![]() |
#31 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Oddam chętnie w dobre ręce:)
Cytat:
![]() bardzo mi na nim zależy ![]() ewentualnie może dobrałabyś coś z mojego wątku? książkę czy coś innego.
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Odżywka nie jest droga jej koszt to ok.20 pare złotych.Jest nawilżająca,zmiękcza i odżywia włosy.Ja ją stosowałam na końce tylko-efekt super-tylko mi sie znudziła ![]() Napisz mi proszę czy pasuje odżywka do twoich włosów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zapraszam na pw.Z mojej strony leci guerlain,rykiel,khol,odży wka i mleczko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Te pełne-całe mleczko z serii spa wisdom??Pasowało by ci?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Z kosmetyków szukam fajnej kolorówki-chętnie jakiś podkład,korektor pod oczy.Przygarnęłabym również balsamy antycellulitisowe,przeciw rozstepom,do biustu...peelingi,domowe mikrodembrazje...itp..jeś li nie masz nic z tego-po prostu napisz co posiadasz-może akurat jest to coś przydatnego mi-lecz nie przychodzącego mi w tej chwili na myśl.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
a co ze mna
![]()
![]() |
#42 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Wyjściowa pojemność Moschino I love love to 50 ml. Zostało w butelce ok. 30 ml.(widać to właśnie na zdjęciu u mnie w wątku). Bez oporu oddałabym te moje perfumki + np. balsam Moschino I Love love, którego jest ok. 40 ml z wyjściowych 50 ml, ale nie opłaci mi się wymianka 30 ml perfum+ok. 40 ml balsamu i + jeszcze całe 100 ml balsamu na 30 ml perfumek....tym bardziej, że Moschino to super zapach i nie muszę się koniecznie z nim rozstawać ![]() Teraz - jak uważasz, rozważ proszę i zostaw wiadomosć w Twoim wątku, czy jesteś chętna na wymiankę, ja tu zerknę. Jesli nie teraz to może innym razem się wymienimy ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Acha, teraz zerknęłam, że Sonia już nieaktualna, więc rezygnuję
![]()
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
tak ale ja bylam zainteresowana zelem Bright Crystal
![]()
Szukam Zara Woman Special Edition 2013 (fioletowo-złota) Edytowane przez figg Czas edycji: 2007-10-16 o 17:25 Powód: pmyłka mial byc zel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.