|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kolorowka, perfumy, pielgnacja. Zapraszam.
Witaj
może coś u nie?http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=221081 poza wątkiem mam bronzer lancome, i cienie dior 030 w testerze Którego odcienia sypkiego PME szukasz? Interesuje mnie pryzma shiseido L4, a jakbys miała może przez przypadek L1 to wszystko co mam w domu poza wątkiem jest do twojej dyspozycji
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Interesują mnie powyższe kosmetyki
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przetestuje w perfumerii konsystencje tego rozu Lancome i sprobuje znalezc zblizony odcien (w ciemno raczej sie nie zdecyduje, chcialabym tez zobaczyc dokladniej fotke pudru, bo wydaje mi sie, ze ubytek jest znacznie wiekszy niz 5%, ale moze mam jakies krzywowidy )nie oddam limitowanki EL tak latwo niestety/stety
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() Niestety nic nie znalazlam
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
kolorek jest trochę ciemniejszy niż wyszedł na zdjęciu , to jest taki bursztynowy brązik
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
nakłada się go gąbeczką która jest umieszczona pod nim , oczywiście wyprana i świeżutka
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Najchetniej 03, choc juz wykreslilam ten puder z listy. Dzieki pewnej dobrej duszy udalo mi sie przetestowac na falej facjacie (najjajsniejszy) i raczej go nie chce, rozczarowal mnie, w testach w perfumerii wydawal mi sie baardzo mialki, ale okazuje sie, ze niekoniecznie tak jest...
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
EL, ja mam małego zooma, a moze podasz na pw nr komorki i wysle fotke z telefonu? Ma dobrą rozdzielczość,powinno byc dobrze widać, moge jeszcze coś dorzucić. Maznę na ręce kolor będzie lepiej widoczny. Buuuu. Nie wydawaj na razie EL zanim się nie upewnisz co do mojego. Proszęęęęęęęęęęęęee
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Jestem zainteresowana: - trójkolorowym Shiseido - białą czekoladką Bourjois - limitowanym pudrem YSL Na wymianę mam to co w wątku, a ponad to: - Clinique maczek w kolorze Posy - limitowaną paletę różu - fala Collistar (mam nadzieję ,że wiesz o jakie cacko mi się rozchodzi ) w kolorze 2 (transparentna biel połyskująca na róż, brudny róż i fiolet)- puder Collistar rozświetlacz w kolorze 1 (o którym ostatnio Ci pisałam )Jakby co to wieczorkiem, a najlepiej jutro rano mogę podesłać zdjęcia i odpowiedzieć na pytania ![]() Mam nadzieję ,że coś sobie wybierzesz
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajde ja cos, z pewnoscia...
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
fotki mmsem wyslalam
![]() czekam
Edytowane przez muron Czas edycji: 2007-11-28 o 19:48 |
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko, jaki jest stopien zuzycia "maka" Clinique?
Wstepnie w zamian za pryzme Shiseido, limitowanke YSL oraz biala czekoladke jestem zainteresowana rozem Chanel, makiem Clinique oraz brazerem Collistar. mysle, ze cenowo rownowaza sie te rzeczy, chyba, ze sie myle... Pozdrawiam ![]() D. Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2007-11-29 o 13:44 |
|
|
|
|
#54 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Róż jest tylko przetarty na powierzchni, także trudno mówić o zużyciu ![]() Mogę Ci zadać jeszcze kilka pytań ![]() Napisz mi proszę jaki efekt daje limitowanka YSL? i za co chwalą pryzme Shiseido? oraz jaki daje kolor na twarzy po zmieszaniu trzech odcieni? Nie mam teraz czasu,żeby się przejść do perfumerii, mam nadzieję ,że to nie kłopot dla Ciebie Acha i jeszcze jaki kolor na twarzy daje czekoladka Bourjois? Napiszę jutro czy jestem zdecydowana na naszą wymianę ok? Miłego dnia!!!
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj jest jutro-czekam więc
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agatko, napisz mi prosze jaki efekt daje roz Chanel, szukalam w perfumerii i na stronie Chanel ale nie ma takiego koloru Irrelle?) Zaczne od YSL. Paletka jest sliczna, niezwykle ma fajna konsystencje, taka mieciutka, subtelna (nie trzeba skrobac ani machac pedzlem wiele razy aby nabrac pudru), na twarzy daje subtelny efekt-wedlug mnie bardziej taki zloty, zdrowy niz bardzo brazujacy, choc mozna stopniowac efekt wedlug uznania. Tym srodkowym rozem mozna rowniez nakladac na punkty rozswietlajace przy oczach ![]() Pryzma Shiseido. I tu rowniez stopniujesz jak chcesz. Atutem tej pryzmy jest to, ze kazdy z kolorow jest dosc spory, wiec mozesz machac po tej czesci, ktora akurat chcesz nalozyc (badz mieszac) Nie ma pskudnych "bombkowych" drobin, ktorych nie znosze. "Biala czekoladka" Bourjois. To bardziej rozswietlacz niz brazer- na poliki, do powieki - wedlug uznania. Naprawde fajny kosmetyk. I wlasciwie oddaje je tylko dlatego, ze przy moim stanie facjaty (traktuje sie kwasem jak wiesz ) brazery czekalyby w dlugasnej kolejce... teraz zachcialo mi sie rozu z domieszka brazujaca (nie odwrotnie)Zastanow sie spokojnie
Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2007-11-30 o 13:15 |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
ten Clinique-patrz PW- to róż również kolor bezowo-brzoskwiniowe-teraz doczytałąm
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Dolce Vita Dior ok.polowy, ciut mniej z 30 ml, kartonik
znajdziesz cos za Dolce Vita u mnie?
|
|
#60 |
|
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Hej Dorotko! Znajdziesz coś za róż EL? Pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.

może coś u nie?

) w kolorze 2 (transparentna biel połyskująca na róż, brudny róż i fiolet)