![]() |
#31 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: strasznaaa zazdrość i niepokój :(
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie jakbym czytała siebie naprawdę. My też mieliśmy kilka niemiłych sytuacji, które miały właśnie związek z innymi dziewczynami. Były awantury i moje łzy. I też mu to czasem wypominam. Wracam do tego, chociaż nie wiem czemu ![]() _______________ Kochanie ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/6fc6d0489c.png?html ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
dziewczyny to was na prawde zniszczy, a jeszcze predzej wasze zwiazki !! sama sie wypowiadalam wczesniej, bo tez jestem zazdrosna i podejrzliwa, ale u mnie w zwiazku bylo wiele niejasnosci, moj eks nie dalby mi hasla na gg, poczte czy cokolwiek innego...
a wy na prawde macie bardzo komfortowa sytuacje!! przestancie sie zamartwiac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym się nie zamartwiała gdyby nie ta przeszłość, która bardzo mnie zraniła ![]() __________ Kochanie ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/6fc6d0489c.png?html ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
zauwazylam, ze nasza-klasa.pl jest dla nas kobietek, w pewnym sensie bardzo drazliwym tematem
ja bym ta jego ex najchetniej ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Nie nie nigdy w życiu by mi tego nie zrobił
![]() ![]() ![]() ________ Kochanie ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/6fc6d0489c.png?html ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Postanowiłam się wypowiedzieć na ten temat, bo niestety i mnie to dotknęło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
[quote=onemi;6887933]zauwazylam, ze nasza-klasa.pl jest dla nas kobietek, w pewnym sensie bardzo drazliwym tematem
dokładnie zgadzam się. To powinno być coś dla osób, które chcą znaleźć znajomych sprzed 20 paru lat a nie ![]() ![]() ___________ Kochanie ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/6fc6d0489c.png?html ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
zbojkotujmy ten kretynski portal! napiszmy do autorow ze cierpimy przez nich!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I jak się odzywają jego ex. U mnie tak było ale on ma zasadę na szczęście, że nie utrzymuje kontaktów ze swoimi byłymi. I od razu odrzucał zaproszenie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mój nie utrzymuje zadnych kontaktow z ex, zreszta nie wiem jak oni sie rozstali ze zadna go jeszcze nie zaprosiła... ale te kolezanki... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
ehhhh niestety
Maalwaaa jak ja Cie doskonale rozumiem.. taaak zbojkotujmy ten portal ! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Mój oczywiście musi przyjąć zaproszenie bo jak inaczej !
![]() ![]() ![]() ____________ Kochanie ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/6fc6d0489c.png?html ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
moj przyjal zaproszenie... chociaz z nia nie rozmawia to i tak..wrrr
![]() |
#48 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez Latoya Czas edycji: 2009-05-26 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
mi juz nie chodzi o sama samoocenem tylko o sam fakt jak mogl to zrobic, ufalam mu, byl dla mnie baaardzo wazny, kochalam go - wiedzial o moich uczuciach i sam zapewniaj o swoich, baaa nawet zareczyny planowal...i zdradzil.. W moim przypadku nie chodzi o samoocene, czy kompleksy.
![]() |
#52 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez Latoya Czas edycji: 2009-05-26 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
ja ogolnie tez lubie,
poza ta jedna drazniaca mnie osoba
![]() |
#54 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mi nic nie zrobił nigdy nie zdradzil... i nie wiem czemu taka jestem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no cos Ty ! ZDALAS, ciesz sie z tego! znam ludzi ktorzy o wiele wiecej razy probowali, a nawet jedna osoba 13 razy zdawala. Powiem Ci, ze ja sama po 1 nieudanej probie tak sie podlamalam, ze przez kilka lat sobie odpuscilam, dopiero teraz zaczynam na nowo. To bylo dawno, kamer nie bylo..nie wiem, dobrze mi "szlo"! chyba dlatego, ze kasy w kopercie nie dalam...
![]() |
![]() |
#56 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez Latoya Czas edycji: 2009-05-26 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Ja tez jestem straszna zazdrośnica... Jak TŻ mi nie odpisuje dluzej albo nie dzwoni wtedy kiedy obiecal to juz mysle , a moze on z inna? a moze gdzies z kumplami sie bawi z jakimis laskami ? Normalnie szlag trafia :/ Albo jak sie dluzej nie odzywa.. Wiem ze ma dosc duza zajec, silownia, treningi ale i tak zazdrosna jestem.. pewnie to dlatego ze na ex wiele razy sie zawiodlam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, odpuście trochę. Trochę zazdrości w związku być może nie zaszkodzi, ale to co piszecie zakrawa momentami na paranoje. Wasi obecni partnerzy nie mogą przecież odpowiadać za niewierność jakiś kolesiów z przeszłości. Zazdrość to jakby nie spojrzeć, jednak brak zaufania. Wierzcie mi, jeżeli facet kocha, ma swój honor i uczciwość to nie zdradzi, nawet jeśli podrywałaby go jakaś piękność. Jeżeli tej uczciwości i honoru nie ma, to cóż, żadne wasze awantury tu nie pomogą. a nawet najbardziej kochający i oddany facet nie jest ze stali i nie będzie całe życie udawadniał, że nie jest wielbłądem. A eksdziewczyny odnajdywane na naszej-klasie są tylko ex, wspomnieniem i nic więcej. nawet, jeśli miłym wspomnieniem - to przeszłość.
Nigdy w życiu nie będzie tak, że będziecie ze sobą 24 na dobę. Miałam kiedyś prace, która wiązała sie z wieloma wyjazdami, teraz taka pracę ma mój mąż. Gdybym tak gorliwie jak wy pielęgnowała swoją zazdrość, byłabym już jakąś ruiną kobiety a nie spełniona babką żyjącą szczęśliwie ze swoim mężem. Pomyślcie, jeżeli jesteście teraz w fajnym, ciekawym, rozwijającym sie związku to czego niby wasz chłopak ma szukać u innej dziewczyny? No chyba, że same sprawicie że będzie szukał spokoju i zaufania.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko ze pewnie tak jak u mnie to jest silniejsze od nas samych. To nie jest proste. To ja jestem skomplikowana, to ze mną jest coś nie tak. Wiem, że nigdy by mnie nie zdradził, w ogole nie utrzymuje kontaktu z laskami,a mimo wszystko jak widze ze je zaprasza to mnie...szlag trafia. Ostatnio tż ciagle pytal co chce na urodziny (dzis mam). Dziś powiedziałam, że na urodziny chcę, by usunął konto na tym portalu i to bedzie lepsze niz najdroższy prezent ![]() nie no joke. A tak powaznie, zazdrosc jest silniejsza ode mnie i nie potrafie sobie z nia poradzic choc wiem, ze postepuje zle, ale nie potrafie inaczej. Naprawde powaznie juz mysle o wizycie u psychologa, bo to zdrowe nie jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja w przeciągu 4 lat robiłam tyle awantur, scen, głupie gadaniny, a On to wytrzymywał do czasu, powiedział mi raz pewnego dnia... koniec, nie będe tego tolerował, gdybym ja Ci nie był wierny, ale jestem, miałem wiele okazji aby cie skrzywdzić w chwili gdy między nami się nie układało, ale zawsze Cię kochałem i kocham i nie potrafiłbym Ci krzywdy zrobić. a to że jesteś zazdrosna to twój problem. Jest wiele dziewczyn, które zachowują się normalnie, nie robią żadnych ALE, nie robia awantur o bzdury... mocne słowa ale to jego słowa, które bardzo na mnie wpłynęły. Nikt nie lubi porównań do innych, a tym bardziej dziewczyna do innych dziewczyn, czy koleżanek ukochanego. Na mnie to podziałało. Proszę Cię, na spokojnie zastanów się czy warto, bo szkoda niszczyć związku, naprawdę szkoda On Cię kocha, skoro wytrzymuje wszystko sceny, awantury, to Cię kocha, inny by uciekł, porzucił. Trzymam kciuki i uwierz w siebie, że możesz, bo naprawdę dużo możesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.