|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mój zbiorczy wątek. Różności. Zapraszam.
Lancome, Color Focus, poczwórna mini paletka cieni NFIS: biały, złotawy łosoś, dwa odcienie bordo/bakłażana, wszystkie ze dwa razy wypróbowane
Lancome, Color Focus, poczwórna mini paletka cieni NFIS: złotawy, bladoróżowy, złotawa brzoskwinia, rdzawy i lakier bourjois (czy to odcień perłowy?) może coś u mnie? pozdrawiam |
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Interesuje mnie krem do rąk Garnier, serum na rozstępy Eveline, serum AA oCeanic na celluitis, podkład Gosh, maseczka Plante System i serum na naczynka Miraculumu. Znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Paco Rabanne, Pour Elle, 50ml ze trzy razy psiknięte
John Frieda, Brilliant Brunette, Shine Release Volumizing Shampoo, szampon dla brunetek/szatynek, zwiększający objętość włosów, zużycie 10% z 250 ml John Frieda, Brilliant Brunette, Light Reflecting Moisturizing Conditioner, odżywka dla brunetek/szatynek, nawilżająca, zużycie max. 10% z 250 ml Może coś u mnie? |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Joop!, All about Eve, miniatura 5 ml, pełna
cos u mnie?
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;5446090]Wybrałabym kilka propozycji, więc zerknij proszę do mnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=210391[/QUOTE] Podoba mi się brązer Coliistar
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Czy można prosić zdjęcie cieni IsaDora?
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
istari, serena.avon, silvergreen, olcia7, nadia_12, nadia07:
Przykro mi, nic nie wybrałam. Pozdrawiam
Szukam korka do Theoremy 100ml Edytowane przez allie Czas edycji: 2007-10-04 o 21:46 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
Lancome, Color Focus, poczwórna mini paletka cieni NFIS: złotawy, bladoróżowy, złotawa brzoskwinia, rdzawy
Gosh, podkład X-ceptional wear, odcień Natural, raz wypróbowany na całą buźkę Dermedic, Normativ, żel do mycia cery ze skłonnościami do przetłuszczania się; raz użyty Maybelline, Hydra Extreme, perłowa pomadka w kolorze jasnego różu Golden Rose, pomadka w kolorze... hmmm... beżowo-wrzosowego różu (uff...), użyta 2 razy cos u mnie? |
|
|
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
Podoba mi się to:
Avene, Serum nawilżajaco-kojące, zużycie ok. 10-15%; wymienię je wyłącznie na dobry kosmetyk pielęgnacyjny, najchętniej apteczny. Ziaja, AretinaQ, Krem na szyję; użyty raz Ziaja, AretinaQ, Krem do twarzy, na noc; nowy, jeszcze w folii Garnier, pielęgnacja suchej skóry, krem do rąk (czerwone opakowanie); zostało ok. 75% tubki Kamill, Soft&Dry, krem do rąk, pozostało 80% Widzę że szukasz peelingu, mam jeszcze peeling masaż myjący z serii anti cellulitowej Lirene ten pomarańczowy drapak , z 225ml zostało ok 150, chciałabyś?
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;5450742]
Widzę że szukasz peelingu, mam jeszcze peeling masaż myjący z serii anti cellulitowej Lirene ten pomarańczowy drapak , z 225ml zostało ok 150, chciałabyś?[/quote]Czemu nie
|
|
#44 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;5451436]Ale odpowiada Ci taka wymiana czyli to mi się podoba za Collistara i drapak
, pytam, bo zupełnie nie znam wartości[/QUOTE]Ja z kolei nie znam zupełnie wartości Collistara. Ale wydaje mi się, że taka wymiana byłaby OK. Upewnię się jeszcze tylko: ten brązer NA PEWNO nie ma drobinek? I jest dla bladych? Jak byś opisała kolor jaki daje na buzi?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
Znajdziesz cos u mnie, interesuje mnie kilka rzeczy
|
|
#47 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety u Ciebie podobają mi się tylko perfumki ..
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
coś za iwostin solecrin i mapkę inglot?
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dla mnie taka wymiana też byłaby ok |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
smerfeto, gothiko, pearlaniu, agniese79, karalajna, e-xx;
Niestety nic nie wyszperałam Pozdrawiam.
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;5453105]Drobinek nie ma na pewno, jest dla jasnych karnacji,ale nie wiem co znaczy dla Ciebie bladych, myślę że dla zupełnie białych nie jest. Daje taki herbatnikowy efekt, z lekkim połyskiem, ale nie drobinkowym.
Dla mnie taka wymiana też byłaby ok[/QUOTE] Dusiu, widzę że zaktualizowałaś swój wątek. Bardzo mnie pociąga w nim błyszczyk Chanel i w sumie jest mi w tej chwili bardziej potrzebny niż brązer. Czy zamiana wybranych przez Ciebie kosmetyków na błyszczyk wchodzi w grę?
|
|
#55 |
|
Konto usunięte
|
Allie nie gniewaj się , ale za błyszczyk nie chciałabym się rozdrabniać, więc jeśli nie podoba Ci się Collistar to trudno
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;5458741]Allie nie gniewaj się , ale za błyszczyk nie chciałabym się rozdrabniać, więc jeśli nie podoba Ci się Collistar to trudno[/QUOTE]
Nie chodzi o to że Collistar mi się nie podoba. Po prostu błyszczyk spodobał mi się jeszcze bardziej ![]() Postaram się jutro zajść do Douglasa i sprawdzić ten brązer. Jak mi się uda, dam znać, ok?
|
|
#57 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Sama odżywka to trochę za mało za któreś z tych perfum, niestety.
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.

Pozdrawiam.