|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moje resztki :)
Odpisałam u mnie i poczekam w takim razie na dokładkę (szkoda mi LPR, a niestety puder w takim razie za ciemny dla mnie)
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
w sumie interesuje mnie :
-perfumy pimke-ile ich jets? -Avene tubka 5ml samoopalacza -Aera Teint Vichy podkład jedwabisty odcień 12 opal i 36 moyen sand- 1.5ml -Dermablend Vichy odcień 25 nude- 4 razy po 1.5m -błyszczyk Glam Shine ale nie loreala, różowy odcień został prawie cały(5) jabłkowy balsam do ust,ślicznie pachnie(10) -smackers lip burst- błyszczyk arbuzowy-ślicznie pachnie, użyty z 5 razy(9) -Clearasil Total Control krem dla skóry z problemami- oddam za drobiazg bo chyba jest po terminie(2) -Dax olejek do opalania z drobinkami (1 -cień sypki avon turkus z drobinkami(3) -PINK SUEDE moge za to oddac: dermacol -CIENIE SYPKIE BELL NR 2 -CIENIE SYPKIE BELL NR 4 -Sephora lakier do paznokci nr 57, 5ml, użyty 1 raz. Kolor - to lila-róż. -Błyszczyk NOWY maybelline water shine odcien nr 505 rose petal. -szminka w musie
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za ktores z tych rzeczy?:
-błyszyk czekoladowy Avon odcień passionate pink(9) (użyty z 6 razy), i odcień love me lavender(8)(ok 6 razy użyty) ---> najchetniej ten rozowy -Mini dezodorant Rexona- nie ma na fotce -balsam Eveline Spa delikatnie brązuje, ślicznie pachnie i ma super drobinki- została połowa, oddam niechętnie(1) -balsam Avon -delikatnie brązuje i daje złocistą poświate- oddam niechetnie, została połowa (3) -błyszk do powiek Miss Sporty złoty(12) zapraszam ![]()
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
oddam wszystkie rzeczy ktore Ci sie u mnie podobaja za:
-La Roche Posay Effaclar A.I -błyszyk czekoladowy Avon odcień passionate pink(9) (użyty z 6 razy), i odcień love me lavender(8)(ok 6 razy użyty) -balsam Eveline Spa - Vichy Lipostrech ujędrniający krem modelujący 2 razy po 7ml i ewentualnie gdybys sie zgodzila to jeszcze: -błyszk do powiek Miss Sporty złoty(12) -Mini dezodorant Rexona co Ty na to? chetnie zrobie taka duza wymianke ![]()
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
ok, moge sie zgodzic ale z mala zamiana:
-błyszyk czekoladowy odcień love me lavender(8)(ok 6 razy użyty) -balsam Eveline - Vichy Lipostrech ujędrniający krem modelujący 2 razy po 7ml -purete thermale Vichy preparat do demakijażu 3w1 -tubka 30ml nie przepadam za balsamami z avonu a chetnie wyprobuje ten eveline ![]() co Ty na to?? gdybys nie wymienila jednak effaclaru to baaardzo chetnie go przyjme i oddam pozostale rzeczy ktore Ci sie u mnie podobaly
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
ok, super
![]() gdyby tylko effaclar sie zwolnil to koniecznie daj znac ![]() juz odp na PW
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze, bo chodzi o to, ze ta biała bluzeczka bedzie za duża
A nie znalazła byś czegos innego u mnie, bo bardzo mi zależy na tej bluzeczce z kotkiem i bluze... Bo wiadomo, ja nie oddam za ta dwie rzeczy pirnceski i bluzy, bo by mi się nie oplacało, a nic innego juz dla siebie nie widze Odp u mnie. Pozdrawiam
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zaintersowana tymi rzeczami i prosze o dokladniejsze zdjęcia:
-La Roche Posay Effaclar A.I. nowy, nieotwierany- za coś super (to akurat bez fotki:P) -róż Privi(9) -cień Yves rocher lumene odcień Melon(7) -Podkład Flexilift Teint Vichy odcień 25 nude- 1.5ml i 2 opal 1.5ml -Vichy Lipidiose nutri sun- 7ml -Vichy Normaderm żel 1.5ml -Vichy Dercos odżywczy (żółty) 10ml dokładka jeszcze jeden 10ml -Vichy mleczko ochronne filtr 50 7ml -Vichy filtr ochronny 20 -1.5ml -Vichy Inneov cellulit 2 saszetki do picia -Iwostin odżywczo-regenerująca maseczka na noc skład: opatentowany składnik hydromanil, masło shea, olejek z pestek winogron,wtamina a,e,b5, woda termalna dość gruba saszetka myśle, że starczy na 2 razy conajmniej |
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z ciuszków to nic, chyba że ta czerwona torebka Mogłabys wkleić dodatkowe zdjęcie tych kolorowych kosmetyków które wcześniej wymieniłam? + błyszczyk PalomyA na próbki zawsze jestem chętna Więc jak coś to mów, zarezerwuje Ci te rzeczy. |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jeszcze czy wszystkie kosmetyki z tyhc które mi się u Ciebie wstępnie spodobały chcialabym brać-musiałabym zobaczyć dokładniejsze zdjęcie, na wszelki wypadek zarezerwuje Ci wszystko co wymieniłaś ![]() Z próbek aptecznych to tylko Vichy czy też LRP? Szukam tak: -Vichy, Dercos, Shampooing Dermo - Apaisant (Kojący szampon dermatologiczny do włosów suchych i normalnych) -płyn micelarny Vichy ( sa do tego wogóle jakieś próbki?) -Vichy, Oligo 25, Illuminating Tinted Make - up Base (Rozświetlająca baza pod makijaż ) -La Roche Posay, Hydraphase texture legere (Emulsja nawilżająca do cery mieszanej i tłustej) -La Roche Posay, Effaclar, Gel Moussant Purifiant (żel do mycia twarzy) -La Roche Posay, Unifiance, Correcteur de Teint Film Fin (Podkład korygujący) |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ok to róż Privi na pewno tak, no i pół tubki Effaclairu a za cień dziękuje ![]() |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Hey! cos u mnie za;
Max Factor Lipfinity paletka 3 cieni Loreal(1) cień Inglot Sprint turkus(2) Albo za któreś z nich? proszę, zajrzyj do wszystkich moich wątków
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Interesuja mnie -błyszyk Paloma z kolagenem blady róż-użyty ze 3 razy(2) -błyszyk- dwukolorowy, na ustach transparentny lekko różowy, ślicznie pachnie kokosem, użyty pare razy(5) -pomadka Oriflame Visions odcień Brad(beż)została cała(3)) -brokat Lumene Yves Rocher została 1/4(4) -cień Lemax oliwkowy (18) cień Yves rocher lumene odcień Melon(7) -roletka o zapachu kokosa Manhattan(7) Vichy Myokine krem podoczy tubka 3ml Vichy Dercos zielony- przeciwłupieżowy 30ml butelka Znajdziesz cos u mnie za to ..? |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
I jak z naszą wymianą?
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
U Ciebie podoba mi się:
-błyszczyk w kulce Yves Rocher truskawkowy-ślicznie pachnie truskawkami jak perfum z tej serii, został prawie caly,za coś super(4) Mogę oddać za niego: SEPHORA piiiiiink paleta błyszczyków VIP, dziesięć błyszczyków z pędzelkiem w lusterkiem, zapakowany w folię z różową smyczą NOWY Ewentualnie chętnie przygarnęłabym -błyszyk no name waniliowo-truskawkowy, śliczne pachne, zostało 3/4, za coś super(7) a jak daje kolor na ustach?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.

więc za kuleczki dezodorant i wszystkie próbki skinseta chętnie oddam kuleczki vollare i puder
to jak PW?

A nie znalazła byś czegos innego u mnie, bo bardzo mi zależy na tej bluzeczce z kotkiem i bluze... Bo wiadomo, ja nie oddam za ta dwie rzeczy pirnceski i bluzy, bo by mi się nie oplacało, a nic innego juz dla siebie nie widze