![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Porządnie uporządkowany wątek :-)MAC, Clinique, Benetton,Bourjois, Loreal, Lume
hej cos u mnie?
u ciebie podoba mi sie roz bourjois kredka oliwkowa ruby rose,cien inglota brazowo-zloty ![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Porządnie uporządkowany wątek :-)MAC, Clinique, Benetton,Bourjois, Loreal, Lume
troche mi sie podoba u Ciebie ;-) ale to dużo za te dwie rzeczy są to:
Podkład Clinique Superbalanced odcień Vanillia Lancome Juicy Tubes Puder Estee Lauder AeroMatte |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
zanjdziesz cos umnie odp prosze u m nei)
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
hej moge wymienic róż,oliwkową kredkę +brazowo zloty cien inglota za podklad clinique -jest go ok.40%.
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
jestem chetna na oliwkowa kredke do oczu,brazowo-zloty cien inglota i roz bourjois
![]()
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
łeee no róż to nie:p a kredka i cień chętnie, tyle że opakowanie kredki jest porysowane przez kosmetyczke, a może czegoś szukasz jeszcze:_)no i co proponujesz wzamian
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Donna Karan.Znajdziesz cos u mnie?Poza wątkiem mam
Błyszczyk do ust Astor-Prismatic,golden glamour 09(kolor różowo beżowy),z pojemności 5ml użyłam z 5 lub 6razy: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11318 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
niestety nic:-(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
a moze wymianka 20 ml allure za czerwone jabłuszko+roz bourjois+cienn inglota brazowo-zloty?
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
już mi się zaczyna podobać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
-Donna Karan czerwone jabłuszko, 12/30 ml jest karonik, świezy i oryginalny
oddam wszystko!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Pytałaś się u mnie w wątku o miniaturkę Light Blue, a ja Ci nie odpowiedziałam. Przepraszam, umknęło mi po prostu. Co do wymiany, to u Ciebie interesuje mnie Red Delicious, aczkolwiek zdaję sobie sprawę, że mojego Light Blue jest znacznie mniej. Mogłabym jednak dodać takie rzeczy jak maskę Clinique Turnaround 15-Minute Facial w opakowaniu 10 ml., użyłam jej raz, tudzież samoopalacz do twarzy i dekoltu Clarins w płynie Intense Bronzer Self Tanning Tint, opakowanie 10 ml., nieruszane. Jeśli byłabyś chętna, to proszę o @. Tu jest link do maski Clinique: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=13594 Nie wspominam juz o innych miniaturkach, które mam w wątku. Jesli by Cię to zainteresowało, to proszę o wiadomość. Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.