![]() |
#31 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 178
|
Dot.: W³osy grube.
mi fryzjerka radzila ze grube sianowate wlosy powiny byc tylk cieniowane najwyzej na koncach bo tak to robi sie szopa:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 20
|
fakt, wycieniowa³a mi tylko na koñcach. i to do¶æ ma³o.
teraz mam wyprostowane i grzywka w³azi mi do oczu.. ;p obcina³a mnie m³oda fryzjerka i nie wiem, czy jestem zadowolona... zobaczy siê po umyciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 288
|
Je¶li pocieniujesz, to mog± Ci siê wywijaæ... Je¶li zapuszczasz, to zostaw na prosto.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
grube i ciêzkie w³osy TO TE¯ PROBLEM- pomocy!
Witam serdecznie,
Moim problemem s± grube, gêste i ciêzkie w³osy- siêgaj± mi do ramion (pocieniowane)- proste. Zaraz po umyciu wygl±daj± uroczo ale z up³ywem czasu staj± siê zbite i "oklapniête". Czy znacie jaki¶ sposób ¿eby w³osy zachowa³y zdrowy i "puszysty" wygl±d przez ca³y dzieñ? Czy mo¿ecie mi tez poradziæ jakie¶ fajne fryzury na imprezy, wesela itp. które przetrwaj± ca³y wieczór (zwykle fryzury bardzo szybko rozpadaj± siê pod ich ciê¿arem). Bêdê wdziêczna za ka¿d± wskazówkê. Pozdrawiam
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 281
|
Dot.: grube i ciêzkie w³osy TO TE¯ PROBLEM- pomocy!
Cytat:
![]() Je¶li wlosy s± ciêzkie i gêste to mo¿na je odpowiednio wycieniowaæ tzn. tak, ¿eby same siê unosily (to siê chyba nazywa piórkowanie). Grunt to znale¼æ dobrego fryzjera ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Dot.: fryzury dla dlugich i baaaardzo gestych wlosow
Wiec. Mam srednie grube krecone w³osy..
nie mam jak ich czesaæ.. warkocza nie robie bo wygl±dam ³yso , kucyka mam szope.. ju¿ sama nie wiem co mam pobiæ , te w³osy ,.. utrudniaj± mi ¿ycie jakie¶ kilka lat ju¿.. by³am u fryziera i nic nie wymy¶li³.. b³agam mo¿e by³yscie w podobnej sytuacji albo , znacie jakie¶ fryzury lub jak siê czesaæ , help! =, Mia³am wycieniowane i nic.! =, rozpuszczonych nie moge no¶iæ uwierzcie.. jaqaa straszna szopaa.! =, prostowinica , na wilgoci robi siê sianoo ; ( ![]() pomocy.. ja mam du¿o grubsze w³osy od byonce na tym zdjeciu uwiezcie mi i to o ile grubsze pomocy.. http://www.blog.crisendo.com/2009/08...owles-is-dead/ ![]() Edytowane przez byonce55 Czas edycji: 2010-08-19 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Pomocy.
Mam strasznie grube,gêste w³osy.Mocno siê faluj± i pusz± co daje efekt `szopy`.Chcia³abym je ¶ci±æ i my¶la³am nad cieniowaniem po ca³o¶ci,ale czy do takiego typu w³osów bêdzie to odpowiednie ? Pomó¿cie. Dodam jeszcze,¿e mam w³osy tak mniej wiecej do ³opatek.
Ni¿ej fryzury które mi siê podobaj±: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1217536594 http://emo-girls.socjum.pl/_/spolecz...9410fea22.jpeg |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 126
|
Dot.: Pomocy.
Cytat:
Zamieszczone przez Ciebie fryzury s± dla prostych w³osów- je¶li prostujesz w³osy, to mog± byæ dla Ciebie ok, ale musisz mieæ na uwadze to, ¿e falowane w³osy i tak bêd± potrzebowa³y wiêcej nawil¿enia i nat³uszczenia, ni¿ w³osy naturalnie proste. Falowane w³osy lepiej siê uk³adaj±, jak siê fachowo wycieniowane, ale raczej nie tak, jak na za³±czonych przez Ciebie zdjêciach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 422
|
Cze¶æ , mo¿e kto¶ mi tu co¶ fajnego doradzi
![]() Kiedy¶ marzy³am o fryzurce a'la emo , tylko bez cudacznych kolorów i dodatków ![]() ![]() Czy zrobienie grzywki na bok sprawi ,¿e moja twarz bedzie ³adniej wygladaæ? A na moje suche w³osy polecicie jak±¶ odzywkê? a mo¿e jedwab?
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.