![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Dot.: ***zapachy i inne, nowy wakacyjny wątek***
Hej nie wiem czy oferta z olejkiem dr Hauschka jest jeszcze aktualna??
![]() Jeśli tak, to zapraszam do mnie, a poza kilkoma rzeczami które oferuje moge zaproponować odlewkę żelu do twarzy Clenance z Avene, i jakos odlać odzielić krem Clenance K -ten z kwasami, jeśli byłabys zainteresowana Pozdrawiam Mój sklepik cynamonowy ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=202744 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
z twojego wątku interesuje mnie tylko mleczko yves rocher aczkolwiek nie ejstem pewna czy udaloby mi sie je zuzyc przed uplywem daty waznosci (bo mam mały zapas balsamów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() ![]() ![]() KOSMETYKI KOLOROWE: *Lumene* kredka do oczu w kolorze czarnym zakończona gąbeczka do rozcierania- ok 1/3 została *Chanel*cien do powiek ombre unique - kolor toupie - taki brzoskwiniowo- pomarańczowy z lekkim odcieniem złotego *oriflame* korektor pod oczy w tubce zostało ok 50% lub więcej *inglot pojedyńczy cien do powiek w kolorze ciemno szarym/ grafitowym- matowy, zużycie niewielkie bell glamour eye liner w kolorze biało srebrnym mocno błyszczący, ok połowa lub więcej stila roz w kremie nr 05 fresia zuzyte ok 5 do 10% nyc sypki cien do powiek kolor opal sparkle, biały opalizujący zostało ok 70% bourjois suivez mon regard cien do powiek kolor 02 regard violine (sliwkowy) zużycie niewielkie - napisz proszę, czy jest matowy, czy błyszczący ![]() Podobają mi sie też próbki tych zapachów: *DKNY Woman *Emotion de pierre cardin 1,3ml *jean paul Gaultier, Gaultier 2 1,2ml *jean paul gaultier fragile, 1,2ml Rurki i żakiet byłyby za ciasne, ale chętnie zobaczę obie torby i spodnie dresowe (jaki to rozmiar?) Czekam na odp u mnie ![]() ![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
hej, ja jestem nadal b. chętna na Burberry tender touch. Napisz, czy jesteś chętna na wymiankę. Jeśli tak, to na co. Zrobiłam małą dokładkę.
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
interesuja mnie
clinique simply Tommy Hilfiger, T-girl, *Escada, Magnetic Beat, *burberry tender touch co proponujesz za Kerastase Chroma Reflect maska 30ml. mam kilka sztuk ![]() Kerastase Nutritive Bain Satin 2 szampon. Goldwell Inner Effect Biotherm Contour Total- żel antycellulitowy? odpisz w moim watku |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
kleiner iger
wklejam zdjecia torebek obie są formatu a4 czarna nieco nawet większa spodnie sportowe stwierdzialam ze jedank są chyba za bardzo zniszczone zeby je wymieniac ![]() jesli bys sie na cos zdecydowala to daj znac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Wklejam fotkę pudru:
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
niestety zdjecie wychodzi okropnie wina sprzętu, i nic na nim nie widac moge np zmierzyc cala butelke i ilos perfum linijka jesli by ci odpowiadalo (ona jest prosta wiec mysle ze mozna by tak okreslkic ilosc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
czy zdjecie dobrze oddaje kolor pudru? bo wydaje sie jakby mial lekko rozowy odcien ? czy jest z drobinkami czy raczej matowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Podoba mi się
![]() Bonnie Bell* lip smackers- lip frosting błyszczyk do ust w tubkach super pachnie i tak samo smakuje strawberry- jasny róż zuzycie to ok 30 manhattan* błyszczyk do ust twist &taste kolor jasny rozowo- liliowy, zuzycie niewielkie
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Puder jest typowo brązowy, raczej matowy niż opalizujący.
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Ech musiałam poszukać jakis odpowiednich naczynek,stąd ta przerwa ![]() Co Ty na to?? Co za nieludzko wczesna pora...... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to chyba lepiej będzie zaznaczyć aktualny poziom zapachu na fotce, którą dołączyłam do posta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
niestety spodenek welurowych juz nie mam ;/ , a za polo bym cos znalazla, podobaja mi sie perfumki escady, róz, probka DKNY, spray do prostowania wlosów, czarna kredka i tonic clinique, jesli bylabys zainteresowana wymiana za samo polo, to napisz co bys ewentualnie byla sklonna dac z tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
wklejam przerobione zdjecie perfum mysle ze bedzie to ok 10ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
*gin'n'Tonic*
za samo polo moge oddac spray do prostowania, probke dkny, czarna kredke (ewentualnie moge dolozyc jeszce jakas inna probke perfum ![]() aranel to jeszce sie chwilke zastanowie ![]() jagabrz kusi mnie puder ale chyba sie nie zdecyduje bo mam jeszcze 3/4 mojego pudru brązującego a przysieglam sobie nie robić zapasów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
weroniko,
biorąc pod uwagę wysokość flakonika i poziom zapachu to wychodzi, że zapachu jest do wysokości ok. 30% flakonika (czyli coś ok. 8 ml), ale ten flakonik jest u góry szerszy niż na dole, tak, że faktycznie ta ilość jest mniejsza (myślę, że bliska raczej ilości 6 ml). Oddawanie dwóch miniaturek nie za bardzo mi się w tej sytuacji kalkuluje ![]() Liczę na zrozumienie i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Interesują mnie
*Lumene* kredka do oczu w kolorze czarnym zakończona gąbeczka do rozcierania- ok 1/3 została i/lub *Chanel*cien do powiek ombre unique - kolor toupie - taki brzoskwiniowo- pomarańczowy z lekkim odcieniem złotego i/lub l'oreal glam shine kolor 78 pearl crystal zostało ok 20% Z tego co widze ![]() ![]() Mam kilka czerwony ze złotymi drobinkami-avon 50% zostało ![]() jasny róż zostało 70% - Anne Faugere Mam także błyszczyk w różu od YR i ![]() odżywke do włosów zniszczonych i suchych SUnsilk bez spłukiwania ![]() Zainteresowana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
A czego jeszcze szukasz za te Burberry? Bardzo lubię ten zapach i mi na nim zależy...
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
astronomiczna.ania
rozumiem w razie czego moze oplacalaby ci sie wymiana za jedna miniaturke + jakas probka zapachu? jesli sie zdecydujesz to daj znac ![]() jagabrz moze masz cos z mojej listy rzeczy których szukam? najchetniej oczywiscie za jakis zapach (moze byc nawet mniejsza ilosc) nie zalezy mi az tak bardzo na pozbyciu sie perfum - chyba ze za cos na prawde potrzebnego ![]() lewa199 a co to za błyszczyk z yves rocher? masz moze zdjecie? i z jakiej serii jest lakier avon? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A lakier z Avonu to ColorTrend kolor: Berry Divine czyli taki zgaszony czerwony ze złotymi drobinkami ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() albo do błyszczyku byś sobie coś dobrała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.