|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koralikowa Wojna
Wisior mi się podoba bardzo, kolczyki przyzwoite
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Stawiam na wisior!
|
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
No dobra... Dawno nic nie zapodawałam bo normalnie światła do zdjęc dobrego nie ma, juz o czasie na robienie kolczykow nie wspominając. No ale z wielkim niepokojem prosze o ocenki... Rzuciłam sie na pierwsze wrapy... taki nijaki kształt mają ale robiłam je nie mysląc, ze bede owijac
Ostatnich sie juz pozbyłam wiec niestety fotki nie miałam okazji poprawic.Uczciwie mowie, ze serca troszke zgapiłam ale nie miałam innego pomysłu na gratisowe złote bigle. No i tyle tłumaczenia tych moich popełnien ![]() Edit: Aj... fotki sie nie dodały, no to jeszcze raz... |
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Najbardziej leżą mi ostatnie.
Jednak mam zastrzeżenia do drugich... -za duże loopy przy biglu -nie pospadają ci te swarki? Reszta szczerze mówiąc mi się nie podoba... Oj sory jeszcze te z kostką ładne ![]() Ale te czarno zielone, że tak powiem mało pomysłowe...?
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Kosteczki. No i może pierwsze za kolory
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
trzecie ładniutkie, podobają mi się też całkiem drugie, ale te koraliki nie pospadaja?? no i mogły by być trochę dokładniej owinięte.. :p
|
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
Z tych wrapow wcale nie jestem zadowolona
ale co tam... Męczą Was te swarki wiec zapewniam- nie pospadają Czarno zielone byly na szybko do sukienki robione wiec są proste xD Dzięki za komenty
|
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
1 - Żaba w sokowirówce -_-' Albo żaba w truskawkach
Niby fajne kolorki, ale... No właśnie: ale. 2 - pomysł fajny wykonanie fatalne. Wrappy nierówne. A jesli chodzi o to, czy spadną czy nie... Biegałaś w nich? Tańczyłaś? Leżałaś i szybko wstawałaś? Bo mnie nie przekonuje argument, że "nie pospadają" - wolałabym "nie spadają, bo już przetestowałam je we wszystkich ekstremalnych warunkach" ![]() 3 - skromne... ładne kolorki. 4 - źle zrobione loopy, bo goły drucik widać, ech... 5 - proste, ale mnie się podobają. Chętnie bym takie nosiła ![]() 6 - słodziutkie... |
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Za wrapy juz NIGDY nie bede sie brała...
Co nie zmienia faktu, ze testowane były nic sie z nimi nie stało ![]() no i trza poćwiczyć lopy xD Dzięki za opinie
|
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
No co Ty
Po pierwsze nigdy nie mów nigdy, po drugie nic od razu nie wychodzi perfekcyjnie A jak testowane były, to nie ma sprawy - cofam moje słowa.
|
|
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrapowanie jednak zostawie najlepszym
To zdecydowanie nie jest moje powołanie.Chyba najbardziej ze wszystkiego lubie kupowanie koralikow heh...
|
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja mam tak samo
I potem obracanie ich w paluszkach...
|
|
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj jako, że znowu chora jestem mogłam sobie spokojnie poskakac na ebayu (allegro znam na pamiec juz
) i jak zwykle skonczyło sie to gigantycznym zamowieniem. Oczywiscie wiekszosc z koralikow bedzie ozdabiała pułeczki, a nie uszy ale i tak bede zamawiac i podziwiac te cudenka w realu a nie na monitorze ![]() a jak przypadkiem jakis badziew zrobie no to fajnie ![]() Tylko mój TŻ marudzi, że ja ciągle o koralikach mysle xD |
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj mama mi przyniosła korale koleżanki i kazala zrobic do nich kolczyki
oczywiscie nie miałam na sqładzie zadnych perełek ani pomysłu jak to ugryzc więc wyszło takie cos... Mi sie podobają xD Jak coś to sobie je zostawie ale i tak jeszcze zostaną ocenione przez moją szanowną rodzicielke, no i Was tez bym chciała prosic o komenty zebym cos innego ewentualnie jeszcze mogła zrobic
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Amambada-Cudne,przepiękne i nie wiem jeszcze jakie.Straszliwie mi się podobają,widzę jak się rozwijasz.Oby tak dalej...
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
solaola - dziękuje ślicznie za słowa uznania
|
|
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładne
|
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
Łaaaa.... ale teraz mam motywacje
dzięki
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Słodkie! kojarzą mi się z jakimiś ciasteczkami
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Amambado bardzo sympatyczne wytworki
|
|
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
peggy_blue - dzięki
![]() belaliza - widzisz taka mała zmiana zainteresowan dzięki za komenta
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ładne kolczyki. tylko bigle mi się nie podobają - nie lubię takich nie trzymajacych kolczyka :P
|
|
|
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli chodzi o te złote to dostałam w gratisie... Marudziłam juz w wątku o gratisach wiec wiecej nie bede
![]() Ja ogolnie uwielbiam otwarte i tego sie trzymam
|
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
a teraz śmiech na sali
wziełam w łapki modeline... :/ 4 kostki astry "zmarnowałam" zeby zrobic takie małe "cóś" i jeszcze i tak nie do konca mi wyszło. Nie polakierowałam nawet jeszcze ale i tak załoze efekt na mikołajki do sql Modelina to moj wrog, a własciwie to ja jestem wrogiem modeliny xD Zdjęcie robiłam przed chwilą i robiłam co mogłam, zeby toto jakos wyglądało ale efekt jak zywkle marny. Ostatnio wrzucam po jednym (nawet nie wiem po co w ogole... ) ale nie mam zupelnie czasu ani siły bo sie mnie chorobsko jakies uczepiło i musze w łozku lezec :/ i to wcale nie jest odpoczynek
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo fajny pomysł
|
|
|
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
słodkie
byłoby jeszcze fajniejsze jakbyś trochę te laseczki wygięła do tyłu
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
no słodkie powinny byc
ale modelina słodka nie jest xD zrobie chyba jeszcze jedną jako zawieszke xD oj... kolejne kostki modeliny wylądują w odpadkach xDtakie to pod kątem "śmiechostek biżuteryjnych" ![]() thx, za komenty
|
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Urocze
tylko ten Swarek mógłby być w innym kolorze
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Co Ty chcesz, naprawdę fajne są. Mnie też modelina nie lubi, ale bez wzajemności, więc ciągle popełniam jakieś dziwadła
. Ja chcę już Mikołaja!!! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

jestem również
Ostatnich sie juz pozbyłam wiec niestety fotki nie miałam okazji poprawic.

oczywiscie nie miałam na sqładzie zadnych perełek ani pomysłu jak to ugryzc więc wyszło takie cos... Mi sie podobają xD Jak coś to sobie je zostawie