![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: ciuszki, butki, kosmetyki... co chwile dokładki
13. Dezodorant Fa Balsam
150 ml całkiem nowy 14. Szampon wzmacniający GARNIER Fructis color resist włosy farbowane, pasemka 100 ml całkiem nowy 15. Krem oliwkowy ZIAJA lekka formuła potrójne działanie: regeneracja, ochrona, nawilrzenie 15 ml całkiem nowy z folią 16. Peeling do ciała MIRACULUM masując wygładzający 15 ml zawartość oceniam na 13 ml 17. Balsam nawilżający NIVEA body intensywnie nawilżający Lotion skóra normalna 30 ml nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
A teraz coś do pielęgnacji ust
![]() 18. błyszczyk EVELINE nawilżający z 9 ml pozostało 7 ml 19. błyszczyk Lip Gloss z 6 ml - 5,5 ml ![]() 20. pomadka AVON Color Trend ciemny róż 21. zestaw małych pomadek Yves Rocher 5 mini pomadek 5 x 0,5 g nowe I jeszcze coś do oczka 22.Cień do powiek Duocolor eye shadows nowy, 2 razy przejechałam palcem aby sprawdzić kolor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
niestety bluza pumy juz leci do innej wiżażanki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
Hej bylabym zaiteresowana:
Pierwsza czerwona bluzka - jaki to material? Bluzka z kapturem - Dlugosc rekawa byla mierzona od pachy czy ramienia? i Nivea Balsam Znajdziesz cos u mnie w zamian? Odp u mnie. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
nikt nic nie chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
13. Dezodorant Fa Balsam 150 ml całkiem nowy 14. Szampon wzmacniający GARNIER Fructis color resist włosy farbowane, pasemka 100 ml całkiem nowy
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
hej , coś u mnie za Balsam nawilżający NIVEA body?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
megan111 odpisałam na twoim watku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
Poza watkiem mam jeszcze pozlacany lancuszek, jakies 40% pomadki do ust Bebe o jasnorozowym kolorze, granatowy daszek w idealnym stanie, etui na klapki, smycz do kluczy i pewnie sie cos jeszcze znajdzie, bo dawno dokladki nie robilam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
BAN stały
|
Hmm nie wiem czy Cie dobrze zrozumialam... Jezeli chodzi CI ze u kogos nic np nie widze dla mnie w zamian to u wizazanki Dra, np. A moze Ty tez mi kogos polecisz u kogo nic nie znalazlas dla siebie? Niektore wizazanki bowiem nie maja w stopce linku do swoich watkow
![]() Swoja droga moze teraz cos u mnie znajdziesz? Zalozylam nowy watek, spora dokladka w nim jest. Zapraszam http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=202663 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.