![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
Dot.: Chętnie oddam-wysoka półka i zapachy
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4616176]Nevado , zostawię sobie Ciebie na deser
![]() Nevado, masz całe mnóstwo rzeczy, ale jednak chyba nic dla mnie. Chyba ze uszczuplisz swoją kolekcję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Duuusia ja ie zabije kiedyś
eluage chce wytargować z kim innym, cholerka. Nie chcesz do peelingu korektora sisley? moge też dorzucic ok 1/3 słoiczka kremu odżywczego z wit C avene lub tego prasowańca burżuja, myslałaś o nim? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Dusia oczywiscie, rozumiem. Powiem tylko że peeling jest droższy o jakieś minimum 30-40 zł od eluage.
pomysle w takim razie jeszcze a Ty tez prosze jeszcze przemyśl. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4616828]A jak ma się ten kolor pudru do koloru podkładu o tej samej nazwie?[/quote]
Dusiu,mam podkład Double Wear EL 01 Frescso, przy nim puder Pebble 04 jest bardziej beżowy. Podkład wpada w żółty. Ale nie wiem jak ma puder się do tego samego odcienia podkładu bo go nie mam. Nie wiem czy cos Ci pomogłam. Może jak znajdziesz chwilkę poczytaj o nim recenzje na KWC są b. dobre. ![]() Stosowałam podkład i puder razem. Miałam nisamowite krycie i mat jednak teraz muszę szukać czegoś jaśniejszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
ryjku ,znam podkład fresco i boje się że to pebble będzie za ciemne. A zerknij jeszcze na moje fotki, do którego mojego pudru porównałabyś tą swoją 04. Jeśli sie dogadamy to co chciałabyś w zamian , bo się z lekka pogubiłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Dusia - a co by Cie interesowalo za podklad La Prairie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
dusiu może interesuje Cię puder Transmatte Kanebo w odcieniu Soft Beige ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4615964]olivciu, jaki jest fiolet tej konturówki do oczu? i nablyszczacz do wlosow MARIBELL PROFESSIONAL- ubytek ok. 10% z 125 ml- to spray?[/quote]
jest to ciemniejszy fiolet , nic jasnego. nieci przypominajacy suszona sliwke. stad nazwa koloru. jezeli chodzi o odzywke to nie jest maribell tylko loreal profesionnell- lumi-oil olejek z pompka wygladzajacy i dyscyplinujacy do wlosow falowanych z tendencja do puszenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4617138]ryjku ,znam podkład fresco i boje się że to pebble będzie za ciemne. A zerknij jeszcze na moje fotki, do którego mojego pudru porównałabyś tą swoją 04. Jeśli sie dogadamy to co chciałabyś w zamian , bo się z lekka pogubiłam[/quote]
Dusiu na fotkach podkład i puder. Na ręce od lewej podkład i puder. Niewiele widać ale to wszystko na co stać mój aparat ![]() Myślę, że puder nie jest ciemniejszy od podkładu fresco. Porównujac do Twoich pudrów na fotkach najbliżej mu do Givenchy. Podoba mi się Twój podkład Lancome Teint Idole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a samą kredke to się chyba nie opłaca |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Dusiu
![]() ![]()
![]() |
#55 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
![]()
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4619722]odpowiedziałam już wcześniej, poszukaj proszę, nie chcę mi się przepisywać
![]() Ale jestem gapa, niezauważyłam ![]() Po za wątkiem mam jeszcze puder brązujący Nouba, cienie Dior w kolorze Stylish Move, limitowaną paletkę Collistar, tester 100ml Angel Lys z małym ubytkiem ![]() Z błyszczyków mam Biotherm Glossy Shine w czerwonym kolorze bez drobinek ![]() Zaraz jeszcze poszperam w błyszczykach ![]()
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4619522]Lolu nic nie wiem o tym pudrze, cóż to takiego, sypki, prasowany, z kolorem będzie problem bo nie mam gdzie sprawdzić[/QUOTE]
dusiu , Transmatte to puder prasowany w odcieniu neutralnego beżu odcień soft beige |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Dusiu
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.