Mój pierwszy wątek - ciuchy, dodatki, książki - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: ciuchlandia

Notka

Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-09-25, 17:46   #31
Mimi1990
BAN stały

Przekupka: 15 pkt / 94% pozyt.
Dot.: Mój pierwszy wątek - ciuchy, dodatki, książki

Cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5368691
Odp u mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...mi1990&page=11
Mimi1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-25, 21:44   #32
lemontea
Wtajemniczenie

Przekupka: 59 pkt / 100% pozyt.

idzie do Madzior221"Niedzielny klub filozoficzny" Alexander McCall Smit - ksiązka zupełnie nowa - nietrafiony prezent
Edynburg to miasto eleganckich, bogatych dam, które odwiedzają restauracje, sale koncertowe i wystawy sztuki oraz nie stronią od dobroczynności. Taką właśnie damą jest Isabel Dalhousie. Jest z wykształcenia filozofem, więc problematyka dobra i zła nie ma dla niej tajemnic. Może dlatego Isabel w wolnych chwilach bawi się w detektywa. Wyboru tego zajęcia dokonała instynktownie, i to właśnie instynkt podpowiada jej teraz, że człowiek, który zginął, wypadłszy z balkonu w sali koncertowej Usher Hall, nie był ofiarą nieszczęśliwego wypadku.
Powieścią „Niedzielny Klub Filozoficzny” Alexander McCall Smith wkracza na nowe, niezbadane dotąd przez siebie obszary, biorąc je pod lupę etyki. Debiutująca na kartach jego powieści Isabel Dalhousie to kobieta-detektyw o kąśliwym usposobieniu, postawiona w obliczu morderstwa, totalnego zamętu, który jest jego skutkiem - oraz tajemnic ludzkiego żywota.
Alexander McCall Smith opisuje codzienne życie w Republice Botswany w sposób wręcz nieodparcie pociągający (...) Wśród współczesnych pisarzy trudno znaleźć takiego, który przerasta go umiejętnością zaciekawiania czytelnika (...) [Jego] książki są również niesamowicie zabawne, osobiście nie potrafię myśleć o nich bez uśmiechu na twarzy.
Craig Brown, „Mail on Sunday”
Taki autor to prawdziwy skarb, a jego książki to lektura obowiązkowa.
Marcel Berlins, „Guardian”
Sztuka tworzona na pozór bez wysiłku. Już od dawna nie czytałem żadnej książki z taką przyjemnością.
Anthony Daniels, „Sunday Telegraph”

idzie do Emila730 5 "Stateczna i postrzelona" Monika Szwaja - raz czytana
Tytuł powieści (oczywiście ukłon w stronę niezrównanej Jane Austen) sugeruje dwie bohaterki, i tak jest rzeczywiście: są dwie, mają dosyć różne charaktery i różne prowadzą życie - jedna jest kustoszką w muzeum, druga luksusową narzeczoną biznesmena. Ten, niestety, okazuje się gangsterem, w dodatku pechowym: idzie siedzieć, a narzeczona zostaje na lodzie. Wraz z przyjaciółką i przyjaciółmi przyjaciółki rozpoczyna więc nowe życie - daleko od rodzinnego miasta, w podupadającym ośrodku jeździeckim, który zamierzają przekształcić w kwitnące gospodarstwo agroturystyczne. Żadne z nich nie ma co prawda zielonego pojęcia o gospodarzeniu, ale od czegóż wrodzona inteligencja! Ponieważ wszyscy mieszkańcy Rotmistrzówki (nie wyłączając gospodyni, starej rotmistrzowej) dysponują nie tylko inteligencją, ale również wdziękiem i iście mołojecką fantazją, życie w dworku zaczyna się toczyć w zupełnie nowym tempie. Zwłaszcza kiedy w charakterze gościa przybywa dawna właścicielka domu i całej wsi, leciwa niemiecka baronowa. Dodajmy do tego skomplikowane perypetie sercowe i rodzinne, leciutki - i raczej dobrotliwy - powiew kryminału, sporo humoru, ciepła i życzliwości dla ludzi, a otrzymamy pełny obraz tej pogodnej i bardzo kobiecej - nie wstydźmy się tego określenia! - powieści.

idzie do Emila730
3 nowa branzoletka kupiona na allegro - jednak stwierdziłam, że do niczego mi nie pasuje
Bransoletka - max 8 zwoji. Bransoletka jest na zasadzie sprężynki i po zdjęciu z ręki, nogi powraca na swoją pozycję

idzie do KaYa4 Jan Maddern "Odchudzająca joga
7-tygodniowy program wzmacniania ciała, umysłu i ducha" NOWA KSIĄŻKA
ODKRYJ CUDOWNY SPOSÓB KSZTAŁTOWANIA CIAŁA ZA POMOCĄ JOGI!
Jeśli pragniesz zapewnić sobie dobrą formę, nie ma nic lepszego niż joga. W przeciwieństwie do aerobiku przywraca równowagę w organizmie tam, gdzie jej brak może powodować kłopoty z tuszą. Joga nie tylko rozciąga, wzmacnia i uelastycznia ciało, lecz także działa na układ wydzielania wewnętrznego, utrzymując w równowadze hormony, które wpływają na gospodarkę wodną w organizmie, łaknienie, zmiany nastroju i apetyt na określony rodzaj żywności. Ponieważ joga jest formą ćwiczeń rozwijających muskulaturę, przyspiesza przemianę materii, co sprawia, że organizm spala tłuszcz nawet wówczas, gdy odpoczywasz! Joga również pomoże ci się koncentrować, relaksować i wyznaczać sobie cele, a wszystko to jest niezbędne w usuwaniu nadwagi.

W tej książce znajdziesz prosty 7-tygodniowy program codziennych półgodzinnych ćwiczeń, innych na każdy tydzień. Ćwiczenia te, nastawione na spalanie tłuszczu, nie wymagają żadnych rekwizytów ani szczególnego sprzętu. Są ilustrowane rysunkami, które umożliwią opanowanie każdej pozycji krok po kroku we własnym domu.
Dzięki nim będziesz sprawna i silna, zrelaksowana, spokojna i skupiona. W ciągu siedmiu tygodni joga zmieni Twoje życie. Zacznij ćwiczyć jeszcze dziś!
• Jak w ciągu siedmiu tygodni zrzucić wagę - bez diety!
• Dlaczego joga usprawnia mięśnie lepiej niż ćwiczenia w siłowni
• Jak zintensyfikować spalanie tłuszczu w organizmie za pomocą łatwych ćwiczeń jogi polegających na oddychaniu i wizualizacji

idzie do Justine79
3 Mleczko Lirene łagodzące do dermakijaży twarzy i oczu, bezzapachowe, Cera wrażliwa, z olejkiem migdałowym - zostało 75%

.idzie do Justine 79.4,5 Nowa forma na kostki lody w kształcie ćwiartek pomarańczy - super pomysł na efektownie podany napój

.idzie do Titinka 2 Halina Jachowska "Potrawy z owocami" NOWASezon owocowy w pełni. Piękne dorodne owoce najlepiej smakują na surowo. Ale aby wzbogacić nasz jadłospis o cenne witaminy, chętnie sięgamy po nie i dodajemy do przygotowywanych potraw. Drób, a szczególnie kaczka nadziewana jabłkami i ananasem to prawdziwe dzieło kulinarne o wielosmakowej gamie i wonnościach. Wołowina z dodatkiem jarzyn i owoców zachwyci niejednego biesiadnika a sernik z leśnymi owocami uświetni każde przyjęcie.

idzie do Emilia730 3 Szymanderska Hanna "Żółty talerz"NOWAJedzmy kolorowo! To hasło powinno przyświecać podczas przygotowywania codziennych posiłków, nie tylko ze względów estetycznych, lecz także zdrowotnych. Różnorodne barwy potraw cieszą nie tylko wzrok, lecz są zapowiedzią wspaniałych doznań smakowych.
Zestaw kilkudziesięciu przepisów, autorstwa Hanny Szymanderskiej w których przeważają odcienie żółci, na pewno ucieszy kolekcjonerów tej poczytnej serii kulinarnej.

idzie do Titinka4 ZIOŁA W KUCHNI Szymanderska Hanna NOWA"Zioła w kuchni" to książka szczególna w kategoriach pozycji kulinarnych. Nawiązuje bowiem do wielowiekowej tradycji kuchni polskiej, promując zdrowy sposób odżywiania. Autorka proponuje czytelnikom kilkadziesiąt receptur na rozmaite potrawy, których wspólną cechą jest smak naturalnych przypraw.
Książka uzupełniona jest krótkim leksykonem, zawierającym opis i zastosowanie w kuchni poszczególnych ziół.

idzie do Emila7305 Barbara Adamczewska "Posiłki wzmacniające" NOWAW czasie gdy za oknem szaruga lub klasycznie piękna biała zima, nasze organizmy domagają się treściwych posiłków. Wśród wielu teorii zdrowego jedzenia jedna szczególnie zwraca uwagę na różnorodność poszczególnych racji żywnościowych. Każdy, kto dba o zdrowie własne i rodziny, znajdzie w proponowanej Państwu książce szereg receptur na smaczne i zgodne z aktualnym stanem wiedzy o zdrowym odżywianiu, potrawy. Wszystkie są tak zbilansowane, aby dostarczyć organizmowi niezbędne witaminy i minerały.

.idzie do Paula_d1 Barbara Adamczewska "Letnie przysmaki" NOWA
Prażące słońce oraz obfitość warzyw i owoców sprzyja sięganiu po lekkostrawne i niskokaloryczne potrawy. Mięso chętnie zastępujemy warzywami, pożywne zupy chłodnikami, a solidne dania kolorowymi sałatkami.
Proponowane przez autorkę receptury na smakowite lekkie dania są odpowiedzią na to kulinarne zapotrzebowanie w letnie upalne dni.

REZERWACJA3 "Zapiski stanu poważnego" monika Szwaja - nowa
Wiktoria - reporterka telewizyjna około trzydziestki, niespodzianie, tuż przed wyjazdem na zdjęcia, dowiaduje się, że zostanie mamusią. Mamusią - proszę bardzo, tylko gdzie jest tatuś do kompletu? Na reporterskim horyzoncie pojawia się wprawdzie ktoś, kto by się nadał, ale niestety - ma on pewne felery, które niestety uniemożliwiają wydanie się za niego i tzw. "szczęśliwy happy end". Poza tym co zrobić z tą koszmarną, stresującą, wyczerpującą, ukochaną pracą? Doprawdy, dziecko takiej matki musi wykazać niezłą siłę charakteru, żeby urodzić się w przepisowym terminie

.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_5297.JPG
Wyświetleń: 1
Rozmiar:  36,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  branzolejta.jpg
Wyświetleń: 12
Rozmiar:  29,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  joga.jpg
Wyświetleń: 2
Rozmiar:  11,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_5307a.JPG
Rozmiar:  54,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_5559a.JPG
Rozmiar:  45,8 KB  

Nazwa:  IMG_5298.JPG
Wyświetleń: 0
Rozmiar:  37,3 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

"Dziecko to dar od Pana, to cząstka Nieba na Ziemi".
córeczka

Proszę odpisuj u mnie
NOWY wątek z wymianą https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post24625256

Edytowane przez lemontea
Czas edycji: 2007-10-07 o 14:42
lemontea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-25, 21:53   #33
nikola
Raczkowanie

Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.

nic nie znalazłam dla siebie.Daj znać proszę jak będziesz mieć dokładkę,lub coś poza wątkiem.Pozdrawiam
Stary 2007-09-26, 07:26   #34
kaYa
Zadomowienie

Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
GG do kaYa

znalazłam u ciebie tylko książkę :
4 Jan Maddern "Odchudzająca joga
kaYa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-26, 14:14   #35
marabi
Zakorzenienie

Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez lemontea Pokaż wiadomość
Zainteresował mnie podkład AVENE

WYMIANKA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=473753

SZUKAM: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=26870216

marabi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-26, 16:04   #36
buzichocho
Zakorzenienie

Przekupka: 291 pkt / 100% pozyt.

interesuje mnie fluid avene i lirene do demakijazu
buzichocho jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-26, 16:13   #37
silvergreen
Raczkowanie

Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.

U Ciebie podoba mi się:
4 Jan Maddern "Odchudzająca joga
7-tygodniowy program wzmacniania ciała, umysłu i ducha"

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-26, 16:54   #38
lemontea
Wtajemniczenie

idzie do Paula_d 1 Mayumi Ishii "Kuchnia Dalekiego Wschodu" książka NOWA
Autorka, z pochodzenia Japonka, już od 10 lat mieszka w Polsce. W swojej książeczce przedstawia 105 przepisów na potrawy kuchni wschodniej (nie tylko japońskiej, lecz także chińskiej i koreańskiej). Znajdziecie w niej Państwo dania łatwe do wykonania, takie jak "Zupa zakrapiana jajkiem", i nieco trudniejsze, np. "Sakiewki gotowane na parze", sushi, sashimi. Cechą wspólną wszystkich potraw proponowanych przez Mayumi Ishii i ich wielką zaletą jest krótkotrwała obróbka termiczna.

idzie do Paula_d.3. Małgorzata Caprari "Najlepsze dania z bufetu" NOWA
Dania z bufetu to wspaniały sposób przyjęcia gości, i to bez wydawania na ten cel całej miesięcznej pensji. Oczywiście do takiego bufetowego przyjęcia trzeba dobrać odpowiednie dania, najlepiej takie „na jeden ząb” i takie, do których konsumpcji wystarczy widelec. doskonale sprawdzają się wszelkie sałatki czy kanapki, choć można także podać i eleganckie gorące dnia, jednak powinny to być raczej potrawy jednogarnkowe, gdyż są łatwiejsze do nakładania na talerze. Bufetowe przyjęcie można także przygotować „na wynos”, czyli na piknik czy na imieniny w pracy.
Danka na jeden ząb * Sałatki * Pasztety * Ryby * Słone ciasta i kanapki * Pierogi * Dania gorące mięsne i bezmięsne * Grzyby * Desery * Napoje
Przydaje się przed imprezą super pomysły na dużo rózności za niewiele kasy

idzie do Sophiya6. Pianka Taft nadająca puszystość - dostałam w zestawie z lakierem, ale ja pianki nie uzywam

idzie do Sophiya2 kredka do powiek z USA kolor czekoladowy - zużycie naprawdę niewielkie (pęknięta skówka od kredki - co oczywiście absolutnie nie rzutuje na użytkowanie) - nie mój kolorek, więc wymieniam zapraszam

2 Imre Kartesz "Kadysz za nienarodzone dziecko" NOWA
Małżeństwo żydowskiego pisarza, który przeżył Oświęcim, rozpada się -- jego żona nie jest w stanie zrozumieć, dlaczego nie chce on zdecydować się na dziecko. Opowieść narratora to historia przetrwania i ocalenia, ale także bezpowrotnej, niepowetowanej straty, rozczarowania życiem, które pod każdym względem okazało się niezawinioną klęską. Imre Kertész w sposób błyskotliwy, precyzyjny i bezlitosny zarazem ukazuje paradoks losu ocalonych, którzy, choć uratowali życie, nie zdołali w pełni ocalić siebie. Również szczęśliwi później narodzeni muszą pojąć -- nie tylko chłodnym rozumem, ale również emocjonalnie -- co przeżyło pokolenie dotknięte totalitarnym terrorem, żeby odkryć w sobie straszliwe możliwości stania się zarówno ofiarami, jak i katami, odkryć tę przepaść, która otwarła się pod stopami nas wszystkich, i aby oczyścić się w tej trudnej konfrontacji, przejść katharsis, która pozbawi ich lęku przed działaniem i uchroni przed sztuczną, wymuszoną i złudną niewinnością naszych czasów, przed złudzeniem, iż nasz świat jest najlepszym ze światów - Imre Kertész

.

.REZERWACJA5 Hartwig Julia "Przemija postać świata" tomik poezji NOWA KSIĄŻKA[/B]
wybór wierszy poetki zawierający także niepublikowane jeszcze utwory. Julia Hartwig należy dzisiaj, obok Miłosza, Szymborskiej i Różewicza, do ścisłej czołówki polskich poetów lirycznych. Jej utwory cechuje prostota, jasność myśli oraz doskonała klasyczna forma. Niniejszy zbiór zawiera wiersze mówiące o trudnej miłości do człowieka, o pięknych związkach z krajobrazem, naturą, o przemijaniu, o pożegnaniach. Ich lektura czyni nas po trosze, w tajemniczy sposób, artystami losu. To Jest Poezja

.
Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  wsch%C3%B3d.jpg
Wyświetleń: 8
Rozmiar:  43,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  dania%2520z%2520bufetu.jpg
Rozmiar:  13,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_5436a.JPG
Rozmiar:  46,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_5304a.JPG
Rozmiar:  41,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  hartwig.JPG
Rozmiar:  7,0 KB  

Nazwa:  kadysz.jpg
Rozmiar:  11,5 KB  

córeczka

Proszę odpisuj u mnie

Edytowane przez lemontea
Czas edycji: 2007-10-08 o 19:11
Stary 2007-09-26, 17:03   #39
titina
Zakorzenienie

Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.

podba mi się u Ciebie wiele rzeczy m.in

body

ksiazki o ziołach, owocach,chlebie

vademecum przedsiębiorcy

fluid

ewentualnie jeszcze joga

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-26, 21:43   #40
nightmare84
Wtajemniczenie

Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
GG do nightmare84

Witam

Podobaja mi sie jedynie dwie rzeczy:

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5368699
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5368687

Pierwsza moge wymienic na kolczyki z zoltymi oczkami, a druga na czarno-zlote.

nightmare84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-26, 22:13   #41
Atoska
Zakorzenienie

Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
GG do Atoska

kurcze zainteresowało mnie tylko "sny przepowiadajace przyszłosc"-ale nie wymienie tej 1 ksiazki na torebke cropp czy atmosphere a ta z kwiatuszkiem juz hcyba do kogos poleci. moze znajdziesz cos jeszcze u mnie?
buzka

p.s no chyba ze szukasz jakichs ksiazek, kosmetyków?

Wymianka
Atoska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-26, 22:36   #42
truskawa00
Raczkowanie

Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.
GG do truskawa00

witaj! znajdziesz coś u mnie za 2 ksiazki Szwaji oraz tę czerwoną bransoletkę sprężynkową??

truskawa00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-26, 23:25   #43
lemontea
Wtajemniczenie

2. Kultowy Film video "Breakfast Tiffany`s" z Audrey Hepburn w oryginale

.3 Nick Hornby "About a boy" wersja oryginalna anglojęzyczna (polska wersja zdaje się miała tytuł "Mężczyzna i chłopiec" - czytana
poszło

poszło do Olik04
Jolanta Górska "Kuchnia latem" NOWA świetna na prezent
Lato - czas słonecznych dni i upałów - wymaga od pań domu przygotowywania potraw lekkostrawnych, a jednocześnie bogatych w witaminy i sole mineralne. Zasada "dużo warzyw, mało mięsa" o tej porze roku jest niezwykle aktualna. Dlatego przygotowany tomik zawiera receptury potraw łatwych w wykonaniu, nieskomplikowanych, za to bardzo smacznych. Posmakujcie Państwo takich specjałów jak orzeźwiająca botwinka, ryż z szynką lub kotlety z farszem serowym, na deser zaś wyśmienita beza z gruszkami.
Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  IMG_5472a.JPG
Rozmiar:  62,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  kuchnialatem.jpg
Rozmiar:  22,1 KB  

córeczka

Proszę odpisuj u mnie

Edytowane przez lemontea
Czas edycji: 2007-10-09 o 20:59
Stary 2007-09-26, 23:37   #44
lemontea
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Atoska Pokaż wiadomość
kurcze zainteresowało mnie tylko "sny przepowiadajace przyszłosc"-ale nie wymienie tej 1 ksiazki na torebke cropp czy atmosphere a ta z kwiatuszkiem juz hcyba do kogos poleci. moze znajdziesz cos jeszcze u mnie?
buzka

p.s no chyba ze szukasz jakichs ksiazek, kosmetyków?
hmmm
a co powiesz za książkę sny ( jest NOWA)
branzoletki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1190846065

i korale http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1190846061

córeczka

Proszę odpisuj u mnie
Stary 2007-09-27, 00:40   #45
emila730
Zadomowienie

Przekupka: 132 pkt / 100% pozyt.

interesuja mnie
3 Szymanderska Hanna "Żółty talerz"NOWA
5 Barbara Adamczewska "Posiłki wzmacniające"
3 Potrawy z grilla Joanna Futkowska, Marta Walęcka-Zdroik NOWA
1Hilary Norman "Ślepa trwoga" - książka NOWA
4 Jan Maddern "Odchudzająca joga"
5 Nowy katalog IKEA 2008
3 nowa branzoletka kupiona na allegro

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=761907

emila730 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-27, 02:59   #46
demonii
BAN stały

Przekupka: 67 pkt / 100% pozyt.
GG do demonii Send a message via Skype™ to demonii

o ktore kolczyki Ci chodzi?
demonii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-27, 08:54   #47
lemontea
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emila730 Pokaż wiadomość
interesuja mnie
3 Szymanderska Hanna "Żółty talerz"NOWA
5 Barbara Adamczewska "Posiłki wzmacniające"
3 Potrawy z grilla Joanna Futkowska, Marta Walęcka-Zdroik NOWA
1Hilary Norman "Ślepa trwoga" - książka NOWA
4 Jan Maddern "Odchudzająca joga"
5 Nowy katalog IKEA 2008
3 nowa branzoletka kupiona na allegro
co powiesz za to co wymieniłaś, tylko bez jogi bo ona juz wstepnie zarezerwowana
od ciebie
spódniczka mini http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1190878957
czerwona bluzeczka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1190878947
- filtr 50 - 5 saszetek po 7ml
- filtr 30 - 2 saszetki po 7ml
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1190879044
krem półtłusty
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1190879094
dodam do wymianki lub oddam za drobiazg!!!
6. stroj kąpielowy rozm M
bokserki białe r S
bokserki moro r M
dol od stroju kąpielowego zloty rozm 40
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1190878973
fluid
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1190879140

córeczka

Proszę odpisuj u mnie
Stary 2007-09-27, 09:30   #48
titina
Zakorzenienie

Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.

bolerko bedzie dobre na rozne rozmiary bo wystarczy zwiazac mocniej lub luzniej, manekin ma rozmiar 36

bluzeczka w panterke to S, jako ramiączka ma perełki i na nich widać ślady noszenia, ale można je wymienić łatwo

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-27, 09:30   #49
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.

wpadly mi w oko: potrawy z owocami, 1Hilary Norman "Ślepa trwoga" - książka NOWA, książka i jodze, Jej mąż. Ted Hughes i Sylvia Plath" Diane Middlebrook KSIĄŻKA NOWA, Mleczko Lirene łagodzące do dermakijaży twarzy i oczu, bezzapachowe, Cera wrażliwa, z olejkiem migdałowym - zostało 75%, vademecum przedsiębiorcy. Nie wiem co z tego jest wolne i co byś proponowala za to co chcialaś ode mnie?
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-27, 09:59   #50
lemontea
Wtajemniczenie

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;5391023]wpadly mi w oko: potrawy z owocami, 1Hilary Norman "Ślepa trwoga" - książka NOWA, książka i jodze, Jej mąż. Ted Hughes i Sylvia Plath" Diane Middlebrook KSIĄŻKA NOWA, Mleczko Lirene łagodzące do dermakijaży twarzy i oczu, bezzapachowe, Cera wrażliwa, z olejkiem migdałowym - zostało 75%, vademecum przedsiębiorcy. Nie wiem co z tego jest wolne i co byś proponowala za to co chcialaś ode mnie?[/quote]

odpisałam u ciebie

córeczka

Proszę odpisuj u mnie
Stary 2007-09-27, 10:07   #51
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.

czterech bluzeczek nie wymienię za te rzeczy szkoda bo w sumie najbardziej zależalo mi na potrawach i jodze
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-27, 11:02   #52
Atoska
Zakorzenienie

GG do Atoska

hmm moge oddac zestaw korale+bransoletka te czarne. Kosztowały ok 35 zł przeliczajac na polskie wiec mysle ze wymianka bedzie sprawiedliwa. co ty na to?

Wymianka
Stary 2007-09-27, 11:07   #53
_Koniczynka_
Zakorzenienie

Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.

Mnie nie odpisałaś, nic nie znajdziesz za książki?
Stary 2007-09-27, 11:21   #54
Atoska
Zakorzenienie

GG do Atoska

ok to moze sny+bez konca za oba komplety czyli komplet korale+bransoletka+2 bransoletki. Moge jeszcze dorzucic jakies gratisy.
?

Wymianka
Stary 2007-09-27, 11:22   #55
Atoska
Zakorzenienie

GG do Atoska

moze zostanmy przy tych 2 ksiazkach co ty na to?

Wymianka
Stary 2007-09-27, 11:30   #56
Atoska
Zakorzenienie

GG do Atoska

bluzeczka to S/m.. choc juz niestety nic za nia nie widze

to jak zostajemy przy tym jakjest czy nie? czekam na info na pw.

Wymianka
Stary 2007-09-27, 14:11   #57
marabi
Zakorzenienie

Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez lemontea Pokaż wiadomość
hej
pokażesz zdjęcia bucików na nodze i tunki na modelu?
zgodziłabym się za te rzeczy plus spudniczka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1190821752
za podkład avene ?
co ty na to?

zainteresowała mnie też bluzeczka
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1190821653
pokażesz zdjęcie na osobie?
znajdziesz cos u mnie za nią? dołożyłam książki
lemontea!

Za podkładzik chyba jednak podziękuję... przetestowałam go w SUPERPHARM i nie przypadł mi bardzo do gustu (dość słabo kryje i matuje). I w sumie szkoda by mi było oddać Ci za niego tyle rzeczy... bo są one razem w sumie więcej warte niż podkład.
Jeżeli chodzi o fotki rzeczy na modelu, to na razie nie dam rady wkleić.

Ale na razie nic innego nie wypatrzyłam u ciebie!

WYMIANKA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=473753

SZUKAM: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=26870216

marabi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-28, 12:24   #58
lemontea
Wtajemniczenie

dokładka

córeczka

Proszę odpisuj u mnie
Stary 2007-09-28, 12:48   #59
oniaczeq
Zakorzenienie

Przekupka: 74 pkt / 100% pozyt.
GG do oniaczeq

hej u Ciebie podobają mi sie

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5368721
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-28, 14:29   #60
oniaczeq
Zakorzenienie

Przekupka: 74 pkt / 100% pozyt.
GG do oniaczeq

tylko czarne mnie interesują
a jeśli chodzi o rzeczy które szukam to jest to:
- jakaś fajna piżamka
- bolerka
- longi, tuniki
- sweterki, najlepiej dłuższe
z kosmetyków:
- podkład lirene tiramisu
- baza daxa
- wszystko pod oczy korektory, zele itp
- zele wyszczuplające, ujędrniające itp
- waniliowe kosmetyki

i to na tyle co mi przychodzi do glowy
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości