![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Obroty.. czy mam sie załamać?
Ja kocham mojego mechanika!!!
![]() ![]() Wyśmiali mnie troszke ![]() Jeszcze po drodze rozleciał mi się schowek i juz calkiem zwatpilam w moj samochod ![]() ![]() ![]() I dzisiaj za te wszystkie diagnozy nie wzial nawet złotóweczki ![]()
![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja już wróciłam i po drodze przełamałam się i poprosiłam teścia o podjechanie pod supermarket, przesiadłam się i jest ok!! ![]() Ruszam i cofam bez problemu .. co prawda ryczy to maleństwo strasznie.. ale persen mogę odłożyć na bok EDIT... o Ines też już po wizycie... super ![]() No widzisz Kropko, u Ciebie też będzie wszytko ok! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Ja umówiłam się do warsztatu o 8 rano także zoabczymy co tam się porobiło
![]()
"Pokochać to największe ryzyko ze wszystkich, to oddanie swojej przyszłości i swojego szczęścia w ręce drugiego człowieka, to zaufanie bez reszty, to odsłonięcie swoich słabości..."Zapuszczam paznokcie dzień:2 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
No to fajnie, jednak nie taki diabeł straszny...
![]() P.S. Jak tak dalej pojdzie, to trzeba bedzie zmienic tytuł wątku na "nasze problemy techniczne" ![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
a u mnie skonczylo sie wyczyszczeniem i nasmarowaniem rozrusznika. dodatkowo gosciu zrobil przeglad calej elektryki. mam nadzieje, ze juz bedzie spokoj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Już wiem co było źle z hamulcami,musiałam wymienić szczękę tylna dlatego tak blokowało.Ale jak zwykle zapomniałam zapytać o jedną rzecz .Może Wy mi pomożecie:kończy mi się płyn w chłodnicy i teraz nie wiem jaki brat na początku wlał wiem ze tlyko jest kolor niebieski.Jaka jest zasada w dolewaniu płynów?
"Pokochać to największe ryzyko ze wszystkich, to oddanie swojej przyszłości i swojego szczęścia w ręce drugiego człowieka, to zaufanie bez reszty, to odsłonięcie swoich słabości..."Zapuszczam paznokcie dzień:2 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.