![]() |
#31 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Uwagi do moderacji
Cytat:
Cytat:
[quote=~refleksyjna;548259 5]Żałosne były wypowiedzi tej dziewczyny o troglodytach. Po co ten sarkazm? Co to, przedszkolandia? Ani to śmieszne, ani miłe, a tylko wprowadza nieprzyjemną atmosferę na forum.
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Sarkazmem przeciw sarkazmowi.
![]() Po co się kłócić dalej ![]() Nie ma czym, relax ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
A podczytałam
![]() ![]() Czego,jak czego-ale nie lubię/nie toleruję osobistych wycieczek-nawet a może zwłaszcza tych zakamuflowanych-pod adersem nie tylko moim własnym,ale również innych Wizażanek. Tym razem oberwało się Lexie,tylko za to,że jako moderator ośmieliła się ![]() Komu,jak komu-ale Lexie na pewno nie można zarzucić złego moderowania,kierowania się emocjami ,czy stronniczością. Wszystkie jej decyzje na forum widzę jako przemyślane i wyważone.Od Lexie nikt na pewno nie dostał upomnienia/ostrzeżenia za nic.I chwała jej za to,że nie tylko zna regulamin-ale i pilnuje,by był przestrzegany. Nie wyobrażam sobie,żebyśmy tu sobie nawzajem mięskiem rzucały. Nie to forum,nie ten poziom.Tu obowiazuje jakaś kultura i trzeba się z tym pogodzić,a przede wszystkim zapoznać bliżej z regulaminem. Jak widać,jak się chce to można napisać 13 000 postów bez jednej kartki- o sobie mówię ![]() ![]()
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam wątek i myślę, że śmiało można pogratulować Lexie za jej postawę wobec wszystkich zaczepek, za to, że nie dała się sprowokować.
Cytat:
Dodam jeszcze (chociaż to żadna nowość), że niestety nieznajomość regulaminu zazwyczaj kończy się (tak jak w tym przypadku) różnymi bezpodstawnymi pretensjami. Szkoda, że niektórzy zamiast rozdmuchiwać i wyolbrzymiać daną sprawę, nie potrafią przyznać się we właściwym momencie do błędu i tak jak pisze Agnieszka: ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Szkoda tylko że taka niewyraźna... znaczy niewidoczna jesteś. Reklamy ni się pomylły :P: Cytat:
Jeśli jednak ma to polegać na uwłaczaniu interlokutorom, generalizowaniu i ubliżaniu blisko połowie ludności Ziemi - to nawet nie jest potrzebne podpieranie się jakimkolwiek regulaminem. A pozatym kobiecie przeklinać, nawet na Forum i kropkując - nie przystoi i basta! ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Szukam tego linczu, szukam i znaleść nie mogę.
![]() Ale wyrażenie "banda rodzynków" podoba mi się ![]() Za to nie spodobała mi sie postawa moderator lexie ![]() To już sobie nie można bluzgnąć? Już sobie nie można powyzywać? Szok. Co się dzieje na tym forum. Zwykłemu chamstwu nie pozwalają rozwinąć skrzydeł. Dają ostrzeżenia. ![]() Niedługo to pewnie rózgą dadzą po łapie. ![]()
![]() |
#37 |
BAN stały
|
No dobrze, przeczytalam to wszystko jeszcze raz i sprobuje podsumowac ta cala sytuacje ktora miala wczoraj miejsce- jakby juz sie ktos pogubil na tym etapie czytania
![]() 1. Użytkowniczka aaaNNNaaa pisze post o mezu z malym czlonkiem uzuwajac w nim kilku wulgarnych slow ( slowa kropeczkowe np. gł...k) i obrazajac w nim rodzaj meski (troglodyci -czyli jaskiniowcy- i cos tam jeszcze) Nie patrzac jednak na ton, podala powazny problem z ktorym sie zmaga i poprosila o ocene sytuacji. 2. Wpisuja sie uzytkownicy- kazdy ja atakuje, daje rady typu "porozmawiaj z nim" chociarz ona napisala w poscie ze tak robi, chyli poprostu nie chcieli jej dotadzic tylko ja zaatakowac i skrytykowac bo nawet nie zwracali uwagom o czym ona pisze 3. Wpisuje sie Lexie i daje upomnienie ze dziewczyna przeklina 4. aaaNNaaa odpowiada jej sarkastycznie, pewnie dlatego ze to kolejna osoba ktora "cos ma" do formy jej postu a nie komentuje istoty problemu. 5. Rozwija sie dyskusja wszystkich poprzednio zabierajacych glos na forum w tej sprawie (aNNNNaaa dostaje punkcik) 6. Ja jako pierwsza poxniej pisze post ze "zaistnial sad i lincz uzytkowniczki aaaNNNaaa", w tym wytlumacze slowo lincz- jest to ZBIOROWY napad, i chodzilo mi przedewszystkim o krytyke tej dziewczyny przez innych uzytkownikow. Poxniej jeszzce ktos inny rowniez sie dziwi ze taka sytacja miala miejsce, i twierdzi ze to byl atak. 7. Lexie pisze post i tlumaczy wszystko jakby pomyslala ze to o nia mi chodzilo, ze ten lincz to jej sprawka ![]() ![]() 8. Rozwija sie dyskusja, nie na temat podejscia do sprawy i bezsensownej krytyki innych bioracych udzial w tej farsie, ale o nadaniu punkcika tej dziwczynie, na temat moderacji, czyli nie na temat...ale jakos sie pociagnelo teraz to juz zapomanialam jak to dalej bylo ![]() a ty Krzysiek to podskakujesz i tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.