|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Smocze drobiazgi
Odżywka się zwolniła?
|
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
Basiulek - ja chetnie wymienię tę odżywkę, ale na coś, co mi się przyda. Na razie u Ciebie - pomimo szczerych chęci - nic nie znalazłam. Szukam kolorowych kredek do oczu, lakierów do paznokci, nic do włosów, bo moje mają kilka milimetrów, może być jakiś zel do mycia itp.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Mam białą kredkę do oczu H & M i szarą Miss Sporty, ew lakier taki różowo czerwony Lovely, z małymi drobinkami brokatu. Powiedz mi, jaka to dokładnie jest odżywka? Do jakiego rodzaju włosów?
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Czy za Vichy, krem z filtrem spf 50+, antyalergicznyznajdziesz cos dla siebie w moich wątkach? Pozdrawiam |
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
Basiulek kredkę szarą i biała mam, lakiery ciemne odpadają. Odżywka - Regenium - jest do włosów cienkich i osłabionych. Bezsilikonowa.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
Moe za emolium? Jeśli chesz wypróbowac filtry, to mam jeszcze końcówkę Avene dzieciaczka, tak na wypróbowanie i moge zrobić Ci próbkę z Klorane spf 50, ten ostatnio u mnie króluje.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
No dobry pomysł, ale napisz mi proszę kiedy vichy i te pozostałe filtry zostały otwarte i jakie mają daty ważności . I napisz proszę coś więcej o avene.Ok?Z góry dziękuje
|
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Co do naszej wymiany to ja jednak zrezygnuje. Wybacz że Ci zawracałam głowę,sytuacja się zmieniła i jednka zatrzymam emolium.przepraszam i pozdrawiam
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam do nowego wątku
|
|
|
|
|
#45 |
|
BAN stały
|
coś u mnie za:
Cienie Clinique, seria cień +liner, kolor cashew, brąz + beż, 1,2 gr, raz użyte 12. Clinique, róż- rozświetlacz, gold blush, 7,6 gr, zuzycie 20%. zapraszam do bizuterii proszę odpisz u mnie |
|
|
|
|
#46 |
|
BAN stały
|
z pielęgnacji mam stymulująca maseczke do twarzy sakei ryz planet spa - raz uzyta
wygładzajaca maseczke do twarzy pell of tez planet i spa o serum do twarzy na noc z biała herbatą - również spa dwie ostatnie rzeczy były uzywane jednak zostało ich ok 3/4 |
|
|
|
|
#50 |
|
JESTEM ONA
|
Vichy, krem z filtrem spf 50+, antyalergiczny, została połowa
moze cos znajdziesz za to?
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
1. Róż Clinique, kolor Iced Lotus, użyty kilka razy.
rez. 3. Clinique, szachownica Pink Chocolate, uzyta kilka razy moze znajdziesz cos za ktoras z tych rzeczy?? |
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzę u Ciebie kilka kosmetyków, które mi się podobają:
3. Maseczka energetyzująca Nivea- 7,5ml 5. Peeling do twarzy, miodowy, drobnoziarnisty, Lirene-dr Irena Eris, 75ml, ok. 60% 9. Żel głęboko oczyszczający PURE ZONE, L'Oreal. 200ml- ok.75% 14. Łagodzący krem do stóp 'Oriflame' ok.60% Mam nadzieję, że się dogadamy. Procenty to zużycie - czy to, co zostało? |
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
zapaszki tez nie Twoje? czy chcialabys wymienic kolorowke na kolorowke??
|
|
|
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Może cos u mnie za:
Regenium, odżywka do włosów, bezsilikonowa, 1 nowa sztuka, 200 ml Essence, kulki rozświetlające? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.