![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowy wątek po przerwie - zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja - zapraszam !
małpeczko podoba mi sie cien colistar, wiec moze wybrałabyś sobie za niego dwie pary kolczykow, chyba ze zainteresowanabys byla moimi perfumami i wszystkimi kolczykami, to ja osmielilabym sie pytac o euphorie, co ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej
jestem zainteresowana kosmetykami dla dzieci Bubchen, mozesz zajrzec do mnie? a o jaki krem chodzi ?? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek po przerwie - zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja - zapraszam !
Cytat:
![]() Więc jeśli byłabyś chętna na taką wymianę to ja jestem za ![]() A który cień Collistar ?
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Drobinki ma, ale nie nachalne
![]() ![]() ![]()
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do książek dla dzieci to interesują mnie książki dla 9-latki, może jakieś lektury dla 3 klasy ![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale pomyślę jeszcze... ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
małpeczko, ten złoto amarantowy, jaki to nr, bo ten by mnie interesował
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() A jakby coś, czy wymiana samych kryształków na coś z Twojego wątku wchodzi w grę? Edit: szachownicę właśnie wymieniłam... także jeśli interesują Cię same kryształki, daj znać.
Signature deleted. Edytowane przez Rayne Czas edycji: 2007-10-27 o 21:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
BAN stały
|
Dla 3 cio klasistki hmm trudno mi jest swierdzic co byly by najleprze bo mam glownie ksiazki dla maluszkow ale mam tez inne ksiazki ale musisz sama zadecydowac czy sa dla niej wlasciwe bo nie znam sie na tym
![]() -Małgorzata budzynska Ala ma kota -Biblia w obrazkach dla najmlodych z obrazkami i przypowiesciami1 -Hary potter chyba wszyskie czesci oprocz tej ostsniej -Maly ksiaze -Piotrus pan w ogrodach kensingtonskich -Zima Muminkow Jansson -Oto jest kasia Mira Jaworczakowa -Konopnicka o krasnoludkach i sieroytce marysi -Bialy mustang -Co i jak?Angela Wilkes z pomyslami plastycznymi i jeshcze znalazalm pare ksiazek -Tateusz Petrowicz wszyko zaczelo sie w czarnotorze -Robert Ludlum krucjata bourne'a -Norman Davies Orzel bialy czerwona gwiazda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
biała_małpeczko - mam w swoim wątku eye-liner Virtual. Doskonale wiem że preferujesz wyższą półkę,ale może się skusisz?Wymienię się za jakiś drobiazg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
rozciąga się z pewnością. po za tym ze względu na jej kopertowy charakter można ją sobie "wyregulować". Jutro zmierzę maksymalne naciągnięcie
![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Przeczytałam ze interesują cię książki
![]() ![]() Ewentualnie z poza wątku mogłabym zaproponować coś z fantastyki np Jacek Dukaj w kraju niewiernych nowa, albo Anna Brzezińska Zbójecki Gościniec... ![]() Jesli dla dziecka to tylko powiedz tylko mniejwiecej co a ja juz cos wyszukam ![]() Powiedz tylko co cię interesuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Witaj Biała Małpeczko, interesują mnie u Ciebie:
Par Amour Clarins 25/50 ml Noa Perle 30 ml z ubytkiem Stella in Two 20/25 ml na wymianę mam: Mania czarna Armani, edp, 35 ml, odlewka w porządnej butelce z atomizerem, jako dodatek do wymiany mogłabym dołożyć Anisia Bella Aqua Allegoria 15 ml też odlewka, tez w buteleczce z atomizerem, z refana pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
- Avon, today, tomorrow, always, summer - letnia edycja, żółta, edt, 75 ml, nowa
w wątku mam nowy francuski balsam po goleniu dla mężczyzn poza wątkiem nowe fr. mleczko mango 200ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Informuję, że w przyszłym tyg. planuję dokładkę, będą zapachy, mianiturki, więc mimo wszystko - zapraszam też na zapas, jesli teraz się nie uda ![]() No i tak w ogóle - pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
hejka
zajrzyj do mnie, u Ciebie wpadły mi w oko cienie Nouba, IsaDory, Collistar, CLarins, także puder Lancaster, krem Nuxe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się:
- Stella In Two Peony, Stella McCartney , edt, 25 ml, zostało na oko 20 ml, - Guerlain , L'instant Fleur de Mandarine, limitowanka Guerlain, 50 ml bez kilku psików, - Givenchy Prisme Again visage, 04 impertinent rose, puder pryzmatyczny a raczej róż, opakowanie z lusterkiem i nie używanym pędzelkiem, niestety ułamany kawałeczek przy lusterku, ale zamyka się normalnie. Róż malutko używany, zużycie widać na zdjęciu. Blade kolory, raczej dla blondynek, dla mnie za jasne ![]() - Givenchy, Prismissime eyes, cienie limitowane 51 intense chocolate, praktycznie tylko wypróbowane, z kartonikiem, tu będę bardzo wybredna, wymienię albo za zapach, którego szukam, albo za inne pryzmy, Może znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Za Par Amour, poza tym co wyżej, mogę jeszcze zaproponować Armani Mania nowa, 15/30, z kartonikiem, do tego dołożyłabym tę Anisię Bellę 15 ml, lub miniaturkę Rose Absolue YR 5 ml, z kartoniekiem i do tego jeszcze kilka nowych, oryginalnych, fabrycznych próbek
to tyle moich propozycji, czekam na Twoja odpowiedź, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
interesuje Cie Innocent ok. 15-20/50?
u ciebie baaardzo podoba mi sie krem nuxe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie Noa perle. Na wymianę mam 30 ml Pure White Linen EL (nowe, z kartonikiem), Gucci II (zostało 20 ml z 30ml), Simply Clinique (30ml/50ml).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz cos za podklad mineralny i pedzel isa dora?
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Czekam na odpowiedź, w razie czego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
coś za SVR 100, Ultra Max, choćby odlewkę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Obejrzałam go z każdej strony i nie widzę numeru
![]() Mam ten cień jakieś pół roku, więc może coś się zmieniło ![]()
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
małpeczko, a mogłabyś mi go dokładniej opisać, czy więcej jest paseczków amarantowych czy złotych, czy beżowych, jaki on daje efekt, jaki jest kolor po zmieszaniu i czy ma brokatowe drobinki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Orhan Pamuk Nazywam sie czerwien Susanna Clarke Damy z Grace Adieu Oto jest Kasia M. Jaworczakowa ewentualnie: Matthew pearl Cien Poego Z lektur dla córki szukam jeszcze: Awantury o Basię i O psie, który jeździł koleją. Ewentualnie Anaruk, chłopiec z Grenlandii, Centkiewiczów.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.