Dieta MŻ-WR -kontynuacja :) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-01, 10:38   #31
margitta
Zakorzenienie

Dot.: Dieta MŻ-WR -kontynuacja :)

Cytat:
Napisane przez andziutek Pokaż wiadomość
PS. Widze, ze nadal mnie nie ma na liscie MŻ-WR
Już jesteś.

Ja wakacyjnie powoli rezygnuje z diety I tak wszyscy mówią, że świetnie wyglądam, to co się mam TYm bardziej, że w czwartek wyjeżdżam I będę musiała tam jeść to co wszyscy - już się boję Trzy posiłki dziennie - bułki na śniadania, kotlety, bigosy, makarony na obiad, grill na kolację A w miedzyczasie chipsy, ciastka i piwo litrami
Stary 2007-07-01, 11:03   #32
śnieżka_
Zakorzenienie

jednak wyjazd dzisiaj na jutro ma być słoneczko więc pewnie Solina a w pochmurniejsze dni polecimy po górkach
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-01, 11:55   #33
AdelajdaG
Rozeznanie

No to miłych wakacji Sniezka i duuuuuuuuużo Słoneczka
A ja schudłam pół kg, kurde niby się nie przemęczam w diecie a chudnę, chyba przez ten stres albo mi sie waga popsuła
Zjadlam big sniadanie i czekam na big obiad bo dziś mam pyszny ale po obiedzie już bede się trzymać, hehe

Dukan od 30.01.2012r.
I faza
II faza
AdelajdaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-01, 15:01   #34
orisha
Zakorzenienie

Oooo... zmiany zmiany na forum. Nawet nie zdawałam sobie sprawy, że ta lista jest taka długa... A może odswieżyc ja trochę? Ta bedzie archiwalna, a nowa bedzie nowym startem, tak zeby zweryfikowac czy dziewczyny, ktore sie wpisały jeszcze odwiedzaja watek. Oczywiście po zgłoszeniu przepisze sie dane ze starej listy. Co wy na to?

Motywacja: Lady 2 be FIT
orisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-01, 18:28   #35
andziutek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez orisha Pokaż wiadomość
Oooo... zmiany zmiany na forum. Nawet nie zdawałam sobie sprawy, że ta lista jest taka długa... A może odswieżyc ja trochę? Ta bedzie archiwalna, a nowa bedzie nowym startem, tak zeby zweryfikowac czy dziewczyny, ktore sie wpisały jeszcze odwiedzaja watek. Oczywiście po zgłoszeniu przepisze sie dane ze starej listy. Co wy na to?

Jestem za Lista faktycznie jest bardzo dluga i wiadomo , ze wiele dziewczyn ktore dawno temu sie zglosilo juz nie odwiedza tego wątku.

Ja dzis zaliczylam mala wpadkę na podwieczorek Wrocilam do domu zglodniala i niekontrolowanie zjadlam nieco za duzo. Najpierw byl chudy twarog w kostce, nastepnie w mig pożarłam poteznego banana, a na koniec jeszcze mleko z platkami Cheerios Dobrze,ze w pore sie opamietalam i nie pozarlam zbyt wiele tych platków.. Zaraz lece ćwiczyc : skakanka i cwiczenia na pupe, uda i brzuszek
Wszystko dla Muzyki...''

OSTR- 'Pegaz'
andziutek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-01, 19:19   #36
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

a dzisiaj miałam darmowe badanie taknki tłuszczowej bmi i ogolna ocena mojego stanu wagowego itp sylwetki\
wiec pani stwierdziła ze jestem drobnej budowy tłuszczyk w sam raz tylko bmi wskazuje na niedozywienie hmm tyle ze ja sie dobrze czuje w swojej wadze z drugiej strony powedziała ze moj waga idealna to od 59 do 64 a ja waze teraz 59,60

w kazdym razie nie jest zle i ja sie dobrze czuje wiec nie ma co gadać nie jest zle a raczej jest dobrze
gosiaczek94@buziaczek.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-01, 19:55   #37
gaga111
Raczkowanie

heh a ja sobie postanowilam zrobic dzien wolnego od diety moze to nie za dobrze ale siedze w domku i... nie mam co robic a wiec troszku podzeram... najgozej jest jak przyjedzie moj TZ(a wlasnie-skąd to okreslenie??)-bo mu robie jedzonko i pozniej niz zwykle kolacje itp. i razem z nim jem:/ bo jak tu sie oprzec heh a teraz dokoncze chyba sobie troche chrupkow i mam nadzieje ze to na dzisiaj koniec heh-ale czasem mozna zgrzeszyc bo w koncu ta dieta to MZ a nie katowanie sie hehe
Stary 2007-07-01, 20:07   #38
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gaga111 Pokaż wiadomość
heh a ja sobie postanowilam zrobic dzien wolnego od diety moze to nie za dobrze ale siedze w domku i... nie mam co robic a wiec troszku podzeram... najgozej jest jak przyjedzie moj TZ(a wlasnie-skąd to okreslenie??)-bo mu robie jedzonko i pozniej niz zwykle kolacje itp. i razem z nim jem:/ bo jak tu sie oprzec heh a teraz dokoncze chyba sobie troche chrupkow i mam nadzieje ze to na dzisiaj koniec heh-ale czasem mozna zgrzeszyc bo w koncu ta dieta to MZ a nie katowanie sie hehe
Tż - Towarzysz życia
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-01, 21:52   #39
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gaga111 Pokaż wiadomość

dokładnie...ja codziennie jem słodzycze i niczego sobie nie odmawiam a schudam sporo....mądrze piszesz własnie dlatego ta dieta jest taka fajna
gosiaczek94@buziaczek.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-02, 00:00   #40
Zizione
Raczkowanie

No i dupa

Nie bylo mnie z wami, nikt mnie nie motywowal i pojawilo sie znienawidzone jojo.

Wiec numer 93 zaczyna od nowa z waga 67 kg (to nawet 200g wiecej niz ostatnim razem ). Pozostalo 11kg.

Normalnie zalamka
Zizione jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-02, 10:59   #41
kasiag-01
Wtajemniczenie

Ach...
mi tez smutnawo
mam nadzieję ze notarle girl nas znajdzie!!!!

Dzieńdoberek dziewczynki!!!!!!!!!!!!!! !!!!
kasiag-01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-02, 11:48   #42
AdelajdaG
Rozeznanie

Czesc wszystkim nortajle gdzie jestes ?? oooooo w końcu ktos wyjaśnił skrót TŻ ja si juz dawno pytałam ale nikt nie odpisywał
Mój dzień jak codzień, włzylam miniowke i sie podniecam ze juz nie jest tak źle co nie oznacza, że jest dobrze jeszcze całe 4 kg przede mną

Dukan od 30.01.2012r.
I faza
II faza
AdelajdaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-02, 12:32   #43
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

To masz fajnie Adelajda bo ja niby te 4kg, ale nic nie widze Moze ja mam jakies zle lustro, zla miare, a moze te kg "w uszach" mialabo efektow nic nie widac.
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-02, 12:48   #44
anapi
Raczkowanie

GG do anapi

Przyłaczam się !!!

Od jakiego czasu pracuje w pizzerii... i nietety przytyłam przez nią około 3 kg, do tego jestem łamagą i złamałam sobie mału palec u stopy i wsadzili mnie w gips... od tego momenty przytyłam jeszcze 2 kg :|

Mam 177cm i waże 67kg
Chce schudnąc 7 kg, by znów cieszyć sie sylwetką z zeszłego lata i nie przejmować się kompleksami
anapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-02, 13:27   #45
kasiag-01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anapi Pokaż wiadomość
Przyłaczam się !!!

Od jakiego czasu pracuje w pizzerii... i nietety przytyłam przez nią około 3 kg, do tego jestem łamagą i złamałam sobie mału palec u stopy i wsadzili mnie w gips... od tego momenty przytyłam jeszcze 2 kg :|

Mam 177cm i waże 67kg
Chce schudnąc 7 kg, by znów cieszyć sie sylwetką z zeszłego lata i nie przejmować się kompleksami
Witaj serdecznie!!!!!!
przy Twoim wzroście 67 kg to jeszcze nie taka tragedia,
zycze powodzenia i szybkiego gubienia kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-02, 13:29   #46
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiag-01 Pokaż wiadomość
Ach...
mi tez smutnawo
mam nadzieję ze notarle girl nas znajdzie!!!!

Dzieńdoberek dziewczynki!!!!!!!!!!!!!! !!!!
tak pusto tu bez norrtajle
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-02, 16:37   #47
gaga111
Raczkowanie

wiecie co?? schudlam 1,5 kg heheh (jakby co to pozycja 116) ale to jeszcze nie koniec-nie poddam sie tk szybko bo efekty poki co troszku sa ale jeszcze nie do konca mnie zadawalaja wiec bede "walczyc" dalej heh jak pojade do babci na wie to moze mi sie to uda bo poki co to nie wiem jak to bedzie bo wyjezdzam do znajomych a w sobote-do tego-urodzinki mamy to tez bedzie wyzera ale damy rade!!

heh-zapomnialam dodac ze przestalam pic herbatki-bo czulam sie po nich oslabiona i straaasznie mnie przeczyszczala-widac kazdy organizm reaguje inaczej. dlatego teraz od czasu do czadu jedynie czerwona albo zielona herbatke sobie wypije

a Wy cwiczycie cos??-bo mi sie osobiscie samej nie chce heh ale mam nadz ze u babci zaczne rowerkiem jezdzic
Stary 2007-07-02, 18:38   #48
Apfel
Raczkowanie

GG do Apfel

Witam! Może i ja spróbuje się do Was przyłączyć. Razem raźniej
Mam 20 lat, 161 cm wzrostu i jakieś 5-6 kg do zrzucenia. Moją traumą są słodycze, mogę jej jeść zawsze i wszędzie Nie pierwszy raz próbuje się odchudzić ale zawsze kończyło się na niczym, robiłam sobie dzień bez diety a później to już jakoś tak leciało że jadłam jeszcze więcej. Ehh może tym razem będzie inaczej. Nie mam jakichś szczegółowych postanowień. Po prostu chcę jeść mniej, zwłaszcza słodyczy. Bo ja jem nawet gdy nie jestem głodna, tak sobie z nudów. Przytyłam tak wciągu roku, całe 7 kilo i nie za dobrze się z tym czuje.
Apfel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-02, 19:24   #49
asiek14
Zakorzenienie

Nie chcę zapeszać ale powolutku wzięłam sie za siebie. Wczoraj godzina ćwiczeń z panem w spodenkach w paski, dzisiaj basen i jedzenia też tak jakoś mniej ale w normalnych granicach
apfle, anapi witajcie Trzymam za was kciuki.
gaga111 gratuluję i bierz się szybciutko za jakieś ćwiczenia

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-02, 19:58   #50
andziutek
Zadomowienie

A u mnie fajerwerki
Nie mialam kompulsow od ponad miesiaca a dzis powrocily z podwojna intensywnoscia
Pozarlam pol lodowki (i zamrażarki)
Wstyd mi
Wszystko dla Muzyki...''

OSTR- 'Pegaz'
andziutek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-02, 20:21   #51
bassienkaw
Zakorzenienie

ja tu tak na chwile... prosze o wymazanie nr 25... bo w chwili obecnej jestem w ciazy, i juz przybralam dosc sporo, i te zrzucenie kg juz nieaktualne

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-02, 21:02   #52
ellena
Zadomowienie

Dziewczyny, przez przypadek natknęłam się na wątek bassienkiw i to chyba było to Mam motywację, bo w następnym roku wychodzę za mąż i chcę pięknie wyglądać.
Aż wstyd ważę teraz 80 kg, mój cel 65
ellena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-02, 21:06   #53
bassienkaw
Zakorzenienie

ellena zycze powodzenia, i ciesze sie, ze mój wątek cię zmotywował. Mam nadzieję, że po ciąży też do niego wrócę i zmotywuje mnie jeszcze raz
poza tym gratuluje narzeczonego i faktu, że coraz to bliżej ten szczególny i cudowny dzień... mój już za niecałe dwa miesiące, miałam iść do ołtarza szczupła, a pójdę z brzuszkiem, ale cieszy mnie to jezscze bardziej niż to jak zrzuciłam kilogramki

Stary 2007-07-03, 01:15   #54
plameczka
Wtajemniczenie

Hej Nowy watek, ale fajnie, nic mi sie nie bedzie zacinalo Ide spac chyba papa

plameczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-03, 08:54   #55
kasiag-01
Wtajemniczenie

Cześc dziewczyny wczoraj mi jakoś wizaz nie chodził i zła byłam jak diabli!!!!! bo ani wejśc ani nic... no ale naszczęście juz dobrze jest !!
ach.... kiedyś pisałam o szczotce do konia na cellulit???!!! no i w końscu ja kupiłm i zamierzam się masować , urlop coraz bliżej i przecież w stroju muszę sie ludziskom pokazać, ach miało być tak pięknie!!! załozyłam sobie dużo ale mi się nie udało, co mam teraz zrobić??? moze do trzech razy sztuka??? co sądzicie???
Ach!!!!! to takie złudne raz się trzymam wspaniale a innym razem w ogóle!!!!
Cytat:
Napisane przez margitta Pokaż wiadomość
Już jesteś.

Ja wakacyjnie powoli rezygnuje z diety I tak wszyscy mówią, że świetnie wyglądam, to co się mam TYm bardziej, że w czwartek wyjeżdżam I będę musiała tam jeść to co wszyscy - już się boję Trzy posiłki dziennie - bułki na śniadania, kotlety, bigosy, makarony na obiad, grill na kolację A w miedzyczasie chipsy, ciastka i piwo litrami
no chyba Nas nie opuścisz kochana?????

Cytat:
Jestem jak najbardziej za!!! tylko czy ktoś miałby czas i ochotę to zrobić, po zatym poczekajmy troszkę z jakiś tydzień lub dwa bo często dziewczyny które razem z Nami się odchudzają zaglądaja rzadko i nie ładnie jakbyśmy je teraz wyrzuciły
Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
tak pusto tu bez norrtajle
Ach.... do boju dziewczynki, musimy miec ja...ja i cierpliwie czekać za Naszą norrtalje,
Stary 2007-07-03, 09:54   #56
margitta
Zakorzenienie

Lista już zaktualizowana

Cytat:
Cytat:
Napisane przez andziutek Pokaż wiadomość
Jestem za Lista faktycznie jest bardzo dluga i wiadomo , ze wiele dziewczyn ktore dawno temu sie zglosilo juz nie odwiedza tego wątku.
No trzeba by ją skrócić, ale nie wiem jak się za to zabrać

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
ja tu tak na chwile... prosze o wymazanie nr 25... bo w chwili obecnej jestem w ciazy, i juz przybralam dosc sporo, i te zrzucenie kg juz nieaktualne
oh, no pierwszy wzór musi być chociaż jako wpomnienie zwycięstwa Ale jak ktoś skróci listę to myślę, że już cię usunie

Cytat:
no chyba Nas nie opuścisz kochana?????
No chyba jednak muszę Ale to tylko trzy tygodnie i wracam. Został mi jeden nieszczęsny kg Na dodatek próba powrotu do zwykłego jedzenia skończyła się bólem brzucha i uczeuciem, że zaraz mi spodnie pękną. Dlatego im dłużej sie będzie dało tym dłużej chce na razie wciąż jeść w miare zdrowo i niedużo. Już się boję wejśc na wagę, a co dopiero będzie jak wrócę.

Tak więc ktoś musi się zająć listą Wystarczy zacytować mój post z listą i usunąć cytat (QUOTE). Jak wrócę to obiecuje, że wracam do was i walczę z ostatnim kg (albo i pięcioma)
Stary 2007-07-03, 10:07   #57
bassienkaw
Zakorzenienie

mimo wszystko prosze o wykasowanie mnie z listy

Stary 2007-07-03, 10:32   #58
gaga111
Raczkowanie

... aaależ się wczoraj obżarłam-bylam z kumpelą wieczorem na piwku i po pół paczki duużych chipsów zjadłyśmy.. ..

WSTYD!!
Stary 2007-07-03, 11:13   #59
kasiag-01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez margitta Pokaż wiadomość
Lista już zaktualizowana

No chyba jednak muszę Ale to tylko trzy tygodnie i wracam. Został mi jeden nieszczęsny kg Na dodatek próba powrotu do zwykłego jedzenia skończyła się bólem brzucha i uczeuciem, że zaraz mi spodnie pękną. Dlatego im dłużej sie będzie dało tym dłużej chce na razie wciąż jeść w miare zdrowo i niedużo. Już się boję wejśc na wagę, a co dopiero będzie jak wrócę.

Tak więc ktoś musi się zająć listą Wystarczy zacytować mój post z listą i usunąć cytat (QUOTE). Jak wrócę to obiecuje, że wracam do was i walczę z ostatnim kg (albo i pięcioma)
ok porwiemy liste i bedziemy ja aktualizować jak tylko ktoś zrzuci kilogramy, a generalny porzadek bedzie zrobiony za jakiś tydzień , by omyłkowo kogos nie wyrzucić z listy
Stary 2007-07-03, 11:14   #60
margitta
Zakorzenienie

Cytat:
ok porwiemy liste i bedziemy ja aktualizować jak tylko ktoś zrzuci kilogramy, a generalny porzadek bedzie zrobiony za jakiś tydzień , bio nie chce omyłkowo kogoś wyrzucić z listy
to super
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości