![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Kosmetyki za biżuterię lub książki - różne
jak tak patrzę to interesowałoby mnie tylko to:
6. Maskara + liner srebrny Sephora – użyty 1 raz ale nei orientuję się w wartosci, sprawdzę i powiem Ci, czy chcialabym cos jeszcze do tego ![]() Miło byłoby gdybys zrobila listę próbek perfum, jakie masz. A może masz tez coś z mojej wishlisty? Ja fantastyki znajdę jeszcze całkiem sporo, jakby co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Do oddania próbki perfu = zdjęcie poniżej:
1. very irresistible Givenchy 2.eua de rubylips Salvador Dali 3.le instatnt de Guerlain 4. fresh vibes Adidas 5. romance Ralph Lauren 6. Escada 7. I love love Moschino 8. Clinique Simply 9. Tresor Lancome 10. ange ou demon Givenchy poza tym odlewane w Sephorze, w fiolkach Sephory 11. Espirit Horizon 12. Davidoff Cool Water 13. very irresistible fresh attitude 14. fleur dumale 15. 2 probki - nieopisane, nie mam pojęcia co to było - moze być niespodzianką 16. Kelly Caleche Hermes 2ml - w kartoniku, nieuzywane 17. create puma woman - próbka zafoliowana
IQ tłumu jest zawsze znacznie niższe niż IQ najgłupszego przedstawiciela Edytowane przez spot Czas edycji: 2007-11-23 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za 5. Puder sypki APC nr 2, użyty 3 razy
6. Maskara + liner srebrny Sephora – użyty 1 raz . Krem pod oczy Lirene folacyna intense – 90%, ważny do 03.2009 Terranowa, nr 59 (jasno różowy), ubytek niwidoczny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
1. Spray do loków Loreal Studio Hot Curl, zostało 90% 2. Szampon Piwonia i czarna porzeczka Timotei Naturalna objętość, 90% 5. Odżywka bez spłukiwania Pantene sprężyste loki i fale 65% 6. Londa fluid nadający objętość – ok. 70%
![]() |
#36 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
BAN stały
|
mogę oddać za to "całe zdanie nieboszczyka" i "janice gentle i sex" ok?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
puder jest jasny i poluskujący, ma drobinki choć w założeniu nazywa sie: 2 - opalony transparentny
http://www.apc-cosmetics.com/podstrona01.htm#sypkie mój ma nr 2 - na żywo wydaje się jasniejszy niz na tej fotce po lewej stronie, chyba nie da się go otworzyć, żeby zrobić zdjęcie, spróbję bez otwierania jak tylko kupie baterie do aparatu a jeszcze dziwne - bo jest na nim napisane 6g i 20g, ale to ten mniejszy
![]() |
#40 |
BAN stały
|
no to ja mogę zaproponować Ci za to 2 miniaturki szaponu i próbke Chopard Happy Spirit (1,2ml z atomizerem) oraz Roberto Cavali Black (bez atomizera)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Klaudia, wolałabym którąś z książek
jeśli uważasz, że to za mało za książkę - to może jeszcze coś znajdziesz? jeśli czegoś konretnego szukasz, daj znać mogę jeszcze pogrzebać w szufladzie
![]() |
#42 |
BAN stały
|
"Całe zdanie nieboszczyka?"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.