![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Dot.: ~~~ Perfumy i nie tylko. Zapraszam ~~~
Ragutko - byłabym zainteresowana Insolence
![]() Iwcia74 - niestety nic ![]() Esterio - u Ciebie spodobał mi się oliwkowy krem do ciała Planet Spa Avon, rozświetlacz l'oreal. Nie wiem na co się zdecydować i czy byś oddała, którąś z tych rzeczy za balsamik? Mariola13 - dostałam ciekawe propozycje od Ragutki i Astronomicznej Ani jednak Twoją również biorę pod uwagę. Interesowałyby mnie maski, jednak musiałabym o nich sobie poczytać. PoisonQueen - a co byś chciała ode mnie? U Ciebie podoba mi się balsam Yves Rocher- Pur Desir de Lilias, Lancome- malinowa szminka, HM- ananasowy błyszczyk w ślicznym pudełeczku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co Ty na to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
- ULTRAVIOLET PACO RABANNE - poj. wyj. 50ml [wątpię, ze oddasz, ale warto zapytać
![]() - MAGNETISM ESCADA - korek poluzowany, poj. wyj. 25ml [może oddasz? za te wszystkie rzeczy (;] podoba mi się jeszcze błyszczyk loreal i krem koloryzujący diora, ale to juz mniej (;
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Witaj. Może za Magnetism chciałabyś jakieś odlewki zapachów:
Aquolina Pink Sugar Beckham Intimately E. Ungaro Desnuda Fendi Theorema Esprit d`ete Gres Caline Jacomo Paradox Lolita Lempicka L O. De La Renta Volupte S. Dali Purplelight T. Hilfiger True Star Gold Torrente L`Or ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
witaj oddam duzo za instant magic, ponadto posiadam probke cristobala
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
moze coz za L'INSTANT MAGIC GUERLAIN
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
a wymienilabys korektor za krem dior'a?
ew moge cos jeszcze dorzucic
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, interesuje mnie Słonik? Oto mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=235165
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Esterie - chętna jestem na oliwkowy krem do ciała Planet Spa Avon i rozświetlacz l'oreal w zamian adidas citrus energy i balsamik aquolina. Jak Ci odpowiada przejdzmy na PW
![]() Rozwydrzona - niestety, nic dla siebie nie znalazłam ![]() PoisonQueen - czy masz jakąś fotkę abym mogła zobaczyć dokładny kolor szminki Lancome? MamoAntosia - chętna bym była na desnude lub theoreme ![]() ![]() Doroto - masz kilka fajnych kosmetyków, które z chęcią bym przygarnela, jednak dostałam już troszkę ciekawsze propozycje. Pozdrawiam ![]() Pola - u Ciebie podobała mi się męski magnetism, ale już nieaktualny... ![]() Mała Króweczko - chciałam ostrzec, iż kremik diora nie będzie nadawał się dla bladolicych. Jeśli byłabyś nadal chętna czy mogłabym liczyć na malutką odleweczkę rockn'rose? Lady Poison - u Ciebie podoba mi się tylko miniaturka casmir, a to za mało. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
czy to ten samoopalacz?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...do-twarzy.html nie jestem trupio blada, ale niestety blada ![]() czemu nie polecasz?
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
trudno, najwyzej bede go uzywala w lato
![]() więc samoopalacz za korektor + odlewka rock'n rose [ile?] tak sie zastanawiam co moglabym Ci zaproponowac za ultraviolet wymienisz tylko i wyłącznie za zapach?
![]() |
#47 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
a cement Kerastase
![]()
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
hmm mysle ze z 200 ml jest koło 110
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
jasne,to napisz konkretnie jak mialaby wygladac nasza wymianka
![]()
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się u Ciebie kilka kosmetyków: Farmona karmel i cynamon - peeling pod pysznic, ujędrniający balsam do ciała Garnier, lakier do paznokci Chanel i jeszcze Dolce Vita. Może coś bys ode mnie jeszcze wybrała? Jeśli nie to co z rzeczy wymienionych powyżej byłabys skłonna oddać za magnetism?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Hej,
w swoich zasobach znalazłam jeszcze parę rzeczy, które mogłabym zaproponować, z tym, że to już raczej drobiazgi ![]() Z górnopółkowej marki kosmetyków do włosów Frederic Fekkai: - szampon do włosów suchych, zniszczonych koloryzowanych Technician Color Care Hampoo, saszetka 9 ml - preparat naprawczy do włosów zniszczonych, osłabionych Protein Rx, saszetka 9 ml Z zapachów niszowych: oryginalna próbka AMBRA ETRO, 1,7 ml (z kartonikiem). Z poszukiwanych prze Ciebie pachnideł mogłabym zrobic jeszcze niewielki dekant Narciso Rodriguez For Her EDT (powiedzmy 2 ml). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
Astronomiczna Aniu - przepraszam Cię za moje niezdecydowanie i zwłokę w odp, ale zastanawiam sie równiez nad propozycją Ragutki, gdyż b.chetnie przygarnelabym insolence. Dziś wieczorem na 100% dam już odpowiedz
![]() Lady Poison - mi nie chodzi o pojemności, mogę oddać zapach za mniejszą pojemność byle by to było coś co lubię i bedę używała. A za miracle niestety nie przepadam. Pozdrawiam ![]() Kasiulko - magnetismu jest tyle ile widać na zdjęciu, poj. wyj. 25ml. Jak bym miała już wybierać to wzielabym peeling i lakier, ale to chyba też za dużo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.