![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Warto zajrzeć! Kosmetyki także NOWE! Lancome,Orlane,Lumene...
nieaktualne
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-04-17 o 15:47 Powód: NIEAKTUALNE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Witam po raz pierwszy!Warto zajrzeć!Kosmetyki także NOWE! Lancome,Orlane,Lumene
interesuje mnie
ARGILETZ-glinka zielona w tubie.Waga 100g.Zawartość ok.3/4 +GRATISIK nowa gąbeczka do zmywania twarzy,peelingu,masażu ![]() SHISEIDO-bezpudrowe bibułki matujące.20 sztuk i pianka Kadus |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Witam po raz pierwszy!Warto zajrzeć!Kosmetyki także NOWE! Lancome,Orlane,Lumene
Witam w wymiankowych szeregach
![]() Interesuje mnie -Orlane Hydralane Moisturizing Cream Powder Compact Foundation podklad kompakt w pudrze. Znajdziesz coś u mnie? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Cośu mnie za Peeling morelowy.Owocowy,z drobinkami pestek.Cera nabiera nowego blasku.50ml.Data 07.2010., MANHATAN - oryginalny kajal z aplikatorem, czarny zuzycie 15%, LANCOME Paris- Juicy Crayon Lip Gloss Pencil-Framboise
Błysczyk w formie kredki, co zdecydowanie ułatwia aplikację. Długo trzyma się na ustach, daje piękny połysk, a co więcej pachnie owocami. Kolorek koralowo-różowy.Testowany3x.(Końcó wkę ścięłam w celu higieny) i SEEING double duo maskara London-dwustronny wydłużający tusz do rzęs.12ml odzywki+12 ml tuszu z drugiej strony.Testowana 2 x.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
LUMENE-NOWY! Matte Harmony Powder Mineral, puder matujący w kamieniu z ametystem arktycznym(w kompakcie,lusterko,gąbecz ka).Zapewnia świeży i naturalny makijaż przez cały dzień,nie zatyka porów.Delikatna nie zawierająca talku formuła pozwala skórze oddychać.Rozświetlające pigmenty idealnie dopasowują się do kolorytu skóry.Waga 8g.Odcień nr2 Honey Beige. L'OREAL-TRUE MATCH MINERALS- sypki puder mineralny kryjący jak podkład.Odcień W5 Golden Sand.10g.Zostało troszkę mniej niż połowa,ale wystarczy na 2 mies. dobrego testowania.Ważny do 04.2010.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Drogie Dziewczyny!! (levante-dzięki jeszcze raz za pomoc!
![]() BARDZO dziekuję za zainteresowanie! Przejrzę dzis wieczorkiem(ok22.00) Wasze wątki i dam odpowiedzi. ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-04-17 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Może chciałabyś perfumy Aubusson z mojego wątku za krem Vichy Neovadiol i Avene?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=221395
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=221235 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206970 moze u mnie cos znajdziesz interesuje mie u ciebie sporo rzeczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witam,
interesuje mnie pianka Kadus i może puder Lumene , o ile to nie jest ciemny odcień a u mnie poza wątkiem mam jeszcze Clarins Hydra- matte day lotion 5ml nowe.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za glinkę i bibułki shiseido
![]()
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej! Interesuje 7. DOUGLAS puder sypki matująco-rozświetlający, odcień najjaśniejszy z tej serii (żółte pudełeczko) użyty kilka razy . DUCRAY LACTOCERAT ,odżywka do włosów suchych ,zniszczonych w aerozolu, użyta 3 razy 9.TOŁPA Venodremżel na żylaki, ubytek ok.30% Co Ty na to??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
marabi, masz duzo kosmetyków,niestety nie ma nic dla mnie u Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej czy znajdziesz cos u mnie za:
L'OREAL-TRUE MATCH MINERALS- sypki puder mineralny kryjący jak podkład.Odcień W5 Golden Sand.10g.Zostało troszkę mniej niż połowa,ale wystarczy na 2 mies. dobrego testowania.Ważny do 04.2010. ARGILETZ-glinka zielona w tubie.Waga 100g.Zawartość ok.3/4 +GRATISIK nowa gąbeczka do zmywania twarzy,peelingu,masażuD ata 12.2009. KOLASTYNA-NOWY! Active Body, Balsam brązująco - rozświetlający
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Tego Kenzo akurat nie znam,ale jeśli lubisz lekkie i świeże to powinny Ci się spodobać.Ja zaczęłam gustować raczej w dużo cięższych i dlatego te chciałabym wymienić.Są według mnie trochę podobne do letniej wersji Cerruti1881(z jasnoniebieską nakrętką).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
.zestaw plyn do kapieli i pianka do mycia twarzy zuzycie jak widac oddam tylko za kosmetyki z podobnej polki cenowej (kosmetyki SWIETNEJ JAKOSCI I WYDAJNOSCI) polecam zuzycie widac na fotkach... kuleczki brazujace oriflame ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,jutro do poludnia odpiszę dalej!
![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-01-20 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() L'OREAL-TRUE MATCH MINERALS- sypki puder mineralny kryjący jak podkład.Odcień W5 Golden Sand.10g.Zostało troszkę mniej niż połowa,ale wystarczy na 2 mies. dobrego testowania.Ważny do 04.2010. EFFACLAR H- krem intensywnie nawilża skórę tłustą uwrażliwioną.10 ml(5x2ml) VICHY-Neovadiol NOWY! Nowość! Krem intensywnie przywracający gęstość skóry na dzień do stosowania na szyję i dekolt.50ml.Data 07.2010. zapraszam ![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Zdjecia pomadek sa przeklamane nr 342- 3 razy uzyta Color Riche to taki naturalny odcien ust z drobinkami,stonowany ale musisz sprawdzic odcien ,sa chyba w Superpharm i z serii Star Secrets nr 706- 6 razy uzyta moze ,niestey zdjecia nie oddaja rzeczywistego koloru
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.