![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Większość nówka sztuki - głównie pielęgnacja
poza wątkiem mam też:
płyn do demakijażu twarzy, oczu i ust francuskiej firmy Cosmence_ http://209.85.129.104/search?q=cache...l&ct=clnk&cd=6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
U Ciebie znalazłam:
Garnier - Ultra Lift - peeling 2stopniowy ~NOWY L'Oreal Paris - Elseve - odżywka do włosów Proteina Perły - dodaje blasku, (różowa) ~Nowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Proponuję:
Krem do twarzy Milk & Honey - 75 ml - nieużywany Nivea - Lip Care - Caregloss & Shine - balsam do ust pink 10 ml - nowy Dax Perfecta - Żel do higieny intymnej - płatki róży + kwas mlekowy Visions korektor odcień Fair - nowy za: Garnier - Ultra Lift - peeling 2stopniowy ~NOWY L'Oreal Paris - Elseve - odżywka do włosów Proteina Perły - dodaje blasku, (różowa) ~Nowa czekam na uwagi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Pasuje mi taka wymiana.
W międzyczasie poczytałam o tym serum Omega i też mi się spodobało. Poza watkiem mam balsam Avon sake i ryż użyty w ok. 10 % oraz peeling zużyty w ok. 20% i białą kredkę do paznokci Oriflame niewiele używaną. A może jeszcze coś w watku sobie znajdziesz, bo odpowiada mi taka większa wymiana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Interesują mnie te rzeczy co wymieniałm + te które masz poza wątkiem (sake+kredka) oraz
Tanita effective - owocowy wosk do depilacji ciała w plastrach poza tym poszukuję też mgiełke wody islandii, olejek z drzewa herbacianego ori (nowy), peeling anew w platkach (2 pudeleczka-starsza wersja), nową serię glisk kur (żółta) i masy innych pierdółek... więc, za garnier omega w buteleczce z pompką (nowy) chciałabym sake+kredka+plastry czekam na dalsze sugestie ps. mnie tez interesują większe wymiany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
sake 2 produkty, kredkę do paznokci, plastry Tanita, krem Milk&Honey, błyszczyk Nivea, Dax do higieny intymnej i Visions korektor. Od ciebie dostaję: peeling Ultra Lift, Garnier - Nutritionist - krem omega 3+6 z magnezem w butelce z pompką~NOWY i odżywkę Elseve. Wysyłam PW. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Dużo jeszcze zostało. Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
A za co mam szukać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Za coś z tego
![]() -Pupa - pomadka Out of the Plue - nowa nieużywana - odcień 02. Nie ma daty przydatności - ale na pewno jest nowa. -Oriflame Visions - rózowy cień do powiek z kulkowym aplikatorem. Prawie nieużywany - w kazdym razie nie pamiętam bym go używała.... Ważny do sierpnia tego roku. -Visions Eye Glitz - błyszczyk do powiek kolor Fairy Dust - różowy z mnóstwem drobinek - nowy 7 ml -Crystal Lip Gloss - kolor Diamond Dare nowy 8ml - czerwony -Dazzle Roll-On -Eye shimmer - biały iskrzący cień do powiek z kulkowym aplikatorem - 12 gram - nieużywany wazny do sierpnia 2007 -Visions Lipstick Palette - Punk Princess - 4 odcienie różowego - nowe nieużywane - paleta błyszczyków z pedzelkiem
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
mini produkty Vichy- preparat do demakijażu 3 w 1-30ml, płyn do demakijażu30ml, tonik 30ml- purete thermale
-Vichy Podexine-krem regenerujący do stóp- 2 saszetki po 3ml Tylko to znalazłam, nie wiem czy ma sens wymiana na takie drobiazgi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
może coś u mnie za rzeczy zaznaczone na zdjęciu jeżeli nic nie znajdziesz poszukam czegoś po za wątkiem odpisz u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Niestety, nie interesują mnie ubrania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Up!
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
10. Krem do twarzy Liczi i kwiat lotosu - 75 ml - nieużywany niestety na razie nie mam kramiku kosmetycznego ![]()
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Niestety, nic...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.