|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkanie Wrocławianek w czerwcu 2007
czesc dziewczyny! Agatko, dzieki za PW, tak sie postarałaś
Niestety choć bym bardzo chciała, to chyba jednak nie dam rady przyjechać na spotkanie z tego powodu, że 28 lub 29 wyjeżdżam za granicę i mnie nie bedzie we Wro, ewentulanie bede latała jak oparzona z lista, co wziąć, ewentualnie skakała po walizce zeby sie dopięła
|
|
#32 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Sunny_Tiger, no we Wrocławiu nie ma mnie i raczej nie będzie mnie na długo, tylko jednodniowo będę przyjeżdzać. Ostatnio byłam własnie w poniedziałek...
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
juz wiem, ze ja 28.06 nie bede mogla byc:/ a ktoras z Was nie moze 29.06. wiec moze odpuscmy sobie te 2 dni, bo te osoby, ktore napisaly, ze przyjda na spotkanie, powiedzialy, ze pasuje im kazdy inny dzien w nastepnym tygodniu. wiec w takim razie wybierzmy cos pomiedzy 25, 26, 27 i 30 czerwca.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez AGATkA_eSZ Czas edycji: 2007-06-24 o 00:49 |
|
|
|
|
#35 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja bym była za środą, 27.
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki-juz edytowalam
hehe. a poza tym, to ja tyz jestem za środa
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez AGATkA_eSZ Czas edycji: 2007-06-24 o 01:29 |
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
wlasnie sie dowiedzialam, ze wt tyz chyba bede miala zajety, wiec mam nadzieje, ze nie tylko nam spasuje ta sroda, bo to by byl najlepszy dzionek
|
|
#38 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlatego głowa do góry Ale i tak,jak widzę termin mi nie odpowiadam,bo w czwartek mam egzamin z fizyki,więc we środę będę się jeszcze intensywnie uczyć A w czwartek mam wielkie ogncho-popijawe posesyjne,zabiliby mnie,gdybym nie przyszła Więc też odpada...
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
dalam to na pierwszy post, 'le jakby Któraś z Was śledziła na bierząco wątek i już nie zaglądała na początek, to pisze tyż tutaj:
czas leci, a trza ustalic jakis termin! to żeby nie trza bylo obczajac, kto co mowil, jak mu pasuje, to napisze tutaj: Sunny Tiger-27.06 sikoreczk111-każdy dzień do 29.06. agii-27.06, 'le dopiero od 19, albo inne dni Amaretta-jeśli już, to dojdzie o 20:30 pink69-każdy dzień nicole3-codziennie od 19. a karaa86, madarynka, magi81, madziunia80, snowqueen i skimos dopasują się, jeśli znajdą czas. jesli chodzi o moje zdanie to ja jestem za 27.06. i mysle, ze to chyba obry pomysl? bo juz 3 osobom odpowiada ten dzien, a reszcie odpowiada każdy. wiec chyba 27.06 tyż. i o godzinie 19, bo ta godzina padla najczesciej. CO WY NA TO?
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
No, dziewczyny trzeba się decydować, bo można by jakieś miejsca rezerwować, żebyśmy miały gdzie siedzieć. Bo myślę, że nie ma sensu chodzić po rynku i szukać wolnego stolika, szkoda czasu. Więc musimy wiedzieć ile nas będzie.
Jak tam egzaminy poszły tak w ogóle ??
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję za powiadomienie
![]() Bawcie się dobrze dziewczyny
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
mi najwyrazniej bedzie pasowala sroda nawet od 16.... bo sobie przeloze anglika
a jak z wami? jezeli mowicie ze moge isc z wami pomimo iż jestem dzieckiem![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to pojde z wami
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie mów tak, bo naprawdę się czuję jak stara krowa
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
super agiii, ze bedziesz
i nic sie nie obawiaj! tylko mam nadzieje, ze wkoncy cos ustalimy no 'le jak cos, to juz jest nas 3, z tego co teraz widze a inne Dziewczyny, mam nadzieje, najpozniej jutro sie odezwa
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety - sesja :/
Mam nadzieję że na następnym spotkanku już nic mi nie przeszkodzi a wy bawcie się dobrze! |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
nio oki środa to ja też moge podejść
tylko mówcie co i jak hihih i gdzie
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
w ta srode? no to mam egzamin a potem juz sie umowilam do kina, w koncu pojde na moich ukochanych Piratow
![]() wiec i ja odpadam ![]() ale jeszcze zobacze na ktora bede szla i na ktora wy sie spotykacie
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety na pewno nie będę mogła - sesja w toku
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
środa mi pasuje-tylko gdzie?
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie... znacie jakieś fajne miejsce? Ostatnio spotkałam się z Sportsmenką i Sikoreczką w Le Bistro Parisien (na Nożowniczej) całkiem miło tam jest. Można zadzwonić wcześniej i zarezerwować miejsca, tylko trzeba by się zorientować do wieczora ile ostatecznie nas będzie.
|
|
#51 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
No myślę że jutro o 19 będzie ok, tylko chodzi o miejsce spotkania. Jeśli to wyżej wam odpowiada - mogę zadzwonić i zarezerwować. Chyba że są inne propozycje?
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
nie no ja sie musze wyrobic na to spotkanie, bo teraz sie kapnelam ze moja droga Sunny Tiger tez kocha Michalka vel. Wentiego, wiec musze przybyc, zeby ci wydrapac oczy, wyrwac wlosy czy moze przyprawic garba - w kazdym razie oszpecic zebys mi GO przypadkiem nie zabrala, jak juz kiedys sie zjawi we Wro! :P
|
|
#54 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to ja napisze w pierwszym poscie, ze jutro sie spotykamy o 19. i mam nadzieje, ze jak najszybciej ustalimy miejscowke tylko jesli cho o to Bistro, to ja nie mam pojecia, gdzie to jest. i pewnie nie tylko ja. to moglybysmy sie wczesniej umowic w jakims wszystkim znanym miejscu i pojsc tam razem. tylko napisz cos w ogole o tym bistro
|
|
|
#55 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(koniec końców będziemy leżały połamane w kępach włosów szukając po omacku gałek ocznych a tu przyjdzie Went, spojrzy z politowaniem i powie że przecież jest gejem )Cytat:
Fajna mała knajpka, ceny nawet niewysokie - piwo mniej więcej tak jak wszędzie, bardzo dobre sałatki w cenie do 15 zł chyba . Poza tym są naleśniki, jakieś francuskie żarełko też jest, ale przyznam nie próbowałam. Ogólnie całkiem miła atmosferka, myślę że w sam raz na takie spotkanko Bardzo blisko rynku, jak się wchodzi w Kuźniczą to natępna boczna po Więziennej to jest właśnie Nożownicza. Jeśli Wam odpowiada, mogę jutro tam zadzwonić w południe i zamówić stolik.
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
za duzo osob sie tu nie wypowiada, wiec napisalam w pierwszym poscie, ze ustawka o 19 pod Empikiem w rynku. i wezcie, jesli macie, wizazowe opaski, dla rozpoznania. ja bede miec, wiec jak cos, to prosze zagadac do mnie, co bysmy nie staly obok siebie przez 15 min i nie wiedzialy, ze to my:P co do bistro, Sunny, to nie wiem jak bedzie, bo nie wiem, kto dokladnie przyjdzie:/ tych osob, co sie wypowiadaly kilka postow wczesniej, naliczylam 6. mam nadzieje, ze nie zawioda. wiec nie wiem, czy bedzie rezerwowac miejsca? zawsze mozna rezerwacje odwolac. a najlepiej zrobic gdzie tak moze na 8 osob? w razie czego, bo nigdy nie wiadomo ile osob przyjdzie.
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe, wiedzialysmy kiedy napisac posty
to moze byc to Bistro. i jak juz napisalam, najlepiej ustawic sie pod Empikiem, bo kazda tam na pewno trafi a poza tym to mniejszy pkt, niz np pregiez i sie prędzej znajdziemy.bo kiedys byla ustawka z ludzmi z roku, a ze szlam na spotkanie sama [tzn z nikim z roku], a ludzi jeszcze nie wszystkich kojarzylam, to w rezultacie sie z nimi nie spotkalam, bo bylo tyle grupek pod pregiezem, ze nie wiedzialam, gdzie jest moja
|
|
#58 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rzeczywiście, Empik to lepszy pomysł Opaski niestety nie mam, ale będę patrzeć wszystkim na ręce Zresztą to chyba Ty w avatarze? Czy nie Ty?
|
|
|
#59 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
witam Kochaniutkie jak dam radę to przyjdę
bo ciocia ma mi włoski farbować ale to o wiele wczesniej bo koło 17
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

hehe. a poza tym, to ja tyz jestem za środa

A w czwartek mam wielkie ogncho-popijawe posesyjne,zabiliby mnie,gdybym nie przyszła 

Nie mów tak, bo naprawdę się czuję jak stara krowa