![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: So Pretty, Toleriane, Rosaliac, Dermablend, DM Mousse,Alien,Halloween,Do nna,Na
Jaki rozmiar butów szukasz?Mam skórzane 40.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: So Pretty, Toleriane, Rosaliac, Dermablend, DM Mousse,Alien,Halloween,Do nna,Na
Mam 37/38 ze wskazaniem na 38. A i tak nie wiem czy by mi się spodobały twoje butki
![]() Dzięki za propozycję, i tak będą za duże ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Szkoda
![]() ![]() W górę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
a co byś powiedziała na wodę plus kolczyk do brwi (ze stali chirurgicznej wiec trochę wartość ma.... ) ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale i tak zapraszam na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
W górę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
W GÓRĘ
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Nic mnie nie zainteresowało na razie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Czy ST donna jest aktualny? I czy znalazłabyś coś za niego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Niestety nie... choć HB Women mnie kusi, ale obawiam się że jak dla mnie jest on zbyt popularny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Zapraszam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Może coś u mnie? Interesuja mnie te rzeczy, nie liczę na to że znajdziesz coś za wszystko, ale chociaż za niektóre...
-VICHY Dermablend 15 Opal -Muss do ciała o cudnym cynamonowym zapachu, z serii "Dermika- Variete, figura do ciała" modelujący ciało zostało ok. 45% ale to dużo bo z 250 ml -Hydraphase , z wodą termalną. Na odwodnienie skóry twarzy, intensywne nawilżenie o przedłużonym działaniu. Miniatura o pojemności 3 ml , nowa w pudełku. - ROSALIAC krem nawilżający zapobiegający zaczerwienieniom. Naprawdę działa bo sama mam cały krem Neutralizuje ogniska zaczerwienień, Przywraca skórze uczucie komfortu i świetlistość. La roche Posay. 2 miniatury po 5 ml każda, nowe w pudełkach. Raczej chce wymienić razem. -ROSALIAC żel Micelarny do oczyszczania i demakijażu skóry nadwrażliwej skłonnej do zaczerwienień. 15 ml , nowy w pudełku! -TOLERIANE Kojący krem ochronny, do skóry szczególnie wrażliwej, normalnej i mieszanej. 5 ml, nowy w pudełku. -TOLERIANE mleczko do zmywania skóry i demakijażu, Twarz i oczy. 15 ml, nowy w buteleczce. Swietny na wyjazdy. - Miniatura Parfum rare. Jacomo Paris. EDT. 5ml, nowa w pudełku. Nie używana. - Alien . Żel do mycia 100 ml o zapachu Aliena, pięknie się utrzymuje na ciele. Nowy, całkowicie pełny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
odpisałam u mnie, bo mi się popitolił "laptok" i wolno otwierał Twój wątek, a nie chce mi się znowu przepisywać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Witchdoctor
|
Alorah chciałbym
piankę Emsibeth 27. Czarna bez rękawów, elegancka bluzka z mostem DAMSKA SKÓRZANA KURTKA 38/40 i taką czarną sukienkę na ramiączkach morgan ![]() a Ty?
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Moze cos u mnie za Dermablend, malego Rosaliaca i probke Toleriane?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
interesuje ciebie cos ode mnie?
za dermablend? watek w podpisie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
Witam !
Znajdziesz cos u mnie? Mam sporo zapachow;-)http://www.wizaz.pl/forum/showthread...22#post4483722
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
moze cos u mnie za probki revlon? zapraszam
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=195943 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
jakie zapachy ponad te co wymieniłaś Cię interesują , mam też sporo nowych próbek
u Ciebie podoba mi się Dermablend |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
jesli chodzi o Cinema to mam probke ale moze cos znajdziesz cos innego u mnie - link w podpisie
U Ciebie interesuja mnie: VICHY Dermablend 15 Opal. Świetny, niestety dla mnie i tak za ciemny( to najjaśniejszy odcień, ale wygląda naturalnie) musiałam rozrabiać jaśniejszym podkładem. Zostało chyba ponad połowę, ale nie jestem w stanie dokładnie stwierdzić przez opakowanie. -Podkład "Revlon-Color Stay SPF6" odcień 180 Sand Beige. Świetne do używania w podróży- w postaci dziesięciu saszetek. Niestety, muszę wymienić mam bardzo jasną karnację, i ten "normalny" odcień jest dla mnie dużo za ciemny. - 4 saszetki podkładu korygującego Toleriane. La roche Posay. Saszetki to swietne zastosowanie właśnie na wakacje Kazda ma 1 ml. -Hydraphase , z wodą termalną. Na odwodnienie skóry twarzy, intensywne nawilżenie o przedłużonym działaniu. Miniatura o pojemności 3 ml , nowa w pudełku. - ROSALIAC krem nawilżający zapobiegający zaczerwienieniom. Naprawdę działa bo sama mam cały krem Neutralizuje ogniska zaczerwienień, Przywraca skórze uczucie komfortu i świetlistość. La roche Posay. 2 miniatury po 5 ml każda, nowe w pudełkach. Raczej chce wymienić razem. -ROSALIAC żel Micelarny do oczyszczania i demakijażu skóry nadwrażliwej skłonnej do zaczerwienień. 15 ml , nowy w pudełku! -TOLERIANE Kojący krem ochronny, do skóry szczególnie wrażliwej, normalnej i mieszanej. 5 ml, nowy w pudełku. -TOLERIANE mleczko do zmywania skóry i demakijażu, Twarz i oczy. 15 ml, nowy w buteleczce. Swietny na wyjazdy. -J.Del.Pozo- Halloween = ok 20-22/50ml W zestawie z płynem do kąpieli (zostało ok 1/3) i ślicznym balsamem do ciała ( którego zostało ok. 50%), mam pudełko od zestawu ( z wymiany, ale nie podpasował mi za bardzo)
Moj watek z kosmetykami: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=84159 Moj watek z ksiazkami: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=209088 Moj watek z ciuszkami: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=209251 Szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=198079 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Tester SergioTacchini DonnaBez korka. Jest 3/4 z 75 ml -z popsutym atomizerkiem.
Może da sie to jakos naprawic. Bylabym chetna. Zajrzyj do mnie ![]()
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
A ja się zdecydowałam u ciebie na lateksowe pończochy, i buty, a jakoś nic więcej nie mogę sobie dobrać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Maggie-79 Odpisałam u ciebie
falkka , Katarzynka21, junona1 , Narnijkar Przykro mi, nic u was nie znalazłam. lola23 Próbki mnie nie interesują, miałabyś może coś z pełnowymiarowych zapachów? monia_b Podoba mi się u ciebie czarna konturówka do oczu Lancome. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
witaj
Mam zapachy ale w dużych pojemnościach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.