|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Versace Bright Crystal, Ghost Cherish
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
jestem zainteresowana:
* Estee Lauder Fruition Extra - krem z kwasami do kazdego rodzaju skory, delikatny w dzialaniu - nieznaczne zuzycie! - dokladeczka http://www.amazon.com/Estee-Lauder-F...220913-6752939 * Clarins Doux Nettoyant Gommant Express Toutes Peaux [One-Step Gentle Exfoliating Cleanser] (Łagodny peeling myjący do twarzy do każdego rodzaju cery) - zostalo ok. 20% na wyprobowanie http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3157 i błyszczykiem heleny |
|
|
|
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podobaja mi sie twoje mazidla..hydrolat oczarowy i olej z dziekiej rozy..zastanawiam sie tez nad Pure Poison Diora i paletka cieni ale musialabym je sprawdzic Pozdr |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za kwasy Estee? Wątek juz sie troche przebrał, ale napisz czego szukasz to bedzie mi łatwiej
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=221081
|
|
|
#35 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W watku nic szczegolnie uwagi mojej nie przykuwa...a szukam..hmm sama nie wiem, bezowych jasnorozowych blyszczykow, rozy w chlodno cieplych odcieniach, kredki ciemno brazowej, filtrow..mozesz proponowac...z zapachow emporio white, D&G The One, Kenzo Amour |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dlatego zapytałem o rzeczy których szukasz, bo w watku już pustkiZ rzeczy które wymieniłaś: - chanel blush irrelle n'10 secret - zużycie minimalne - był kiedys taki róż Este lauder cieniowany od moreli do różowego, trudna do zdobycia limitowanka n'421 Peach nuance - tester z ochraniaczu, zuzycie minimalne - LRP Anthelioc 50+ Aqua-lait zostało 50ml ze 100ml - paletka 5-kolorowych cieni diora nr 030 - zuzycie 20% - paletka 5-kolorowych cieni diora n'840 - raz mażnieta, tester w ochraniaczu - błyszczyk Bourjois Les Nudes nr 33, chłodny blady beżoróz - zużycie 20% Ewentualnie Multi active Jour Clarins 1/3 z 50ml
|
|
|
|
#37 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jest szansa na zdjecia kolorowki?
Ten Clarins to krem czy lotion? Ahh dodam ze szukam tez korektorow jasno bezowych ! Pozdr ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
Kamisio a czy posiadasz rowniez jakies podklady?
Wstepnie gladalam w sklepie roz Chanel i blyszczyk i mi sie podobaja ale poprosilabym o fotki tych pozostalych, jesli to nie problem Pozdrawiam |
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
właśnie próbuje je przeinstalować na kompa, daj mi jeszcze 30 min bo pracuje trochę w międzyczasie
zdjęcia niestety wykonane telefonem więc jakość względna
|
|
|
#40 | |
|
Rozeznanie
|
interesuje mnie:
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Niestety mam problem z wklejeniem foty, spróbuje jutro, może się uda
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
Mozesz mi podeslac na miala jesli bedzie Ci latwiej wysle na PW ....a co do mojego pytanka wyzej moze mialbys podkladzik Tein Innocence Chanel i chocby probke / odleweczke mala Helena Rubinstein, Magic Concealer korektoru?
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sprawdzilam perfumik i cienie i niestety nie dla mnie...aczkolwiek na w/w mazidla bylabym chetna...oddalabym Ci peeling lub blyszczyk Daj znac jak bys to widziala Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
Hey Kamisio,
5ki Diora ogladalam tez na google i widze ze sa to matowe cienie a za takimi nie przepadam..wiec odpadaja;/ Co do rozu to chyba sklanialabym sie ku Chanel ale powiedz mi czy on daje widoczny wyrazniejszy efekt czy zdecydowanie delikatny..gdyz zbyt delikatnego nie chce... moze mialbys cos jeszcze do zaproponowania? Pozdr |
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Diorki matowe nie są
w bezowym zestawie sa 2 maty, 1 satyna i 2 perły a w tym różowofioletowym są 2 perły i 3 satyny.A co do różu to myśle że efekt jest tak pośrodku, ani mocny ani lekki, najlepiej wypróbój w perfumerii, bo wiesz każdy na inne odczucia
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
Probowalam na rece ale wiesz ten tester byl odkryty wiec lekko twardawy i ciezko bylo go wyprobowac..wstepnie bylabym chetna na Chanel i blyszczyk ale mysle ze to za malo na to Estee Lauder
Masz jaeszcze jakies inne propozycje? Jezeli chodzi o ciebnie to jednak wole cieple beze fiolety..mam dosyc ciepla urode..cos ala wiosna i zimne cienie mi nie leza..za rozami tez nie przepadam Pozdrawiam |
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
raczej nie bardzo, preparaty do ciała cie interesują?
bo jakbym miał napisac wszystko co mam w domu to by mi to pół dnia zajeło, więc pytaj
|
|
|
#51 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Napisalam wyzej, szukam podkladu Chanel Teint Innocence, korektora HR Magic Conclealer, jasne beze..z lancoma pasuje mi kolor 03 z estee lauder 02, za podkladami HR nie przepadam szczegolnie na tym chanel by mi zalezalo lub korektorze roze z ciut wyrazniejszym efektem kolorek ala delikatnie ceglasty(cos mnie strzelilo na mocniejszy efekt ostatnio....tusz wydluzajacy nie pogrubiajcy szczegolnie ciemno brazowe Nie zalezy mi wiesz by brac rzeczy z ktorych nie bede zadowolona i na sile sie do czegos przekonywac Pozdr cieplutko
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
Z tuszy mam wydłużający Surrealist HR ciemny matowy brąz jak gorzka czekolada, i niestety nic wiecej nie mam z twojej wish listy, albo inaczej mam, ale nie oddam
|
|
|
#56 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
raczej na te wymienione rzeczy sie nie zdecyduje....moze innym razem cos bedziesz mial do zaproponowania badz gusta mi sie zmienia;p Serum poczeka na cos mi bardziej przydatnego zatem |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.

dlatego zapytałem o rzeczy których szukasz, bo w watku już pustki