![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Dziewczyny czy nie?
Cytat:
Ja przez takie coś przechodziłam jak miałam 13 lat ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a są to naprawde inteligentne dziewczyny, super tańczą od jakiś dobrych 3 lat a może więcej i należa do grupy tanecznej, gdzie tańczą oczywiście hip hop. cięzko mi zrozumieć skąd w nich takie dziecinne zachowanie ![]() ja właśnie takie rzeczy przechodziłam w wieku 12-13 lat a nie 19 czy 22 ![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() albo po prostu próbują stworzyć własny styl ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Od dziecka słuchałam hip-hopu, dlatego też sama ubierałam się w luźne bluzy z kapturem, szerokie spodnie. Kochałam ten styl. Jak miałam 17, 18 lat. Teraz mam 23 i jakby to powiedzieć trochę z tego wyrosłam. Chciałam być bardziej kobieca. Co nie znaczy, że już nie lubię skate'owskich ciuchów. Uwielbiam je. I nie ważne jest czy to dziewczyna czy chłopak. Fajnie jest mieć swój styl i olewać ludzi, którym się to nie podoba...
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Jeżeli dziewczyny ubierają się "szeroko" to widocznie tak lubią, albo mają coś do ukrycia i nie uważam żeby było w tym coś złego
![]() ![]() Natomiast mając do wyboru szerokie spodnie i bluzę czy mini i "pół" bluzki zdecydowanie jestem za opcją pierwszą i zaznaczam, że nie mam żadnych kompleksów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
Jeżeli są to ubrania przeznaczone dla dziewczyn-to dlaczego nie.
Bo są przecież luźne ubrania przeznaczone dla kobiet. Gorzej,jeżeli zakładają ubranie męskie i nie mozna odróżnić czy to dziewczyna czy chłopak(zdażyło mi się tak,że nie wiedziałam która to płeć). Ale-niech sobie chodzą w czym chcą ![]() Ja sama mam takie duże bluzy i są moim ulubionym ubiorem kiedy jest zimno.Chodzę w nich jednak tylko po domu lub po podwórku.Zdaża się też,że zakładam bluzę TŻta lub mojego brata-to najwygodniejsze i najcieplejsze ubranie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Najważniejsze,to mieć poukładane pod czaszką
![]() A to co kto nosi,to jego sprawa. ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w moim LO byla taka dziewczyna, typowa skejciara ,byla "troche przy kosci", spodnie za duze, duzo za duze, opadajace w kroku, wielkie bluzy,jak na wyskokiego mezczyzne, nie wygladalo to jednak ladnie, po prostu niechlujnie ![]() subkultura subkultura, ale jak nawet ortodoksyjni metale wskoczyli w garnitur i spieli wlosy ![]() spotkalam ją ostatnio, ubiera sie tak nadal, od 5 lat chyba |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
![]()
A czy któraś z Was mogłaby polecić jakieś dobre sklepy z odzieżą hip hopową dla dziewczyn?Może jakieś stronki w internecie?Tyle że w necie już wyszukiwałam i szczerze przyznam,że to troszkę zakrawa o dyskryminację,bo ze znalezieniem naprawdę fajnych babskich ciuszków w tych klimatach jest naprawde niełatwo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Mnie bardzo się podoba gdy widze tak ubrane kobiety.
Sama kiedys chodzilam tylko w bluzach i szerokich spodniach. NIenawidzilam sie stroic, stac przed lustrem. Nosilam to co lubilam. gdy kolezanki zobaczyly mnie na szpilkach chcialay robic zdjecia ![]() Teraz troszke sie zmienilo, zamiast szerokich spodni nosze jeansy. Jesli chodzi o atrakcyjnosc takich kobiet... hm ja nie narzekalam na brak zainteresowania. ![]() Kobieta zadbana to kobieta atrakcyjna. madziulek87 : cropp town ma wiele takich ciuszkow dla kobiet
My dr House ![]() Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Kazdy może ubierać sie tak jak jest mu wygodnie, ale uważam że musi być to jeszcze stosowne do sytuacji i wieku. No ale najważniejsze jest też zachowanie bo można chodzić różnych ciuchach ale trzeba sie zachowywać odpowiednio
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Nie idzie dogodzic
![]() Przy czym, dziewczyna ubrana na "sportowo" (troche nieprecyzyjne pojecie, "sportowy taniec" lepiej pasuje faktycznie...) tez moze wygladac ladnie/kobieco. Dajcie po prostu ludziom zyc i ubierac sie w sposob ktory jest im wygodnie i jest odpowiedni dla ich gustu/zainteresowan. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
to nie ubranie czyni dziewczynę kobiecą, ale styl bycia, zachowanie. nie zwracam jakiejś szczególnej uwagi na to, jak sie kto ubiera. ważne jest co ma w głowie.
jeżeli zachowujesz się dziewczęco, to będziesz dziewczyną bez względu na ubiór.
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Mnie sie to nie podoba, nie rozumiem takich dziewczyn zważywszy, że zauważyłam,że oprócz szerokich ubrań przywdziewaja również męska postawę typu "Spróbuj mi tylko podskoczyć!", ale to tylko moje spostrzezenia.
Uważam, że dziewczynie coś takiego nie pasuje, ale to ich wybór.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
heh każdy ma swój własny styl mi to nie przeszkadza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
szczerze powiedziawszy ja sie lubie tak ubierać
![]() ![]()
Warto wierzyć w miłość bo gdzieś jest ktoś kto też w nią wierzy! ![]() ![]() 18.04.2015 - 14:00 sakramentalne tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Styl powinien pasować do temeramentu dziewczyny. Ja siebie tak nie wyobrażam ale moją kumpelę? Owszem nawet bardzo.
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Ja siebie też nie wyobrażam, staram sie nosić dopasowane ubrania...i w miare podożające za moda choć nie zawsze
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
ja sie nie znam i tak nie chodze ubrana,ale nic do takich dziewczyn nie mam,przeciez kazdy ma inny styl ubierania,kazdemu co innego pasuje....
poza tym to tak jak ja bym sie ich pytala co one maja do tego ze chodze w blzukach podkreslajacych figure czy np.w mini? im nic do tego i mi nic innego do nich ![]() gdybysmy wszystkie chodzily tak samo ubrane to byloby straszne ![]() a tak jest kolorowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Każdy ubiera się tak jak lubi, ma swój własny styl.
![]() Mi to absolutnie nie przeszkadza.
![]() |
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie kazda dziewczyna umie sie ubrac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Od zawsze ubierałam się sportowo i wygodnie. Ciągle ktoś miał do tego jakieś ale. Non stop dostawałam w prezencie dziewczęce bluzeczki, koraliki. Mama wciąż namawiała mnie na szpilki. Strasznie się buntowałam. Teraz dojrzałam do mniej luzackich ciuchów. Do pracy ubieram się stosownie. Ale po domu wciąż pomykam w dresie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
BAN stały
|
mi nie przeszkadzają ani trochę
![]() ![]() ![]() zawsze to mniejsza konkurencja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w szerokich spodniach i bluzach z kapturem kobiecości nie widzę,ale nie potępiam takich osób absolutnie.
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Akurat to nie mniejsza konkurencja, to niektórzy faceci akurat na taki styl ubioru/bycia polecą i Ty byś ich akurat swoim stylem/imagem nie zachęciła.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Za to tych lubiących kobiecość -tak.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Jak juz zreszta bylo wyzej wspomniane, kobiecosc to nie ubior, to przede wszystkim zachowanie...
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
zachowanie + wygląd,a jak wiemy na wygląd składa się ubiór.
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Nie chce mi sie spierac, bo to bezsensowna dyskusja.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.