|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta MŻ-WR -kontynuacja :)
Już jesteś.
Ja wakacyjnie powoli rezygnuje z diety I tak wszyscy mówią, że świetnie wyglądam, to co się mam I będę musiała tam jeść to co wszyscy - już się boję Trzy posiłki dziennie - bułki na śniadania, kotlety, bigosy, makarony na obiad, grill na kolację
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
jednak wyjazd dzisiaj
na jutro ma być słoneczko więc pewnie Solina a w pochmurniejsze dni polecimy po górkach
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
No to miłych wakacji Sniezka i duuuuuuuuużo Słoneczka
![]() A ja schudłam pół kg, kurde niby się nie przemęczam w diecie a chudnę, chyba przez ten stres albo mi sie waga popsuła Zjadlam big sniadanie i czekam na big obiad bo dziś mam pyszny ale po obiedzie już bede się trzymać, hehe
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo... zmiany zmiany na forum. Nawet nie zdawałam sobie sprawy, że ta lista jest taka długa... A może odswieżyc ja trochę? Ta bedzie archiwalna, a nowa bedzie nowym startem, tak zeby zweryfikowac czy dziewczyny, ktore sie wpisały jeszcze odwiedzaja watek.
|
#35 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem za Ja dzis zaliczylam mala wpadkę na podwieczorek Wrocilam do domu zglodniala i niekontrolowanie zjadlam nieco za duzo. Najpierw byl chudy twarog w kostce, nastepnie w mig pożarłam poteznego banana, a na koniec jeszcze mleko z platkami Cheerios Dobrze,ze w pore sie opamietalam i nie pozarlam zbyt wiele tych platków.. Zaraz lece ćwiczyc : skakanka i cwiczenia na pupe, uda i brzuszek
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
a dzisiaj miałam darmowe badanie taknki tłuszczowej bmi i ogolna ocena mojego stanu wagowego itp sylwetki\
wiec pani stwierdziła ze jestem drobnej budowy tłuszczyk w sam raz tylko bmi wskazuje na niedozywienie hmm tyle ze ja sie dobrze czuje w swojej wadze z drugiej strony powedziała ze moj waga idealna to od 59 do 64 a ja waze teraz 59,60w kazdym razie nie jest zle i ja sie dobrze czuje wiec nie ma co gadać |
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
heh a ja sobie postanowilam zrobic dzien wolnego od diety
moze to nie za dobrze ale siedze w domku i... nie mam co robic a wiec troszku podzeram... najgozej jest jak przyjedzie moj TZ(a wlasnie-skąd to okreslenie??)-bo mu robie jedzonko i pozniej niz zwykle kolacje itp. i razem z nim jem:/ bo jak tu sie oprzec heh a teraz dokoncze chyba sobie troche chrupkow i mam nadzieje ze to na dzisiaj koniec heh-ale czasem mozna zgrzeszyc bo w koncu ta dieta to MZ a nie katowanie sie hehe
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dokładnie...ja codziennie jem słodzycze i niczego sobie nie odmawiam a schudam sporo....mądrze piszesz |
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
No i dupa
![]() Nie bylo mnie z wami, nikt mnie nie motywowal i pojawilo sie znienawidzone jojo. Wiec numer 93 zaczyna od nowa z waga 67 kg (to nawet 200g wiecej niz ostatnim razem Normalnie zalamka |
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
Ach...
mi tez smutnawo ![]() mam nadzieję ze notarle girl nas znajdzie!!!! Dzieńdoberek dziewczynki!!!!!!!!!!!!!! !!!! |
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Czesc wszystkim nortajle gdzie jestes ??
oooooo w końcu ktos wyjaśnił skrót TŻ ja si juz dawno pytałam ale nikt nie odpisywał Mój dzień jak codzień, włzylam miniowke i sie podniecam ze juz nie jest tak źle co nie oznacza, że jest dobrze jeszcze całe 4 kg przede mną
|
#43 |
|
Konto usunięte
|
To masz fajnie Adelajda bo ja niby te 4kg, ale nic nie widze
Moze ja mam jakies zle lustro, zla miare, a moze te kg "w uszach" miala bo efektow nic nie widac.
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Przyłaczam się !!!
Od jakiego czasu pracuje w pizzerii... i nietety przytyłam przez nią około 3 kg, do tego jestem łamagą i złamałam sobie mału palec u stopy i wsadzili mnie w gips... od tego momenty przytyłam jeszcze 2 kg :| Mam 177cm i waże 67kg ![]() Chce schudnąc 7 kg, by znów cieszyć sie sylwetką z zeszłego lata i nie przejmować się kompleksami
|
|
|
|
#45 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przy Twoim wzroście 67 kg to jeszcze nie taka tragedia, zycze powodzenia i szybkiego gubienia kg
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
wiecie co?? schudlam 1,5 kg
![]() heheh (jakby co to pozycja 116 ) ale to jeszcze nie koniec-nie poddam sie tk szybko bo efekty poki co troszku sa ale jeszcze nie do konca mnie zadawalaja wiec bede "walczyc" dalej heh jak pojade do babci na wie to moze mi sie to uda bo poki co to nie wiem jak to bedzie bo wyjezdzam do znajomych a w sobote-do tego-urodzinki mamy to tez bedzie wyzera ale damy rade!!![]() heh-zapomnialam dodac ze przestalam pic herbatki-bo czulam sie po nich oslabiona i straaasznie mnie przeczyszczala-widac kazdy organizm reaguje inaczej. dlatego teraz od czasu do czadu jedynie czerwona albo zielona herbatke sobie wypije a Wy cwiczycie cos??-bo mi sie osobiscie samej nie chce heh ale mam nadz ze u babci zaczne rowerkiem jezdzic
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Witam! Może i ja spróbuje się do Was przyłączyć. Razem raźniej
Mam 20 lat, 161 cm wzrostu i jakieś 5-6 kg do zrzucenia. Moją traumą są słodycze, mogę jej jeść zawsze i wszędzie Nie pierwszy raz próbuje się odchudzić ale zawsze kończyło się na niczym, robiłam sobie dzień bez diety a później to już jakoś tak leciało że jadłam jeszcze więcej. Ehh może tym razem będzie inaczej. Nie mam jakichś szczegółowych postanowień. Po prostu chcę jeść mniej, zwłaszcza słodyczy. Bo ja jem nawet gdy nie jestem głodna, tak sobie z nudów. Przytyłam tak wciągu roku, całe 7 kilo i nie za dobrze się z tym czuje.
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę zapeszać ale powolutku wzięłam sie za siebie. Wczoraj godzina ćwiczeń z panem w spodenkach w paski, dzisiaj basen i jedzenia też tak jakoś mniej ale w normalnych granicach
![]() apfle, anapi witajcie gaga111 gratuluję i bierz się szybciutko za jakieś ćwiczenia |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
A u mnie fajerwerki
![]() Nie mialam kompulsow od ponad miesiaca a dzis powrocily z podwojna intensywnoscia ![]() Pozarlam pol lodowki (i zamrażarki) ![]() Wstyd mi
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
ja tu tak na chwile... prosze o wymazanie nr 25... bo w chwili obecnej jestem w ciazy, i juz przybralam dosc sporo, i te zrzucenie kg juz nieaktualne
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, przez przypadek natknęłam się na wątek bassienkiw i to chyba było to
Mam motywację, bo w następnym roku wychodzę za mąż i chcę pięknie wyglądać. Aż wstyd ważę teraz 80 kg, mój cel 65
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
ellena zycze powodzenia, i ciesze sie, ze mój wątek cię zmotywował. Mam nadzieję, że po ciąży też do niego wrócę i zmotywuje mnie jeszcze raz
![]() poza tym gratuluje narzeczonego i faktu, że coraz to bliżej ten szczególny i cudowny dzień... mój już za niecałe dwa miesiące, miałam iść do ołtarza szczupła, a pójdę z brzuszkiem, ale cieszy mnie to jezscze bardziej niż to jak zrzuciłam kilogramki |
|
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Ide spac chyba papa
|
#55 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześc dziewczyny
... no ale naszczęście juz dobrze jest !!![]() ach.... kiedyś pisałam o szczotce do konia na cellulit???!!! no i w końscu ja kupiłm i zamierzam się masować , urlop coraz bliżej i przecież w stroju muszę sie ludziskom pokazać , ach miało być tak pięknie!!! załozyłam sobie dużo ale mi się nie udało, co mam teraz zrobić??? moze do trzech razy sztuka??? co sądzicie??? Ach!!!!! to takie złudne raz się trzymam wspaniale a innym razem w ogóle!!!! Cytat:
Cytat:
Ach.... do boju dziewczynki, musimy miec ja...ja i cierpliwie czekać za Naszą norrtalje, |
||
|
|
|
#56 | |||
|
Zakorzenienie
|
Lista już zaktualizowana
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale jak ktoś skróci listę to myślę, że już cię usunie![]() No chyba jednak muszę Ale to tylko trzy tygodnie i wracam. Został mi jeden nieszczęsny kg Na dodatek próba powrotu do zwykłego jedzenia skończyła się bólem brzucha i uczeuciem, że zaraz mi spodnie pękną. Dlatego im dłużej sie będzie dało tym dłużej chce na razie wciąż jeść w miare zdrowo i niedużo. Już się boję wejśc na wagę, a co dopiero będzie jak wrócę. Tak więc ktoś musi się zająć listą Wystarczy zacytować mój post z listą i usunąć cytat (QUOTE). Jak wrócę to obiecuje, że wracam do was i walczę z ostatnim kg (albo i pięcioma )
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
mimo wszystko prosze o wykasowanie mnie z listy
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ... aaależ się wczoraj obżarłam-bylam z kumpelą wieczorem na piwku i po pół paczki duużych chipsów zjadłyśmy![]() ![]() ![]() .. ..![]() ![]() ![]() WSTYD!! ![]() ![]()
|
|
#59 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.

I tak wszyscy mówią, że świetnie wyglądam, to co się mam
I będę musiała tam jeść to co wszyscy - już się boję
Trzy posiłki dziennie - bułki na śniadania, kotlety, bigosy, makarony na obiad, grill na kolację

a w pochmurniejsze dni polecimy po górkach
Wrocilam do domu zglodniala i niekontrolowanie zjadlam nieco za duzo. Najpierw byl chudy twarog w kostce, nastepnie w mig pożarłam poteznego banana, a na koniec jeszcze mleko z platkami Cheerios
hmm tyle ze ja sie dobrze czuje w swojej wadze z drugiej strony powedziała ze moj waga idealna to od 59 do 64 a ja waze teraz 59,60
moze to nie za dobrze ale siedze w domku i... nie mam co robic a wiec troszku podzeram... najgozej jest jak przyjedzie moj TZ(a wlasnie-skąd to okreslenie??)-bo mu robie jedzonko i pozniej niz zwykle kolacje itp. i razem z nim jem:/ bo jak tu sie oprzec
heh a teraz dokoncze chyba sobie troche chrupkow i mam nadzieje ze to na dzisiaj koniec
heh-ale czasem mozna zgrzeszyc bo w koncu ta dieta to MZ a nie katowanie sie