|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: * Kosmetyki kolorowe i pielęgnacyjne oraz nowa lokówka Philips *
wybacz Ungia, ale jednak się nie zdecyduję, pozdrawiam
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: * Kosmetyki kolorowe i pielęgnacyjne oraz nowa lokówka Philips*
To była odpowiedz do mnie? CHyba nie bo ja nie mam ciuszków.
Więc ponawiam pytanie czy poza givenchy maska nic u mnie nie znajdziesz? |
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
interesuje mnie lokówka, znajdziesz coś za nią u mnie???
|
|
#37 |
|
Paul's girl
|
co z naszą wymianką?
ponieważ mikroderm. się odrezerwowala, wiec moze te 4 kosmetyki, ktore u mnie wybralas za maselko waniliowe, roll-on i:krem nawilżajacy z irysem Weleda (zostało na wypróbowanie zdj. 10), mogę zrobić próbkę Humektanu (a właściwie dać to co zostało w tubce czyli ok. 1/4 (w sumie ciężko powiedzieć ile zostało bo tubka jest nieprzezroczysta) wygładzający miód do ciała Magic SPA Farmona (nowy) krem Diroseal Avene (tubeczka w pudełeczku 5 ml, nowa), płyn miceralny Vichy (została ok. połowy z 30 ml czyli 15 ml), będę wdzięczna za odp
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hej hej przypominm się
|
|
|
#39 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Paul's girl
|
przejrzalam jeszcze raz Twój wątek i bardzo zależy mi na:
krem nawilżajacy z irysem Weleda (zostało na wypróbowanie zdj. 10), mogę zrobić próbkę Humektanu (a właściwie dać to co zostało w tubce czyli ok. 1/4 (w sumie ciężko powiedzieć ile zostało bo tubka jest nieprzezroczysta) płyn miceralny Vichy (została ok. połowy z 30 ml czyli 15 ml), wygładzający miód do ciała Magic SPA Farmona (nowy), balsam do ciała biała czekolada Aquolina 2 x 10 ml (nowe saszetki) co powiesz na taki zestaw za wanilię i jeżynę balsam i spray? po namyśle zrezygnowalam z garniera, bo mam potworne zapasy ujędrniania
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
moze cos u mnie za:
* żele pod prysznic Voglia di (tzw. drinki pod prysznic ): koktajl truskawkowy Caipiroska i koktajl Pina Colada (oba nowe),* płyn do kąpieli wanilia z toffi Aquolina 125 ml, ~ Brit gold Burberry z atomizerem ok. 1 ml, ?
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
* peeling dwustopniowy Anew Avon (jest po 26 płatków z każdej fazy, czyli brakuje tylko 4 z każdej, bo w nowym jest po 30 ),
~ 2 x Normaderm Vichy (saszetki po 1,5 ml, nowe), * waniliowe masło do ciała Mineral Care z minerałami z Morza Martwego (użyte raz, zużycie widoczne na zdjęciu nr 14), * masło do ciała oliwkowe Ziaja (nowe), * nawilżający żel pod prysznic z olejkiem migdałowym Johnson's (nowy), * wygładzający miód do ciała Magic SPA Farmona (nowy), * żele pod prysznic Voglia di (tzw. drinki pod prysznic ): koktajl truskawkowy Caipiroska i koktajl Pina Colada (oba nowe), * płyn do kąpieli wanilia z toffi Aquolina 125 ml, * peeling do stóp w płatkach Avon (zostało ok. 60 szt. z 65 szt., jak ktoś będzie zainteresowany to dokładnie policzę), * balsam brązujący z rozświetlającymi drobinkami Dove do jasnej karnacji (zostało ok. 80%). ~ miniatura perfumowanego żelu pod prysznic Evidence Yves Rocher (50 ml), ~ płyn do kąpieli cukier puder Aquolina 2 x 20 ml (nowe saszetki), ~ płyn do kąpieli biała czekolada Aquolina 2 x 20 ml (nowe saszetki) zapraszam serdecznie do siebie oddam wiele. Odp u mnie proszę
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
interesuja mnie rozne kosmetyki pielegnacyjne do ciala...
Ale czy cos sobie u mnie wybierzesz? Odp.u mnie jak mozesz,dzieki!!
|
|
#46 |
|
Przyczajenie
|
hej, znajdziesz u mnie coś za
* waniliowe masło do ciała Mineral Care z minerałami z Morza Martwego (użyte raz, zużycie widoczne na zdjęciu nr 14), oraz za roll-on na cellulit? czekam na odpowiedź w moim watku
"The Devil Code prevents me from declining the rock-off chalange" ![]() Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=216137 - DOKŁADKA 2.11!! Ciuchy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217528 - DOKŁADKA 6.11!! |
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
i co z naszą wymianką? poszukaj może coś oprócz e.laudera w saszetkach znajdziesz coś jeszcze
|
|
#48 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
* potrójne cienie do powiek Bourjois w naturalnych kolorach beżu i brązu nr 53, zużycie widoczne na zdjęciu (zdj. 3),
* potrójne cienie do powiek Inglot Integra w perłowych szarościach (użyte jeden raz, ubytek minimalny), * peeling dwustopniowy Anew Avon (jest po 26 płatków z każdej fazy, czyli brakuje tylko 4 z każdej, bo w nowym jest po 30 ),[/color] * żele pod prysznic Voglia di (tzw. drinki pod prysznic ): koktajl truskawkowy Caipiroska i koktajl Pina Colada (oba nowe), * peeling do stóp w płatkach Avon (zostało ok. 60 szt. z 65 szt., jak ktoś będzie zainteresowany to dokładnie policzę), odp u mnie
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
czy oprócz tych rzeczy co wymieniłaś u mnie interesowałoby cię coś jeszcze? co byłabyś w stanie oddać za te rzeczy. Mogę je dla ciebie zarezerwować, bo jest sporo chętnych.
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
interesuje mnie krem Diroseal Avene (tubeczka w pudełeczku 5 ml, nowa), płyn miceralny Vichy (została ok. połowy z 30 ml czyli 15 ml), Dercos Vichy nadający objętość Odbudowa włosów 2 x 10 ml, J'adore Dior próbka z atomizerem ok. 1 m |
|
|
|
|
#55 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czy coś za te rzeczy (lub za część) znajdziesz u mnie? Pozdrawiam
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Interesują mnie:
próbki Diroseal i Antirouge potrójne cienie do powiek Bourjois w naturalnych kolorach beżu i brązu nr 53 Zajrzyj do mnie! |
|
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
cześć, może tym razem cos dobierzesz? mialam małą dokładkę
|
|
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
Witaj, interesują mnie:
brązujące kulki Avon (została połowa kulek) krem nawilżajacy z irysem Weleda (zostało na wypróbowanie) olejek dr. Hauschka (zostało na wypróbowanie) Znalazłabyś coś u mnie za to? Pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.

. Ciuszków mam bardzo dużo.

): koktajl truskawkowy Caipiroska i koktajl Pina Colada (oba nowe),

A niczego konkretnie nie szukasz?