki rozmair butow nosisz?

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 19:16   #32
anulciak85
Zakorzenienie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

Buty 40...Ale ze mnie wielka baba nie...
Stary 2007-09-13, 20:20   #33
layla_lbn
Zakorzenienie

Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Buty 40...Ale ze mnie wielka baba nie...

Ja Ci dam wielka!
Ja tez 40 nosze!

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 20:06   #34
anulciak85
Zakorzenienie

Dziewczyny dostalam dzis paczke ale niewiem od kogo i przez to niewiem komu podziekowac paczka byla z miejscowosci Nekla!Prosze o kontakt na priva
Stary 2007-09-17, 20:27   #35
e-xx
Rozeznanie

Przekupka: 40 pkt / 100% pozyt.
Dot.: przyjme....

też poproszę o pw
e-xx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 21:28   #36
annLee
Zakorzenienie

anulciak-a co jeszcze by Ci się przydało? ciuchów to raczej nie znajdę,może jakieś kosmetyki-ale czy nie masz już ich dość?
daj znać na PW,jeśli nie chcesz na forum

No2

"tylko nudne kobiety mają
nieskazitelnie czyste domy
"
annLee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 16:46   #37
mayeah
Rozeznanie

Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
GG do mayeah

Aniu, podaj adres na PW - ja także przeszperam szafę
Stary 2007-09-19, 21:09   #38
anulciak85
Zakorzenienie

Witajcie kochane chcialabym podzikowac Wam wszystkim za rzeczy dla mnie a szczegolnie jednej osobie za ubranka dla Kuby!Dziekowalam kazdej na PW a tu dziekuje wszystkim!Nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy poczuc ze sa jeszcze ludzie ktorzy potrafia drugiemu czlowiekowi okazac serce i podzielic sie z nim swoimi dobrami nawet jesli samemu ma sie niewiele!Wierze ze kiedys zostaniecie za to docenione i wynagrodzone bo ja nie mam Wam co dac oprocz slowa!Kazda z Was kryje w sobie wiele dobra ktorym potraficie sie podzielic z innymi a niewielu ludzi w naszych czasach to potrafi!W erze pieniadza ludzie walcza tylko o monety i nie zauwazaja ludzi slabszych od siebie!Wy okazalyscie serce i ja bede Wam za to zawsze wdzieczna!!!

Zaraz sie poplacze...
Stary 2007-09-27, 19:57   #39
anulciak85
Zakorzenienie

Witajcie wczoraj przyszedl kombinezon ktory kupilam Kubie na allegro i jest tak duzy ze wszedl w niego 5 letni syn sasiadki i musialam kupic znowu...a tamten bedzie na pozniej...Boze czemu ja...Mam tak zle dni ostatnio ze wszystko sie znowu wali...
Stary 2007-09-28, 22:11   #40
Idiaminka
BAN stały

Przekupka: 103 pkt / 100% pozyt.

Hej , witaj. Głowa do góry !!!! Bądź dumna z siebie i synka nigdy się nie załamuj. Pamietaj , kiedyś slonko wzejdzie specjalnie dla Ciebie. Ale trzeba w to uwierzyć z całych sił. Pomimo ,że teraz widzisz tylko zachmurzone niebo daje Ci słowo - to sie zmieni. Zobacz już nie jesteś sama. A to ,że facet Cię zostawił to chyba dobra strona całej sytuacji bo do diabla z takim draniem.

Poprzeglądaj moje wątki i napisz mi na PW co Ci sie podoba. Chętnie sie z Tobą podzielę.

Podaj mi adres.

Je też jestem wielka baba , moze coś jeszcze wyszukam w szafie.

Pozdrawiam i ściskam mocno i Ciebie i Kubusia. Idiaminka
Idiaminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-29, 12:07   #41
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Przekupka: 131 pkt / 100% pozyt.

hej
ja raczej ciuszkow nie mam bo dzieci jeszcze nie mialam a sama nosze mke... ale mam duzo misiakow pluszowych, przydadza Ci sie czy masz juz dosc?
Stary 2007-09-29, 14:32   #42
anulciak85
Zakorzenienie

witaj pluszaki mam a kuba i tak sie nimi nie bawi tylko jedna krowa zreszta od wizazynki
Stary 2007-10-18, 09:02   #43
anulciak85
Zakorzenienie

Witajcie zblizaja sie wielkimi krokami Swieta Bozego Narodzenia...ja ostatnio nie lubie Swiat bo jedyne z czego moge sie cieszyc to to ze mam wolne i moge byc w domu z rodzina a reszta....wkolko tylko myslenie skad wziac pieniadze na jedzenie o prezentach nawet nie wspomne...
Stary 2007-10-18, 18:50   #44
astronomiczna.ania
Rozeznanie

Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Witajcie zblizaja sie wielkimi krokami Swieta Bozego Narodzenia...ja ostatnio nie lubie Swiat bo jedyne z czego moge sie cieszyc to to ze mam wolne i moge byc w domu z rodzina a reszta....wkolko tylko myslenie skad wziac pieniadze na jedzenie o prezentach nawet nie wspomne...
anulciak85,
z tego co piszesz wynika, że masz dom, rodzinę i zdrowe dziecko
no i sama też chyba jesteś zdrowa i do tego młoda
Czy Twoim zdaniem to nie są powody do radości?
Wiele osób jest tego pozbawionych … a kiedy brakuje bliskich i zdrowia, to nawet najsmaczniejsze jedzenie i najdroższe prezenty nie sprawią radości
Twój synek jest jeszcze na tyle mały, że brak wyszukanych potraw i drogich prezentów na pewno nie sprawią mu przykrości
Dwulatkom naprawdę nie zależy na takich rzeczach – pewnie o tym wiesz .
Natomiast to, co Twój synek wyczuje na pewno, to Twoje niezadowolenie i myślę, że ono może „popsuć” mu Święta bardziej niż cokolwiek innego .
Mam nadzieję, że uda Ci się jakoś pokonać zwątpienie ..
Co mówię … na pewno Ci się uda: sprawiasz wrażenie przedsiębiorczej, zaradnej osoby, która potrafi „zadbać o swoje”
Głowa do góry
astronomiczna.ania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-18, 20:25   #45
olik04
Zakorzenienie

Przekupka: 62 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez astronomiczna.ania Pokaż wiadomość
anulciak85,
z tego co piszesz wynika, że masz dom, rodzinę i zdrowe dziecko
no i sama też chyba jesteś zdrowa i do tego młoda
Czy Twoim zdaniem to nie są powody do radości?
Wiele osób jest tego pozbawionych … a kiedy brakuje bliskich i zdrowia, to nawet najsmaczniejsze jedzenie i najdroższe prezenty nie sprawią radości
Twój synek jest jeszcze na tyle mały, że brak wyszukanych potraw i drogich prezentów na pewno nie sprawią mu przykrości
Dwulatkom naprawdę nie zależy na takich rzeczach – pewnie o tym wiesz .
Natomiast to, co Twój synek wyczuje na pewno, to Twoje niezadowolenie i myślę, że ono może „popsuć” mu Święta bardziej niż cokolwiek innego .
Mam nadzieję, że uda Ci się jakoś pokonać zwątpienie ..
Co mówię … na pewno Ci się uda: sprawiasz wrażenie przedsiębiorczej, zaradnej osoby, która potrafi „zadbać o swoje”
Głowa do góry
astronomiczna.ania: pięknie napisane, zgadzam sie z Tobą w zupełności. Zdrowie i rodzina to naprawdę coś niesamowicie ważnego!

------

Anulciak, piszesz, że będziesz mieć problemy z jedzonkiem na święta?
Myślę, że dostaniesz ode mnie paczkę jakieś 2 lub 3 tygodnie przed świętami tym razem nie wiem czy wyślę kosmetyki, może trochę tak (muszę porządki zrobić), ale przede wszystkim wyślę Ci trochę tego o co się najbardziej martwisz- o jedzenie. Wprawdzie karpia nie dam , ale coś co się nie zepsuje po drodze to będzie w paczce.
Stary 2007-10-18, 20:44   #46
anulciak85
Zakorzenienie

Wiem ze najwazniejsza jest rodzina i bycie ze soba w ten magiczny czas i wiem ze prezenty tego nie daja u mnie w domu bylo tak zawsze skromnie ale cieplo ale martwi mnie to ze mama bedzie sie martwic o sprawy materialne bedzie u nas babcia zeby nie spedzala swiat samotnie ale wierze ze beda mile cieple i nasze tylko nasze ale wasze slowa zawsze daja mi sile...
Stary 2007-10-18, 22:48   #47
irsin
Zakorzenienie

Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
GG do irsin

A ja mam nadzieje,że u Ciebie wszystko się ułoży i będziesz najszczęśliwszą Anią na świecie!
Wiem, że łatwo jest mówić tym, którzy nie mają takich problemów- których stać na wszystko i nie zastanawiają się nad tym czym kupią jogurt za 50 groszy czy za 2 złote
Ale uwierz los zwykle uśmiecha się do dobrych ludzi - uśmiechnie się do Ciebie , właściwie już się uśmiechną bo masz synka, ale ja wierzę,że Twoje marzenia się spełnią i że o nic nie będziesz się musiała martwić!
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 14:15   #48
levante
Zadomowienie

Przekupka: 72 pkt / 100% pozyt.

Witaj!
Poproszę Twój adres na PW. Coś wykombinuję
levante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 01:06   #49
mamaOliviera
Przyczajenie

GG do mamaOliviera

Hej
Też jestem samotną mamą i mam cudownego synka ma 13 miesięcy, jego tata Nas zostawił rok temu, nie dostaję od niego żadnej pomocy, ale okazałam sie bardzo twardę kobietą a ludzie od których kiedyś ja się odwr óciłam wyciągneli pomocną łoń, znalazłam dobrą pracę i daję sobie świetne radę, te ż mam czasem takie paskudne chwile a nawet cały dzień potrafię przepłakać, ale to daje mi tylko wiarę w to, że po burzy przychodzi słoneczko...
Jak będziesz miała chęć się czasem poużalać to zapraszam na gg 5886745 a wspomóc nie mam Cię czym zarowno Nasze jak i Naszych synów rozmiary róznią się od siebie

Dodaj sobie smaku... Perfumy, kosmetyki, tipsy, itp...
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=216867
mamaOliviera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 20:17   #50
Martaa2
BAN stały

Przepraszam, że tak piszę- ale mam jedno pytanie. Czy ktoś w ogóle sprawdził, czy sytuacja Anulki85 jest rzeczywiście tak fatalna, jak nam tu przedstawia ? Pytam, ponieważ ze trzy lata temu tu na wizazu, był podobny post z prośbą o pomoc a potem okazało się,że dziewczyna zwyczajnie wyłudza ciuchy i kosmetyki a na innych portalach ( np kafeterii) radzi innym jak to robić. Rozumiem, że rzeczywiście Anulek85 może być ubogą samotną matką z dzieckiem, ale dziecko chyba dostaje alimenty ( jeżeli nie to może warto podać tatusia do sądu), a ona sama nie pracuje ? Chyba jest zdrowa ? Post sprzed dwóch tygodni o Bożym Narodzeniu lekko mnie zmroził, mam wrażenie, że to są podchody aby słać jej kolejne paczki na Święta. W innym wątku Anulek pisze, że " szuka faceta aby zajął się nią i dzieckiem", coś mi tu nie pasuje.
Martaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 21:01   #51
freshona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martaa2 Pokaż wiadomość
Przepraszam, że tak piszę- ale mam jedno pytanie. Czy ktoś w ogóle sprawdził, czy sytuacja Anulki85 jest rzeczywiście tak fatalna, jak nam tu przedstawia ? Pytam, ponieważ ze trzy lata temu tu na wizazu, był podobny post z prośbą o pomoc a potem okazało się,że dziewczyna zwyczajnie wyłudza ciuchy i kosmetyki a na innych portalach ( np kafeterii) radzi innym jak to robić. Rozumiem, że rzeczywiście Anulek85 może być ubogą samotną matką z dzieckiem, ale dziecko chyba dostaje alimenty ( jeżeli nie to może warto podać tatusia do sądu), a ona sama nie pracuje ? Chyba jest zdrowa ? Post sprzed dwóch tygodni o Bożym Narodzeniu lekko mnie zmroził, mam wrażenie, że to są podchody aby słać jej kolejne paczki na Święta. W innym wątku Anulek pisze, że " szuka faceta aby zajął się nią i dzieckiem", coś mi tu nie pasuje.
Martaa wsadziłaś chyba kij w mrowisko
Dopiero teraz trafiłam na ten wątek.
Może nie podejrzewam Anulciak85 o wyłudzanie - w końcu poprosić o pomoc to nie grzech, sama zresztą czytając posty byłam wzruszona-także reakcją Wizażanek. Ale faktycznie z prawie każdego posta Anulciak wynika, że chce, żeby non stop jej pomagać.

Ale to może ja się czepiam ?
Zresztą nie chcę nikogo osądzać na wyrost.
Może po prostu Anulciak85 faktycznie ma tak trudną sytuację.
freshona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 22:02   #52
Martaa2
BAN stały

Nie, nie czepiasz się Z powodów zawodowych widziałam bardzo wiele biedy i bardzo wielu ubogich ludzi i jeszcze jedna rzecz, która mnie zastanawia- ostatnią rzeczą o jakiej by marzyli był komputer i dostęp do netu ( za który trzeba płacić co miesiąc). Im brakowało na jedzenie, ubrania, węgiel na zimę a o necie nawet nie myśleli. Anulka85 ma i internet i komputer a brakuje jej na .. ciuchy i kosmetyki. Tak naprawdę Anulka niczym nie udokumentowała swojego ubóstwa- gdzie np zaświadczenie z MOPS-u ( bo Opieka Społeczna zazwyczaj zajmuje się i wspomaga ubogich ludzi), zaświadczenie o zarobkach, odcinki rent itp- bo takie rzeczy zazwyczaj przedstawia się przy prośbach o pomoc w srodkach masowego przekazu ( a internet do takich należy). Równie dobrze ja mogę napisać prośbę o ciuchy i kosmetyki a zarabiam i stać mnie na nie.
Stary 2007-10-27, 12:36   #53
anulciak85
Zakorzenienie

Wicei co jesli tak mnie oceniacie nie chce juz od was niczego dziekuje tym ktorzy mi pomogli
Stary 2007-10-27, 12:41   #54
E
Zakorzenienie

Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.

Anulka, myślę, że powinnaś udokumentować jakoś swoją sytuację

Przyznam, że mnie też zastanowiło kilka spraw, ale dopóki sprawa się nie wyjaśni, wolę przemilczeć. Najogólniej mówiąc, temat Świąt, też odebrałam tak, jak dziewczyny Ale może to niesprawiedliwe?

Edit:
No niestety, Twoja odpowiedź zdaje się potwierdzać podejrzenia Ale jeśli jednak nie masz nic do ukrycia, to przemyśisz sprawę i udokumentujesz
E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-27, 12:53   #55
ennkaa
Zakorzenienie

Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
GG do ennkaa

Cytat:
Wicei co jesli tak mnie oceniacie nie chce juz od was niczego dziekuje tym ktorzy mi pomogli
Anulciu, nie unoś się. Dziewczyny nie napisały tego personalnie, same przecież stwierdziły, że Cię nie znają....ja też nie. Wiesz jakie mam podejście do Twojej sprawy - opieram je na tym co napisałaś bo przecież też Cię nie znam. Liczę, że nie nadużywasz zaufania ludzi, którzy zechcieli Ci pomóc. Oczywiście nie mam na to żadnych dowodów. Nie wymagam ich. Resztę rozliczysz przecież sama w swoim sumieniu. Swoje wątpliwości przemilczę.
Rozumiem jednak, że ktoś mógł tak odebrać Twojego ostatniego posta o świętach...samej mnie to przeszło przez myśl...ale oczywiście o nic Cię nie oskarżę tak jak dziewczyny Cię nie oskarzyły. Bardziej się boję tego , że nie pomogę komuś kto tego potrzebuje a ja mu mogę pomóc niż tego, że okażę się naiwna i ktoś mnie oszuka.
Ja osobiście więc nie wymagam jakichkolwiek wyjaśnień. Jednak inne wizażanki, które Ci pomogły może tego oczekują i przez wzgląd na nie powinnaś próbować to wyjaśnić a nie unosić się dumą i obrażać.
Stary 2007-10-27, 13:31   #56
Kasiulka22
Zakorzenienie

Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.

Rozumiem Was Dziewczyny, identycznie jak Wy odebrałam tę wiadomość o Świętach Choć mam nadzieję, że to był tylko mój skrzywiony odbiór, takie czasy, że ciężko ufać na słowo. Poza tym ciśnie mi się na usta taka maksyma:

"Chcesz pomóc, daj wędkę, a nie rybę".

Wiem jednak, że przez portal internetowy to trudne do wykonania, ale chciałabym że ktoś w otoczeniu Anulciak, pomógł jej, aby sama potrafiła sobie radzić i zdobywać środki do życia. Nie jest złem prosić o pomoc i pomagać, chodzi o to, żeby nie uzależniać od siebie i okazywanej pomocy.
Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-27, 13:39   #57
Martaa2
BAN stały

Hmm, no cóż- odpowiedź Anulki mówi sama za siebie, niestety. Zamiast obrazić się, powinnaś zrobić wszystko aby udowodnić, że faktycznie jesteś w potrzebie, przynajmniej tym wizazankom, które Ci pomogły. Jesteś im to winna. Nie podoba mi się jeszcze jedna rzecz- kosmetyki i ciuchy - są jak najbardziej tak, ale pluszaki i zabawki dla synka- już nie, bo ma dużo. Wczesniejsze teksty o braku węgla na zimę, pękniętym bojlerze- czemu miały służyć ? Może dobrowolnym wpłatom pieniężnym ? Nie podoba mi się to wszystko, uważam, że administrator forum powinien sprawdzić tę sytuację.
Stary 2007-10-27, 13:47   #58
ennkaa
Zakorzenienie

Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
GG do ennkaa

Marta...gratuluję odwagi. Siejesz wątpliwości... liczę , że zostaną rozwiane.
Stary 2007-10-27, 14:21   #59
Aneta???
Zakorzenienie

Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

Z góry przepraszam,może nie powinnam tego mówić/pisać,ale wydaje mi się,że Anulciak spakowała swoje "zabawki",nie ma już avatara,zdjęcia jej synka.Mam wrażenie,że ktoś się tu obraził.
Stary 2007-10-27, 17:44   #60
biala_malpeczka
Zadomowienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.

Wiecie co dziewczyny, ja naiwna jednak chyba jestem
Posłałam Anulci ubranka synka i jakieś kosmetyki, czekałam na wiadomość że paczka do niej dotarła, ale nic nie przyszło. W końcu napisałam do niej, bo się martwiłam czy dostała przesyłkę. Dostałam taką odpowiedź (przepraszam, że przytoczę, ale wydaje mi się że w wyjaśnieniu tej sprawy może to okazać się istotne):

"Witaj dotarla ze nie pisalam ale mialam problemy z netem i wylecialo mi z glowy jesli bedziesz miala jeszcze jakies rezcy t chetnie wezme
pozdrawiam"

Przyznam, że ta właśnie odpowiedź jak to pisałyście mnie "zmroziła". Nawet malutkiego dziękuję nie usłyszałam, lakoniczny i konkretny mail, może zbyt wymagająca jestem ?
W każdym razie po przeczytaniu posta o świętach moje zniesmaczenie wzrosło. Obym się co do Anulciak myliła
Bo tak jak napisałam, potem nie pomogę komuś kto będzie tej pomocy naprawdę potrzebował. A chciałabym dalej móc pomagać...

biala_malpeczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości