![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Geneza Nicku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
czyli Endżi
|
Anuschko, ta piosenka jest ekstra
![]() ![]() ![]() ![]() Mariolko, to nic ![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Anuschko
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#34 |
niecnotliwa dziewica
|
Też lubie Kate Bush, zwłaszcza Wuthering Heights... obejrzałabym sobie film, ech....
Ja jestem Margot45 właściwie wszędzie w sieci - wyjątkiem forum gazetowe, gdzie musiałam dodać jeszcze 2 na końcu, bo mój stały nick był zajęty - i oczywiście pochodzi on od mojego imienia i od Królowej Margot ![]() ![]() ![]() Angel, jak dobrze usłyszeć, ze jeszcze komuś zapach białych lilii nie kojarzy sie pogrzebowo, a wprost przeciwnie ![]()
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
czyli Endżi
|
Margot, strasznie zdziwiły mnie recenzję Liliowego Aniołka na KWC
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anuschko, już wzięłam na warsztat cały tekst piosenki i wiem wszystko ![]() ![]()
![]() |
#37 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
A w Twoim przypadku to raczej trudno, żebyś pachniała czymś innym niż młodością ![]()
![]() |
![]() |
#38 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() A ja wyglądam na starszą niż w rzeczywistości ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj nick jest wynikiem zacmienia umyslu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Moj nick hmmm w liceum chlopaki mówili na mnie rybka. Ze względu na ciekawe usta. Neonka to rybka, taka też jestem szybka, bardzo szybka i zwinna
![]() |
#41 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Hehehe... A kiedy ja miałam 15 lat to ojciec spokojnie wysyłał mnie po papierosy dla siebie, bo miał pewność, że mi sprzedadzą ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
niecnotliwa dziewica
|
He he to mnie się offtopowo przypomina zabawna sytuacja związana z wiekiem i z wyglądem. Tak z 5 lat temu idziemy sobie z przyjaciółką (rok starszą ode mnie) ulicami naszego pięknego
![]()
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Mój nick to efekt miłości do książek Małgorzaty Musierowicz, bardzo polubiłam Idę Borejko - próbowałam ją sobie wyobrazić (choć autorka powieści okraszała je ilustracjami, również Idy), ponadto podoba mi się to imię, zaś 74 to rok mojego urodzenia
![]()
![]() |
#44 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
U mnie z nickiem było bardzo banalnie. Wszystko, co przychodziło mi do głowy było już zajęte, więc wybrałam coś tak absurdalnego i głupiego, na co nikt by nie wpadł
![]() Ido, ja też lubię książki Małgorzaty Musierowicz ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2007-08-26 o 00:17 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
A na mnie mówili tak w LO (ale bez 82
![]() ![]() ![]() Rachela, ja też UWIELBIAM "Wesele" ![]() ![]() ![]() A co do białych lilii, to tysz moje ulubione kwiaty, lecz niestety nie w perfumach (Dreamer ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
A ja właśnie sobie słucham Kate Bush
![]() Mój nick to autorskie zdrobnienie od pewnego imienia z mitologii greckiej - kiedyś bardzo się fascynowałam tym tematem. Zdrobnienie jest beznadziejne, nie lubię go i nie lubię go czytać ![]()
![]() |
#47 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Kiedy obroniłam swoją drugą pracę magisterską miałam bite 29 lat. Prosto z obrony popędziłam opić ją ze znajomymi/ przyjaciółmi. Próbowałam kupić wino musujące w pięciu chyba sklepach po drodze. Kiedy w którymś kolejnym pani ekspedientka wysłała mnie na drzewo tekstem: "Co ty smarkulo myślisz, że jak się pomalowałaś, to nie widać ile masz lat?!" - dałam sobie spokój i po alkoholowe zakupy wysłałam dekadę młodszego kumpla... Z drugiej strony - kiedy zaczęłam pracę w szkole i pierwszego dnia zdążałam do swojej klasy, pan uczący elektrotechniki zapytał mnie troskliwie: "Zgubiłaś się, dziecko?". ![]() A nick? Black Sabbath jest uznawane za pierwszy prawdziwie metalowy zespół w historii... Choć znajomi mówią na mnie Iron. A to nie całkiem dobrze, bo słucham muzy sporo ostrzejszej niż Iron Maiden. Mówią też inaczej, ale moja druga, wzięta z czasów kiedy pływałam wyczynowo, ksywka w necie może się źle kojarzyć...
![]() |
![]() |
#48 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie też strasznie dziwią i recenzje liliowego i różanego, które uwielbiam. Że niby róża zgniła i cmentarna (ja czuję konfiturę, truskawki i maliny) a lilie to już w ogóle, kiedy ja uważam że liliowy Aniołek jest bardzo radosny i świeży ... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A w temacie, nick "mulier" oznacza z łacinskiego (języka który przez pare lat zbijam mi sen z powiek) po prostu kobietę. Jest to nick, który często uzuwany jest przez mnie (czasami z małymi dodatkami jak jest juz zajęty) na innych forach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dla mnie niestety słuchanie Kate jest ... niebezpieczne - nie potrafię później wrócić do rzeczywistości, gubię się i okres adaptacji przeciąga się w nieskończoność... Powroty są coraz trudniejsze. Co do nicka to moja motywacja jest najbanalniejsza z możliwych - Joasia to moje imię, K to pierwsza litera nazwiska, a 1 , bo joasiak był już zajęty, kiedy zakładałam sobie konto na Wirtualnej Polsce. A łatwiej było przenieść login pocztowy tu na Wizaż niż wymyślać coś nowego ![]() Prawie wszędzie, tj. na różnych forach etc. łatwo mnie rozpoznać, bo zawsze mój nick to jakaś wariacja "joasiak1". Tyle ideologii ![]() A jeśli chodzi o młody wygląd, to dla mnie to nie jest zabawny temat ![]() Pomijam takie subtelne dolegliwości jak proszenie o dowód w sklepie przy zakupie alkoholu, czy "tykanie" przez ekspedientki w sklepach. Duuużo gorsze jest to, że młody wygląd (bo nie jestem już taka młoda ![]() Nie zmieniłoby wiele, gdybym zaczęła chodzić na szpilkach i w garsonkach, bo wtedy wyglądałabym dodatkowo jak przebrana ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
czyli Endżi
|
Szugar, bardzo się cieszę, że nie jestem (wraz z Margot) odosobniona w moim sposobie odbioru zapachu lilii
![]() ![]()
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Testowałam, ale jakoś mi nie zapadł w pamięć ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() --- A lilie są dla mnie wybitnie melancholijne. Smutne, ale piękne.
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Na poczatku pojawil sie nick Hexe,ktory funkcjonuje wsrod znajomych a zwiazany jest z moimi zainteresowaniami,pasja oraz tym,czym sie zajmuje sie nie tylko w formie hobby.
Kiedy logowalam sie na Wizazu nick byl zajety i zmodyfikowalam go na wlasne potrzeby ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#58 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aniołku, nie zapadł Ci w pamięć ?? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Mój nick , ktorym od lat głównie posługuje się w internecie, na forach, portalach literackich , czatach to Rozka , czasami z jakims dodatkiem.
Kilka lat temu jak była moda na takie żartobliwe dzienniki-powieści, postanwiłam ambitnie coś takiego sobie pisać w necie. Nie chciałam dawac tego pod stałym nickiem, a jednoczesnie byłam do nicka bardzo przywiązana więc wymyśłiłam zlepek ROZ-ter-KA na uzytek tej ( niedokończonej zreszta, bo zapomniałam hasła ) publikacji. Potem logując się na wizażu po prostu znowu go wykorzystałam ![]() Tak więc nie ma on wiele wspólnego z zapachami , może tyle tylko ,ze w związku z zapachami miewam czasem rozterki ![]()
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez ich kiedys lubilam ogromnie, dwa koncerty zaliczylam i teraz sa mi z leksza obojetni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.