![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Liberte,Boudoir,nowe podkłady wysokopołkowe...
moze cos u mnie za cos z tego
Revlon-Colorstay with SoftFlex,dla cery tłustej/mieszanej-kolor 340 Early Tan-średni beż bez domieszki rózu czy żółtego.Zuzyte jakieś 3 ml z 30 ml http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16157 Można zobaczyć kolor: http://revlon.com/ProductCatalog/Pro...x?ProductID=15 -Nina Ricci-Sheer Shade Foundation-podkład zmieniający swoją konsystencję z kremowej w pudrową.Kolor Teint Medium Lumiere Rosee.Rozświetlający naturalny efekt z satynowym wykończeniem.Nowy w kartoniku,nieotwierany,tu bka zabezpieczona folią.30 ml
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
To ja bede miala z Lumene nowy blyszczyk delikatny roz nr 2 z serii BeryFun ,nowe podwojne naturalne cienie Lumene w odcieniu bezu ,poklad Loreala 3 razy uzyty i cos tam jeszcze poszukam,pozniej wkleje zdjecie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Pól Elizejskich nie znam-musiałabym przetestować.Czy nie masz może poza wątkiem jakiegoś zapachu-może być właśnie mniejsza pojemnosć-bo u Ciebie chętna bym była na mazidła,to coś Paula's Choice no i właśnie kompakt. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawsze mozna mnie kusić takimi zapachami jak Truth CK,Addict,Addict2,Allure i Allure Sensuelle,Coco,Code Armani,Angel i angel Rose,Baby Doll,Elle Ysl,Cinema,Fluid Iceberg,Carolina C.Herrera,Aigner Too Feminie,Charles Jourdan,Kindgom McQueen,Tendre Poison,Miss Dior Cherie,Flowerbomb.......i tp.oczywiscie to nie wszystkie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
O przepraszam...w wątku nie widze nic dla siebie-poszukuje m.innymi jakiegoś b.jasnego podkładu lub mineralnego-ale już widze że wymieniłaś.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Sama nie wiem czy bym czegoś potrzebowała z Twoich rzeczy, a co masz poza wątkiem? Możesz odpisać na privie lub u mnie?
![]()
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
jeszcze mam takie coś:Corazon Agatha Ruiz dela Prada , trochę więcej niż 15 z 30 ml
poniżej opis Margot, od której go mam. Wcześniej nie proponowałam, bo jest nie do przetestowania w Polsce, ale może po opisie Ci się spodoba. Rzeczywiście, jest to zapach rzadko u nas spotykany. Chyba nawet na KWC nie ma recenzji, więc wklejam nuty za osmoz: Kadzidło, bluszcz, czarna porzeczka, zielone jabłko, mięta Biała róża, Magnolia, Bez, nuty Ozonowe Drzewo sandałowe, brzoskwinia, białe piżmo Moim zdaniem jest to kwiatowy, dość słodki zapach, ładnie się rozwija, nie jest "duszący". Tego kadzidła w nim zupełnie nie czuje, raczej właśnie kwiaty i owoce. Zapach jest oczywiście oryginalny, tyle, że nie posiadam kartonika. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
jeśli chcesz mogę zrobić Ci próbkę i wysłać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Iwciu pomyśle jeszcze dobrze?Mozesz mi natomiast powiedzieć na ile wyceniasz cały komplet mazideł?Jakie jest zużycie Cliniqua?Oprócz tych 2 interesuje mnie też Dermika i Paula's Choice oraz próbki korektora sisley.
Myślę ze jakos sie dogadamy..... ![]() Jakby zwolniły się meteoryty i pure to ja bardzo chętnie-póki co musimy kombinowac.Czy oprócz tych 2 zapachów masz może coś z czym ew.mogłabys się rozstac? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
O szkoda-bo ten podkład akurat zupełnie mi nie słuzy...Masz moze coś innego do zaproponowania?Nie musi być koniecznie kolorówka-chetnie przyjmę coś z pielęgnacji-twarzy-ciała-włosów.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
To mam nowe cienie Lumene nr 2 naturalny brazi bez podwojne ,blyszczyk Lymene jasny roz,na zdjeciu jest przeklamany odcien na ciemniejszy ,ciemny nowy transparentny lakier Manhattanu takie bardzo ciemne brazo-bordo,ladny kolor ,nowy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
czy pasowała by ci wymiana na cienie inglota i ten ciemniejszy błyszczyk lumene?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
clinique ma zużycie max 20%. może nawet nie, używałam pędzlem jeśłi chozi o mazidła to ciężko powiedzieć na ile wyceniam, jeśli wymieniałabym się z Tobą na zapach to dodałabym ten komplet gratis,bo i tak teraz nie używam, nie mam i czasu i warunkó i tylko by się zmarnowały zapachó innych niestety nie mam na wymianę sumując jestem chętna oddać Ci kompakt, paulę, dermicę, mazidła, korektor i jeśli zaryzykujesz to corazon za westwood. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
terminy przydatości minimum pół roku, w niektórych przypadkach rok, pojemność - oddaję po mniej więcej połowie pierwotnej pojemności, czasem więcej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Pasuje mi taka wymiana-napisałam pw
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.