|
|
#32 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: GUERLAIN, LANCOME,SHISEIDO, KANEBO, E. LAUDER, KERASTASE, PHILIPS CELLESEna cel
Cytat:
Jak z listy to mam poza wątkiem puder sypki Clinique gentle Light 02 Glow
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GUERLAIN, LANCOME,SHISEIDO, KANEBO, E. LAUDER, KERASTASE, PHILIPS CELLESEna cel
|
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Nio
nie opłaca Ci się wysyłka?
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Około 7- 12 zł zależy od wagi. Poleconym, idzie jakieś 1,5 tygodnia
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Obecnie czekam na dwie przesyłki z Polski i jedną z Holandii. Pięć z Polski już do mnie dotarłoPuder używałam tylko jako rozświetlacz. Patrząc po puderniczce to zużycie nie jest większe niż 10 %. Zarętka jest lekko porysowana. Nie mam do niego pędzelka który był załączony. Kupiłam go 1,5 roku temu w Szczecińskiej Sephorze.Nie mam kartonika. Kartoniki zostawiam tylko do perfum.
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
Vilandra mogę zrobić fotki
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
kod D55, fotkę zrobie wieczorem. Teraz muszę biec
![]() Już jestem Vilandra , właśnie wróciłam z perfumerii, w której mają , mieli jeszcze ten puder, chciałam sobie kupić inny kolor. Niestety w ciągu tygodnia pudry znikneły . W takiej sytuacji chyba zostawię puder sobie. Bardzo przepraszam za zawracanie Ci głowy![]() Normalnie nie mam problemu i mogę sobie kupic róż Guerlaina ale nie ma tu takiego koloru jak masz Ty. Strasznie uparłam sie na taką malinkę no i uwielbiam Guerlaina. Widziałam w Twoim wątku , że szukasz korektora Clarisa. Mam nowy raz wypróbowany korektor Diora SkinFlafh 002 kod 6C01 w etui jest bardzo jaśniutki. Kupiłam go na zapas bo chomik ze mnie
Edytowane przez 13ryjek Czas edycji: 2007-06-30 o 17:09 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
nie znam tego korektora Diora. ostatnio wymieniałam Diora ,ale Sculpt. Moim priorytetem juz nie jest Clarins, ale Guerlain Issma 001
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Vilandra nie znam korektora Sculpt Diora Miałam juz duzo korektorów w tym typie YSL, EL, Clarins, Clinique i Dior. Najlepsze dla mnie to Dior i Clarins. Nie mam porównania z Issma Guerlain'a bo go jeszcze nie miałam .Wybacz ,że tak Cię męcze ![]() Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Własnie o taki korektor mi chodzi
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Więc będzie czekał na Twoią decyzjęJak go sprawdzisz , odpisz w swoim watku
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
Aktualna |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.

nie opłaca Ci się wysyłka?
Wymieniałaś sie na kosmetyki o podobnej wartości? A ile ubytku ma puder?

.