![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Dot.: trochę pielęgnacji, trochę kolorówki ;)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
hej-moze cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
hej-moze cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
2. APC opalizujący, sypki cień do powiek nr 6 (złoty brąz), do stosowania na mokro i sucho, zostało 80%, bardzo wydajny, data waż.
09.2009 0. AVON Crystal Aura EDP z łańcuszkiem i kryształem Swavorskiego, 50 ml., praktycznie nowy - bez 3 psiknięć, z kartonikiem, kupiony 2 miesiące temu, moim zdaniem podobny do D&G Light Blue ![]() 6. DOVE Color Care mgiełka dwufazowa do włosów - wygładzanie i blask, bez spłukiwania, włosy rozjaśnione (choć niekoniecznie ![]() 2. SORAYA Care&Control wygładzający, antybakteryjny peeling enzymatyczny, delikatnie złuszcza, głęboko oczyszcza, działa antybakteryjnie, 75 ml., zostało 80 %, data waż. 08.2008 8. LOTON odżywka do włosów w płynie 3, keratyna+witaminy, naturalna pielęgnacja włosów, bez spłukiwania, 125 ml., zostało 80%, data waż. 03.2009 9. L'OREAL Paris Studio Line Hot Volume pianka nadająca objętość, technologia termo-ochronna, utrwala objętość&chroni włosy, do stosowania z suszarką, 200 ml. - nowa, użyta raz.., data waż. 09.2009 znjajdz cosik u mnie prooosze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
szkoda bo juz nic nie mam poza watkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
hoop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
-AVON Crystal Aura EDP z łańcuszkiem i kryształem Swavorskiego, 50 ml., praktycznie nowy - bez 3 psiknięć, z kartonikiem, kupiony 2 miesiące temu, moim zdaniem podobny do D&G Light Blue
![]() ![]() - APC opalizujący, sypki cień do powiek nr 6 (złoty brąz), do stosowania na mokro i sucho, zostało 80%, bardzo wydajny, data waż. 09.2009 - rowniez oddam wiele ![]() prosze znajdz cos za nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
6. DOVE Color Care mgiełka dwufazowa do włosów - wygładzanie i blask, bez spłukiwania, włosy rozjaśnione (choć niekoniecznie ja takich nie mam, a używałam) 150 ml. bez paru psiknięć, data waż. 2008
9. L'OREAL Paris Studio Line Hot Volume pianka nadająca objętość, technologia termo-ochronna, utrwala objętość&chroni włosy, do stosowania z suszarką, 200 ml. - nowa, użyta raz.., data waż. 09.2009 coś u mnie ? ![]()
![]() |
![]() |
#57 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.