![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Armani Chanel Clarins MAC i więcej
to mi wpadło w oczy:
Yves Rocher Cils Souplesse Mascara, kolor czarny, 5 ml, pełnowymiarowy, użyty może 5x. Laura Mercier cień podwójny. Raz dotknięty, kolor Burgundy. Z kartonikiem. Masters Colors Fashion Colors paleta 4 cieni do powiek, matowych, w odcieniach różowo-fioletowych, zgaszonych. NOWE, 1 cień uszkodzony. MAC cień podwójny kolor Gondola / Silversmith, nowy. Garnier Czysta Skóra podwójny peeling przeciw niedoskonałościom, pełnowymiarowy Naturals Ultra Soft Shape Body wyszczuplający żel, 200 ml Naturals Ultra Soft Shape Body peeling antycellulitowy, 250 ml Burt’s Bees almond milk besswax hand creme 57g, ubytek 15% Essence PocketBeauty Tough&Tender Cleaning Mousse, 50 ml, ubytek 50%. Essence PocketBeauty Pure&Perfect Wash Gel, 75 ml, może raz użyty. Pantene Pro-V sprężyste loki i fale (odżywka) może raz użyta. Nie pamiętam, piszę dla spokoju, że to używane, ale może i nowe. Mogę dodać do większej wymiany. ![]() więc napisz mi czego na pewno byś nie oddała albo co na pewno możesz wymienić za dwie rzeczy, a ja coś znajdę (miejmy nadzieję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze znajdziesz cos u mnie za ktores z powyzszych? ![]() Moge zalatwic rowniez wszelkiego rodzaju probeczki do pielegnacji w miniaturowych opakowaniach ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=216954 Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Marea, niestety nic. Dziękuję.
Gothic_Daisy - przepraszam Cię, właśnie doczytałam, że ten błyszczyk, który oferujesz, jest używany - przykro mi, ale chyba się nie zdecyduję. A wymiana za samą Bielendę jest trochę na siłę. Przykro mi, może innym razem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Podoba mi się u Ciebie:
La Roche-Posay Respectissime desifieur mascara volumateur – tusz do rzęs, kolor czarny. Nowy, w kartoniku. Miałam sporą dokładkę. Zapraszam do mnie. Może coś znajdziesz dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.