|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Witam po raz pierwszy!Warto zajrzeć!Kosmetyki także NOWE! Lancome,Orlane,Lumene
Drogie dziewczyny!!!
Iwcia74, nulka, słonik --- macie sporo kosmetyków,ale niestety nie znalazłam nic odpowiedniego dla siebie! pozdrawiam serdecznie!!! |
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Witam po raz pierwszy!Warto zajrzeć!Kosmetyki także NOWE! Lancome,Orlane,Lumene
Cytat:
Witam serdecznie!! Glinka juz zajęta,może cos jeszcze dobierzesz,bo mnie zainteresowały 7.Avon Perełki brązujące-kilka razu uzyte ważne do 2010r 3.Antybakteryjny korektor(jasny)Pierre Rene nowy 10.roletka z błyszczykiem avon perceive raz uzyta co Ty na to??? |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Może znajdziesz coś u mnie za :
SALLY HANSEN- MEGA SHINE Preparat nawierzch. nowej generacji z mikro-diamentami. Zapewnia super błyszczącą powierzchnię lakieru do 8 dni dzięki zawartości pyłku diamentowego. Posiada barierę UV zabezpieczającą lakier przed blednięciem. Wysycha w 60 sek.12ml.Pozostało ok.połowy.Data 12.2008. AVON-Anew Clinical, Laser (Esencja doskonałości do cery naczynkowej i z przebarwieniami). Zmniejsza widoczność popękanych naczynek, rozjaśnia przebarwienia, zmniejsza przekrwienie skóry. Zawiera witaminę C w stężeniu 10%.15ML.Pozostało ok.połowy. ARGILETZ-glinka zielona w tubie.Waga 100g.Zawartość ok.3/4 +GRATISIK nowa gąbeczka do zmywania twarzy,peelingu,masażuD ata 12.2009. SHISEIDO-bezpudrowe bibułki matujące.20 sztuk. ęłęóŁatwe i wygodne w użyciu bibułki dające efekt natychmiastowego zmatowienia. Nie wysuszają skóry i nie tworzą efektu pudrowej maski, nie niszczą makijażu. http://www.wizaz.pl/forum/showthread...83966#poststop |
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. ERIS Pharmaceris D duoaktywny żel micelarny 10ml, tubka nowe, nieużywane . DAVODOFF Cool Water WAVE EDT 1,2ml atomizer FLOS LEK żel pod oczy i powieki ze świetlikiem i herbatą 10g, uzyty 2 razy takie sobie jeszcze kosmetyki dobrałam: Bedzie dobrze???
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
Interesuje mnie Novadiol, zerknij proszę do mnie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=235187 mam również - nowe-Effaclar K, żel do mycia twarzy Toleriane, Biodermine, Venoderm-Tołpy-2 szt, krem do cery dojrzałej Tołpy |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Mała-czarna
Moge zaoferować Sally Hansen(preparat nawierzchniowy) i AVON-Anew Clinical, Laser.Argiletz i Shiseido zajęte już. Intersuje mnie bardzo:*Skin Boost - serum, 30ml. Użyłam go 2 razy. *Eye Reviver - krem-żel-serum pod oczy. 15ml, użyłam jakieś 7-8 razy, minimalny ubytek. *69. Dax Cosmetics Perfecta Cera Mieszana - maseczka oczyszczająca i normalizująca skórę, Glinka Termalna + Oligoelementy, 60ml, użyta 1 raz, ważna do 06.2008. *74. Oriflame Silk & Cashmere Body Cream, z 250ml zostało na pewno ponad 200ml. Co możesz mi z tego oddać???A może cos jeszcze ode mnie dobierzesz? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;6642965]Interesuje mnie Novadiol, zerknij proszę do mnie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=235187 Hejka! Niestety nic.Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() Interesuje mnie Neovadiol oraz bibułki
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
moze cos za HOL i effaclar h?
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;6642965]Interesuje mnie Novadiol, zerknij proszę do mnie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=235187 Hejka! Niestety nic
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Vilandra podałam na PW adres
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
ZA TO:
7.Avon Perełki brązujące-kilka razu uzyte ważne do 2010r 3.Antybakteryjny korektor(jasny)Pierre Rene nowy 10.roletka z błyszczykiem avon perceive raz uzyta CHCIALABYM ![]() L'OREAL-TRUE MATCH MINERALS- sypki puder mineralny kryjący jak podkład.Odcień W5 Golden Sand.10g.Zostało troszkę mniej niż połowa,ale wystarczy na 2 mies. dobrego testowania.Ważny do 04.2010. KOLASTYNA-NOWY! Active Body, Balsam brązująco - rozświetlający KOLASTYNA -NOWY! Active Body, Balsam odżywczy KOLASTYNA- NOWY! Active Body, Balsam regenerujący. VICHY-Area Teint,fluid matujący.Opal. 1,5 ml VICHY-Flexilift Teint,podład wygładzający zmarszczki.Nude.1,5ml. ps.jaka date waznosci maja balsamy klastyny?
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Vilandra,może innym razem lepiej sie dogadamy w kwestii kosmetyków.
Pozdrawiam gorąco!
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
ponawiam pytanie , czy znajdziesz coś za piankę Kadus i Lumene - puder?
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka Ragutka!!
Masz duzy wybór,ale w perfumach. A ja szukam to,co mi sie nada,ale z kosmetyków.Dzięki za propozycję Pozdro.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
aj to niestety nie...najbardziej zalezało mi na lorrealu
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() spodobały mi się te rzeczy: MAYBELLINE-Pure make-up.Super lekki podład matujący,odcień sand(30)do cery jasnej/średniej -ujednolica cerę,zapewnia świeży,matowy wygląd.Beztłuszczowa formuła, Tubka 30ml..Zużycie-pozostało ok.3\4 tubki.Data 09.2009. MANHATAN - oryginalny kajal z aplikatorem, czarny zuzycie 15% a może masz coś z mojej wish listy?
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za cos z tego
LUMENE-NOWY! Matte Harmony Powder Mineral, puder matujący w kamieniu z ametystem arktycznym(w kompakcie,lusterko,gąbecz ka).Zapewnia świeży i naturalny makijaż przez cały dzień,nie zatyka porów.Delikatna nie zawierająca talku formuła pozwala skórze oddychać.Rozświetlające pigmenty idealnie dopasowują się do kolorytu skóry.Waga 8g.Odcień nr2 Honey Beige. ORLANE -Orlane Hydralane Moisturizing Cream Powder Compact Foundation podklad kompakt w pudrze, kolorek Medium(średni)-do średniej lub lekko opalonej karnacji. Zapewnia dlugotrwaly, matowy efekt, chroni przed zanieczyszczeniami środowiska,nie zatyka porów.Można używac na mokro bądź sucho. Do cery normalnej i mieszanej. Duży,błekity kompakt( odrobinę z boku pęknięty).W środku wkład wyjmowany,duże lusterko,gabeczka(czysta) .Zawartość 15ml . Użyty 4 razy(.Do mojej jasnej karnacji ciut za ciemny ).Dodam,że w Polsce praktycznie nie do zdobycia AVON-Anew Clinical, Laser (Esencja doskonałości do cery naczynkowej i z przebarwieniami). Zmniejsza widoczność popękanych naczynek, rozjaśnia przebarwienia, zmniejsza przekrwienie skóry. Zawiera witaminę C w stężeniu 10%.15ML.Pozostało ok.połowy. ARGILETZ-glinka zielona w tubie.Waga 100g.Zawartość ok.3/4 +GRATISIK nowa gąbeczka do zmywania twarzy,peelingu,masażu D ata 12.2009.YVES ROCHER- NOWY! Peeling morelowy.Owocowy,z drobinkami pestek.Cera nabiera nowego blasku.50ml.Data 07.2010. DORZUCĘ RZECZY DO WYMIANKI,JESLI KTOS ZECHCE, ZA DROBIAZG,PRÓBKĘ,KTÓRA MI SIĘ NADA LUB JAKO GRATISIKI ![]() COLLECTION-NOWY! puder w kamieniu,odcień jasny(lusterko,gąbeczka) MANHATAN - oryginalny kajal z aplikatorem, czarny zuzycie 15%
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
kasiek1122, ganiagusia - odpisane
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
|
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Warto zajrzeć!Kosmetyki także NOWE! Lancome,Orlane,Lumene,Shi seido...:)
Witam
![]() jeśli krem VICHY-Neovadiol jest oryginalnie zafoliowany, to jestem nim zainteresowana I zaprszam do mojego wątku ![]() Poza nim mam zachomikowane dwie tubki peelingu Galenic, w każdej tubce jest 20 ml prepratu, nowe, nie otwierana, długi termin przydatności |
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Krem otrzymałam w kartoniku,ale bez folii,z boku szklanego opakowania banderolka. Jestem zainteresowana:LRP Rosaliac żel micelarny - pełnowymiarowy (200 ml), nowy, nieużywany Galenic Pur preparat do demakijażu 2 w 1 (demakijaż twarzy i oczu); 2 nowe nieużywane tubki, każda tubka o pojemności 30 ml Jesli Jesteś zainteresowana taką wymianką,zapraszam serdecznie na PW
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kremem zainteresowałam się z myslą o swojej Mamie Jakiś czas temu nabyła słoiczek i była zadowolona. Niestety, jeśli chodzi o kosmetyki, które Tobie "wpadły w oko" u mnie, to LRP Rosaliac żel jest zarezerwowany do jutra do końca dnia .Jeżeli żel będzie wolny i Twój krem będzie jutro wieczorem nadal do wzięcia, to niewątpliwie się do Ciebie zgłoszę. OK?
Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2008-02-23 o 20:58 |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka! Jasne, nie sprawy! Póki co,wszystko aktualne. Liczę,że nikt nie zgłosi się po LRP Rosaliac
Daj jutro znać! Krem Vichy na 100% jest nowy,banderolka nie ruszana,nikt go nie używał.Pozdro.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

ale dobierz sobie coś jeszcze, bo wg mnie to za mało za Twoje kosmetyki

.