![]() |
#31 |
Paul's girl
|
Dot.: Poukładany wątek !! CIEKAWE NOWOśCI !!
hej! znajdziesz coś u mnie za:
17.Avon sztyft w kulce drzewo herbaciane i grejpfrut nowy 12.Emulsja planet spa wody mineralne islandi do mycia twarzy avon nowa 18.JOKO WINTER GLAMOUR ZUZYTE MAX 5% W KAżDYM KOLOR 827 I 828? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Długie naszyjniki robię bardzo rzadko, bo sa zupełnie nieopłacalne
![]() Zależy co by to miało być. A te kolczyki to wszystkie chciałabys turkusowe czy jakieś inne kolory również? I ile miałoby ich być? Bransoletek nie mam niestety. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
14.Krem do ciała jogurtowy malinowy
15.Krem do ciała jogurtowy jeżyna i wanilia 16.Avon nowy balsam do ust waniliowy Znalazłabyś coś u mnie? ![]()
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Krem do ciała jogurtowy jeżyna i wanilia Avon nowy balsam do ust waniliowy Avon sztyft w kulce drzewo herbaciane i grejpfrut nowy Avon cleraskin krem kryjacy przeciw wypryskom SPF 15 ok 80% opakowania Różowy błyszczyk do ust jw szminka z musem ULTRA COLOUR RICH ,zafoliwana color DELICATE PINK Avon Perełki brązujące-kilka razu uzyte ważne do 2010r Nowy tusz do rzęs unoszący rzęs UPLIFTING black NOWY A z tego czego poszukujesz mam jeszcze: -na pewno coś z biżuterii, -róż ale INGLOT-ultradelikatny róż do policzków, kolor chyba 76, taki lekko pomaranczowo-brazowy, użyty ze 3 razy, świezutki -z farb do włosów mam profesjonalną berrywell 6G dark blond brown- ciemny złoty blond, Natural&Easy numerek 562-jasny popielaty brąz i z garniera 100% 562-winna czerwień |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
za te kosmetyki mogę ci oddać AB DYNAMICA
15.Krem do ciała jogurtowy jeżyna i wanilia 11.Wygładzająca maseczka NOWA AVON SAKE I RYŻ 2.AVON ISLAND VIBE za cos extra nowa czekam na odpowiedź ![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie
4.AVON SHINE za coś extra nowa 5.Perełki rozświetlające avon NOWE-ZA COS EKSTRA -REZERWACJA 12.Woda toaletowa today tommorow ALWAYS avon nowa (zdjęcie post niżej) 5.AVON DREAM LIFE za coś extra nowa moze cos dobierzesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
oki to moge oddac Neonature bez kilku psikow i mus farmony za
-Szminka z musem ULTRA COLOUR RICH ,zafoliwana color CHAMPAGNE -balsam jeżyna i wanilia -balsam Pur Blanca -Najnowszy żel pod prysznic avon senses romantic kiss nowy -srebrny liner Avon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie? za:
12.Woda toaletowa today tommorow ALWAYS avon summer 75ml - ubytek kilka psików maxx 2-3 ml czylis zostało jakies 72-73ml+kartonik- ZA coś extra 10.Yver rocher nowa bez opakowania ode lamour lub 13.DERMACOL- podkład kryjący, dobrze znany na wizażu służący wielu osobom jako korektor. Odcień nr 213. Pojemność 28g. Stopień zużycia -max 12%. Data do 2009 roku - z wymianki nie mój kolor - jasny zapraszam do mnie!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
hej i jak byłabyś zainteresowana?
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
prosze o odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szminka PERFECT WEAR AVON kolor jak na zdjeciu NOWA- Szminka z musem ULTRA COLOUR RICH ,zafoliwana color DELICATE PINK 7.Srebrna kredka do oczu pisze takapropo firmy Taboo Cosmetics elainer silver made in germany distributed by DOUGLASLTD. Srebrna-łądna zostało:10,2 cm Cienie w kulce Carlo di Roma-3-jasne pełowe złoto 4.Zestaw do francuskiego manicuru avon nowy+paski pasuje Ci?
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Witaj
Niestety zestawu avon juz nie mam Jdnak wszystko inn pozostale nadal aktaulne. u Ciebie najbardziej interesuje mnie : rimmel recover 103 i 24.Maybelline color XXL nowa - mania szczoteczek-otwarty w celu obejrzenia:p (czy to ten z baza?) a po za tym w oko mi wpadlo : 13.DERMACOL- podkład kryjący, dobrze znany na wizażu służący wielu osobom jako korektor. Odcień nr 213. Pojemność 28g. Stopień zużycia -max 12%. Data do 2009 roku - z wymianki nie mój kolor - jasny (Czy jest to chlodny odcien.?) jest jeszcze pare interesujacych mnie rzeczy ale te najbardziej prosze o odpowiedz
![]() |
#44 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szminka PERFECT WEAR AVON kolor jak na zdjeciu NOWA- Szminka z musem ULTRA COLOUR RICH ,zafoliwana color DELICATE PINK 4.Zestaw do francuskiego manicuru avon nowy+paski aha moja bizu tyz jest nowa-w razie czego ![]()
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez AGATkA_eSZ Czas edycji: 2008-01-14 o 22:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
20.Najnowszy żel pod prysznic avon senses romantic kiss nowy
Blyszczyk Water shine blady roz kredki do oczu złoto-miedz i czarna cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że znajdę
![]() Podobają mi się: Emulsja planet spa wody mineralne islandii do mycia twarzy avon nowa Podróbka Angela bez zatyczki zostało jakies 80% z 50ml PROFESJONALNA KURACJA DO WłOSóW MOCNO ZNISZCZONYCH ALLWAVES- odleweczka CIEŃ SYPKI BELL NR 2 Oddałabym za te rzeczy wszystkie rzeczy, które chciałaś ode mnie. Pasuje Ci taka wymianka czy coś zmieniamy (nie wiem czy wybrałam podobnie cenowo, bo nie znam ceny podróbki Angela)? Edytowane przez esterie Czas edycji: 2008-01-15 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
niestety nie mam nic po za watkiem juz.. ewentualnie napisz czego jeszcze poszukujesz.
Napisz mi jeszcze jakbys chciala sie wymienic (umowic w krakowie, jesli tak to gdzie, czy wysylka?) Pytam , bo ja ten zestaw avon sprzedalam.. ale ktos kto go kupil bardzo sie oociaga z jakimkolwiek kontaktem i wplata.
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Mnie interesuje emulsja do mycia twarzy ,maseczka ,balsam do ciala a z kosmetykow poszukiwanych przez ciebe mam nowy podklad MF ciemny Toffe z baza,cienie Revlona czworki ,odcien roz,fiolet ,delikatne,nowa pomadko-blyszczyk Fiolet z drobinkami z limitowanej serii Carrol
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Nie potrzebujesz już tych rzeczy czy może za dużo wybrałam? Bo jeśli za dużo to mogę zrezygnować z podróbki Angel i wymienić 4 rzeczy za 3.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Wymiana z Nadia 07
ja jej: rimmel recover 103 tusz maybelline XXL Balsam waniliowy do ust balsam brazujacy dove
![]() |
#53 |
po prostu Em :)
|
Hej, jeśli znalazłabyś coś u mnie, mogłybyśmy się spotkać osobiście i zaoszczędzić kasę za przesyłkę.
![]()
![]() |
![]() |
#54 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
ok, szczegoly dogadamy na PW
![]()
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Oj, spodobało mi się parę rzeczy
![]() 3. PROFESJONALNA KURACJA DO WłOSóW MOCNO ZNISZCZONYCH ALLWAVES moge zrobic odlewki https://ssl.allegro.pl/item270172408...es_1000ml.html 4. L'OREAL EXPERT SZAMPON shine curl SERIE EXPERT SZAMPON NADAJĄCY SPRĘŻYSTOŚCI WŁOSOM KRĘCONYM LUB PO TRWAŁEJ SZAMPON SHINE CURL PODKREŚLA PIEKNO WŁOSÓW KRĘCONYCH LUB PO TRWAŁEJ. ODŻYWIA WŁÓKNO WŁOSA , UŁATWIA ROZCZESYWANIE I NADAJE POŁYSK.ZAWARTY SYSTSM NUTRIPULSE TO WYJĄTKOWA KOMBINACJA CERAMIDU BIO-MIMETIC, WYCIĄGU Z NASION WINOGRON I AKTYWNYCH SKŁADNIKÓW ABY NADAĆ LOKOM SPRĘŻYSTOŚĆ AMPUłKA 20ML 10.Balsam regenerujacy suche włosy nowy ale opakowanie pobrudzone od szminki Znajdziesz coś u mnie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
najdzesz cos u mnie?? odp orosze u mnie
![]() pozdrawiam OLKA
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Witam
Spodobało mi sie u Ciebie Nowe cienie DENIM BLUE AVON z lusterkiem Cienie bell 16 i 14 oraz 12.Czarna maskara Extra Super Lahs Rimmel - świeża maskara conajmniej 90% - z 5 razy uzytwa kupiona ok 3 tyg temu świetne opinie na KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=189160 POsiadam tylko watek ciuszkowy ale moze cos wpadnie Ci w oczko. odp. u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Dł. naszyjnika to 53 cm jest regulowany , a średnica pierscionka to 2 cm.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
niestety nie posiadam nic z tych rzeczy ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.