![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Internet bezprzewodowy
A wiecie coś może o łączu radiowym?Jak się spisuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Ja mam radiowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A powiedz mi jak to wszystko załatwiłaś?Możesz podać mi jakąś stronę? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
Ja mam od lipca ubieglego roku iPlusa , mieszkam w Krakowie czyli jestem w zasiegu HSDPA szybkosc internetu 7,2 Mb/s , place za internet 110 zl/m-c generalnie jestem zadowalona , choc wkurza mnie ograniczenie w postaci przesylania danych 4 GB miesiecznie . Raz zdarzylo mi sie ,ze przekroczylam limit i mulil straszliwie :/ Wiec tak naprawde zalezy od tego ile korzystasz z tego internetu i co robisz (sciagasz)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Ja w zasadzie zyje na walizkach, mam wszystko maksymalnie nie poukladane, wiec dla mnie tylko laptop i net bezprzewodowy.
Mam iplusa i polecam. Place 60 zl miesiecznie. Umowe sie podpisuje niestety az na 24 miesiace, ja mam 3 miesiac. Iplus dziala tylko na terenie Polski. O filmikach na youtubie czy sciaganiu mp3 moge zapomniec. Ale www, poczta, komunikatory dzialaja bez wiekszych zarzutow. Jako rozwiazanie typu jakis net lub zaden net - polecam bezprzewodowy. Wbrew pozorom iplus ma lepszy zasieg na obrzezach Krakowa niz np w centrum miasta na rynku. Kwestia infrastruktury. Polecam plusa, bo ma lepszy zasieg niz blueconnect czy oferta orange. Nie wiem co oferuje TP. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
[quote=silva;6561896]Ooo, to super.
![]() A powiedz mi jak to wszystko załatwiłaś?Możesz podać mi jakąś stronę? ![]() Wiesz mi tak tłumaczył gościu od tego internetu ze im wiecej jego uzytkownikow jest w tym samym czsie w sieci to lacze wolniej dziala ![]() ![]() ![]() A ten internet to zakladal mi facet co ma sklep z komputerami w miescie niedaleko mnie ![]() A gdybym miala polecac ci z bezprzewodowych to tylko iPlusa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
A i dodam ze mge odtwarzac wszystko:teledyski filmiki no wszystko.
A nazwa mojego internetu to Mat,moze znajdziesz cos o tym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siec w koncu cos przesyla miedzy komputerami i tego jest skonczona ilosc. To tak jak w sklepie meblowym jest 5 krzesel, to nie kupisz 6 jednego dnia. A jak przyjda inni do sklepu i kupia przed Toba, to Tobie zostanie mniej niz 5. To chyba logiczne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam blueconnect i ściagam mp3, ogladam filmiki na youtube i to bez wkurzania sie ze trzeba dlugo czekac ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bezprzewodowy internet?? Fakty i mity ;)
A jeśli chodzi o POznań?blisko centrum?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.