![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki I P³yty ;)
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
L’oreal Pure Zone, ¿el g³êboko oczyszczaj±cy, pozosta³o trochê mniej ni¿ 1/2
cos za to?? odp u mnnie papa
![]() |
#36 |
BAN sta³y
|
Duzo dam za:
1. AA, maseczka nawil¿aj±ca do cery t³ustej i mieszanej, 10ml 2. Marion, regeneruj±ca maska o¿ywiaj±ca kolor w³osów farbowanych z orzecha w³oskiego, 2x20ml. 3. Nivea Visage, wyg³adzaj±ca maseczka PEEL-OFF, 5ml. 4. Voglia di, oczyszczaj±ca maseczka z ogórka i limetki, 7,5ml 5. Montagne Jeunesse, g³êboko oczyszczaj±ca maseczka z b³ota z morza martwego, 20g 6. Montagne Jeunesse, z³uszczaj±co-oczyszczaj±ca maseczka z dodatkiem drobinek pestek z brzoskwini i orzecha w³oskiego, 20g 6. NIVEA Visage Young, Beautiful skin, krem nawil¿aj±cy plus lekki podk³ad, pozosta³o wiêcej ni¿ 1/2; 2. SUNSILK, Krem intensywnie wyg³adzaj±cy w³osy, u¿yte jeden raz na ca³e w³osy 2. Under twenty, puder antybakteryjny, naturalny, zu¿ycie oko³o 1/2 zajrzyj do mnie ewentualnie napisz co by¶ chcia³a, mam mnóstwo rzeczy po za w±tkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
moze cos u mnie
![]() ![]() Montagne Jeunesse, g³êboko oczyszczaj±ca maseczka z b³ota z morza martwego, 20g Montagne Jeunesse, z³uszczaj±co-oczyszczaj±ca maseczka z dodatkiem drobinek pestek z brzoskwini i orzecha w³oskiego, 20g L’oreal Pure Zone, ¿el g³êboko oczyszczaj±cy, pozosta³o trochê mniej ni¿ 1/2 AA, relaksuj±cy balsam do stóp, dla skóry wra¿liwej i sk³onnej do alergii. Zu¿ycie widoczne na zdjêciu DOVE, od¿ywka regeneruj±ca, u¿yta 3 razy Schwarzkopf, GLISS KUR, ekspresowa od¿ywka regeneruj±ca P£YNNY JEDWAB, zu¿ycie widoczne na zdjêciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Co¶ u mnie za:
Schwarzkopf, GLISS KUR, ekspresowa od¿ywka regeneruj±ca P£YNNY JEDWAB, zu¿ycie widoczne na zdjêciu http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206303 - zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
BAN sta³y
|
cos za;
-Schwarzkopf, GLISS KUR, ekspresowa od¿ywka regeneruj±ca P£YNNY JEDWAB, zu¿ycie widoczne na zdjêciu -NIVEA Visage Young, Beautiful skin, krem nawil¿aj±cy plus lekki podk³ad, pozosta³o wiêcej ni¿ 1/2; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
hej znalaz³aby¶ co¶ za
MAX FACTOR CREME PUFF, oprucz tego co w w±tku mam np. podk³ad vichy dermablend odcien 25 zosta³o 75% i podklad vichy normateint odcien 25 zosta³o 25 % |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Moze cos u mnie za:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
# JOKO Virtual, pomadka, kolor widoczny na zdjêciu
czy ona jest taka w kolorze hmm... podk³adu? czy tylko tak wygl±da? je¶li tak to znajdziesz co¶ u mnie za ni±? ![]()
"The Devil Code prevents me from declining the rock-off chalange" ![]() Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=216137 - DOK£ADKA 2.11!! Ciuchy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217528 - DOK£ADKA 6.11!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Co¶ za Heroes V ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
BAN sta³y
|
cos za;Nivea Visage, wyg³adzaj±ca maseczka PEEL-OFF, 5ml.
NIVEA Visage Young, Beautiful skin, krem nawil¿aj±cy plus lekki podk³ad, pozosta³o wiêcej ni¿ 1/2; · DOVE, od¿ywka regeneruj±ca, u¿yta 3 razy · Schwarzkopf, GLISS KUR, ekspresowa od¿ywka regeneruj±ca P£YNNY JEDWAB, zu¿ycie widoczne na zdjêciu · MAYBELLINE, Wonder Finish makeup, fluid, kolor: nude, zu¿ycie oko³o 1/2 · Under twenty, puder antybakteryjny, naturalny, zu¿ycie oko³o 1/2 · MAX FACTOR CREME PUFF, zu¿ycie niewielkie; u¿yty tylko kilka razy, niestety pokrywka jest u³amana(widaæ na zdjêciu), numer 13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.