![]() |
#31 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wszystkie półki avon,body shop,clinique i inne zapraszam !!!
Coś u mnie za:
1. Esencja doskonałosci avon - za coś super 5.kuferek Ala Zamszowy Kolor Ciemnej Czekolady Nie Uzywany,zamek W Kolorze Złota
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
paseczek z kokardka najchetniej chcialabym wymienic na podobny,tylko wezszy...
Natomiast pozostale rzeczy, czyli tusz MF odzywke Pantene szampon Schauma serum Joanny i bolerko chetnie wymienie Natomiast wymiary szarego sweterka podam ci jutro,bo dzis go nie moge znalezc,ok? ale rowniez jest wolny,wiec jesli by ci pasowal moge go oddac ![]() Takze miej mnie na uwadze,dobrze? szczegolnie jesli chodzi o kuleczki Avonu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Najchętniej to bym wzięła wszystkie te rzeczy:
2. Mleczko wygladzajace Nivea, 250ml, uzyte 2 razy 4. Krem do rąk avon nowy 8.KOLASTYNA zel pod prysznic energizujący ogród spa 150ml cały 10.Balsam perfumowany do ciała PUR BLANCA nowy 14.Krem do ciala nowy w okragłym pudełeczku SPA z kawałkami oliwek - za cos super - baaardzo wydajny i mega nawilzajacy 200ml 15.Balsam do ciala re charge sensess nowy(pomaranczowy) 16.Balsam do ciala my moments nowy (fioletowy) 18.Avon naturals piling do ciala z brazowym cukrem 200ml nowy 21.ZEL DO CIALA POłYSKUJACY ORIFLAME GLITZ GLAM RAZ UZYTY Może cos jeszcze dobierzesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
11.MINI ZEL YR NOWY
14.Krem do ciala nowy w okragłym pudełeczku SPA z kawałkami oliwek - za cos super - baaardzo wydajny i mega nawilzajacy 200ml Mac - grey olive i navy grass za kolczyki przezroczyste krople Balsam do ust w sztyfcie - Reese's - milk chocolate biale pareo Smacker - lip frosting, buttercream ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Mucia, ode mnie idą:
- bluzeczka 42/44 - cień w kulce - płyn do higieny intymnej, - deo w kulce nivea - woda be sensual - blyszczyk bourjois a od Ciebie przygarnę: - wodą ode a lamour, - smackers ananasowy, - kuleczki brązujące, - rozświetlacz sephora - i jeśli bardzo Ci zalega, to cień ze zdjęcia ![]() Czekam jeszcze na reakcję jednej wizażanki w kwestii różowego błyszczyka, więc na razie go przytrzymuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za te 3 rzeczy chciałabym: 1.chłodzacy spray do stóp rajska plaza AVON z 100ml zostało ok 60ml brak zatyczki 7.Avon Perełki brązujące-kilka razu uzyte ważne do 2010r 13.Antybakteryjny korektor(jasny)Pierre Rene nowy 15.Sephora rozswietlacz-roż ubytek 50% suppper rozswietla-za cos super 11.Pomadka do ust VIRTUAL - jasny róż mocno nawilżająca - 90% - data przydatności 11.2009r. 14.Balsam do ust jagodowy aquolina kilka razy uzyty |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem
![]() Chyba, że masz inną propozycję? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
cos u mnie?
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Diżeki za rezerwacje,
wypatrzyłam jeszcze: -podklad true match w3-55% -cienie w woreczkach-te pastelowe po lewej: 1-2-3 róz, zolty, zielony, sheel blue, metaliczna cieleń -YR jezyna lub malina Poza wątkiem mam i mogę Ci zaproponować: -kolczyki wiszące jakieś na pewno znajde -żel do stóp chłodzący Fabfeet -mam też co prawda nie MF 2000 ale Volume Glamour Ultra Black, zuzycie 25% -jakieś Smackersy -pierścionki też jakieś znajde ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Jednak przeglądnęłam dokładniej Twój wątek i zamias Miss Dior interesuje mnie podkład True Match odcień N7 no i ta pomadka Aquoliny
![]()
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Mucia, a jak dorzucę ten błyszczyk art deco?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
BAN stały
|
11.Podkład super firmy DEBORAH COLOUR COPY 15ML odcien 5
12.Podkład super firmy DEBORAH rozśwtlajacy odcien 4 13.Pianka do depilacji VEET NOWA (30mies od daty prod.02.02.06) 6.CIEN BOURJOIS SUIVEZ MON REGARD NR O8 REGARD BLEU INSOLITE pozstaoało ok 50% jasne pełowe złoto Szminka z musem ULTRA COLOUR RICH ,zafoliwana color CHAMPAGNE cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Muciu sprawdzilam wymiary rzeczy, o ktore mnie pytalas
<poza szarym sweterkiem,bo widze,ze moja mama podczas porzadkow gdzies go dobrze "ukryla">,ale jeszcze bede go szuakc po szafach...> i tak: Bluzeczka w kropeczki Orsay w najszerszym miejscu pod paszkami ma 44 cm*2, dlugosc to 55cm Bluzeczka bardzo sie naddaje <ja mam w biuscie okolo98cm i jest za duza...>, jej rozmiar z metki to xl. mysle,ze to takie wieksze l w rzeczywistosci... Bolerko pomaranczowe Parisian zmierzylam plecki od szwa do szwa tuz pod pachami i tam ma 38cm szerokosci dlugosc przodu od szwa z boku az do konca wiazania to 43,4-44cm (dlugosc jednej przedniej czesci,nie wiem czy wiesz o co mi chodzi...) Poniewaz bolerko jest wiazane to szerokosc mozna regulowac... Buciki w czubek Graceland ze zmierzeniem butkow mam pewien problem,ale podam co mi wyszlo szerokosc buta mierzona od wewnatrz to jakies 8,5cm Hmm mialam wrazenie,ze to malo i zmierzylam swoja stope-w najszerszym miescu,mierzona po wierzchu ma 12,5szerokosci <tak,tak jest naprawde szeroka>i butki spokojnie zakladam... Widzialam,ze suzaksz takze bizuterii-znalazlam takze takie dlugie koraliki z H&M'u. Podwojny sznurek,regulowane zapiecie,koraliki sa lekko perlowe,w miedzianym odcieniu. Poza tymi rzeczami mam jeszcze blekitny golf Vero Moda, z delikatnymi bufkami przy rekawkach, rozmiar L. Jesli bylabys zainteresowana wkleje zdjecie... kosmetyki, czyli odzywka, szampon,serum na koncowki i tusz rowniez chetnie wymienie ![]() Daj znac czy nadal jestes zainteresowana,a jakbys chciala jeszcze jakies wymiary to pisz smialo ![]() Mnie by bardzo zalezalo na wymianie bo wypatrzylam u ciebie jeszcze kilka rzeczy,ktore wpadly mi w oko ![]() i tak podobaja mi sie: -kuleczki rozswietlajace Avon -kuleczki brazujace Avon -puder rozswietlajacy Deborah -1/4 blyszczyka Revlon -Woda YR Gruszka -kosmetyk do opalania na solarium Emerald -rozswietlacz Sephora wiec jak sama widzisz lista jest dluga i jesli rzeczy u mnie z jakis powodow by ci niepodpasowaly to chetnie poszukam jeszcze czegos po szafie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]() u Ciebie podoba mi sie: 13.Pianka do depilacji VEET NOWA (30mies od daty prod.02.02.06) Zawiera pielegnacyjne składniki,które zapewniaja ze skóra po depilacji pozostaje miekka w dotyku... sp.uzycia:Piakne wstrzasnac , rozprowadzic na suchej skórze przeznaczonej do depilacji-pozostawiac na ok3min.Nastepnie usunac gabka wraz z włoskami. 14.Krem do ciala nowy w okragłym pudełeczku SPA z kawałkami oliwek - za cos super - baaardzo wydajny i mega nawilzajacy 200ml i jakby dalo rade to moglabym prosic o odsypki kolorw : ebony i metaliczny fiolet? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
U Ciebie to mi sie podoba prawie wszystko
![]() 17.Ujedrniajaco-wyszczuplajacy tonik do ciala avon nowy(fioletowy) 18.Avon naturals piling do ciala z brazowym cukrem 200ml nowy * cien sypki Bell 16 - to jest kolor gratanowy czy blizej czarnego? * cien avon czekoladowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Witam,baaardzo interesuje mnie:
10.Maybelline new york pure powder compakt waznosc do czerwca 2009 zuzycie jw - pure powder beztłuszczowy puer matujacy z aloesem i wit E kolor 021 natural beige cos wyszperasz u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Warto zajrzeć! Kosmetyki także NOWE! Lancome,Orlane,Lumene...
Cytat: Napisane przez mucia18 ![]() Hej inyteresowalo cie u mnie: 10.Maybelline new york pure powder compakt waznosc do czerwca 2009 zuzycie jw - pure powder beztłuszczowy puer matujacy z aloesem i wit E kolor 021 natural beige a mnie u Ciebie: KOLASTYNA-NOWY! Active Body, Balsam brązująco - rozświetlający oraz KOLASTYNA -NOWY! Active Body, Balsam odżywczy Hejka! jak najbardziej zgadzam się na taką wymiankę i możemy pozostać przy tym ![]() Mam jeszcze taka propozycję,ale nie musisz się godzić.Dla mnie dodatkowo: 9.Avon sztyft w kulce drzewo herbaciane i grejpfrut nowy Dla Ciebie: PIERRE RENE-NOWY! Nail Care Vitamin Booster.Witaminowy preparat wspomagający płytkę paznokcia.Zawiera witaminy A,E,B5,C.Idealnie odżywia i regeneruje łamliwe paznkokcie.Czas wysychania 3 min. Czekam na odp.Pozdro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
zapraszam do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
13.Mikrodermabrazja avon nowa - za coś extra
21.ZEL DO CIALA POłYSKUJACY ORIFLAME GLITZ GLAM RAZ UZYTY Avon rozświetlacz do twarzy cool beige - zostało jakies 10ml z 30:/ .ROZśWIETLAJąCY SZTYFT AVON - NOWY TZN 2 RAZY UZYTY,ALE JEDNAK NIE DLA MNIE "Lekki i delikatny,dodaje skórze promienności,sprawia że cera wyglada nieskazitelnie holograficznie,trójwymiar owe pigmenty odbijajace światło i maskujące niedoskonałości edycja limiotwana Cynthia Rowley 10.Maybelline new york pure powder compakt waznosc do czerwca 2009 zuzycie jw - pure powder beztłuszczowy puer matujacy z aloesem i wit E kolor 021 natural beige 12.Podkład super firmy DEBORAH rozśwtlajacy odcien 4 Delikatny kremowy podkład idealnie tuszuje wszelkie niedoskonałości i przebarwienia zapewniając cerze świeży, naturalny wygląd. Przeciwzmarszczkowy. Hypoalergiczny. Pojemność: 30 ml nowy te rzeczy my mnie interesowaly ale najbardziej zalezalo by mi na podkladzie deborah |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
ciuszki rozm xs/s/m
rozm. butow 39 ksiazki sa w dobry/bardzo dobrym stanie; 3 czesci hp - oceniam na sredni stan |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam dokładkę- zajrzyj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem.
Proponuje tak: TWOJE-(z gwiadką podaję to na czym mi najbardziej zalezy) 1.chłodzacy spray do stóp rajska plaza AVON z 100ml zostało ok 60ml brak zatyczki 7.Avon Perełki brązujące-kilka razu uzyte ważne do 2010r 13.*Antybakteryjny korektor(jasny)Pierre Rene nowy 15.*Sephora rozswietlacz-roż ubytek 50% suppper rozswietla-za cos super 11.Pomadka do ust VIRTUAL - jasny róż mocno nawilżająca - 90% - data przydatności 11.2009r. 14.Balsam do ust jagodowy aquolina kilka razy uzyty *-podklad true match w3-55% -cienie w woreczkach-te pastelowe po lewej: 1-2-3 *róz, *zolty, *zielony, sheel blue, metaliczna cieleń -z ciuszkowego stringi nr 2 i 6 za MOJE- paleta Rimmel farba do włosów Natural&Easy jasny popielaty brąz farba do włosów Garniera futerał na pędzle I nie wiem czy byś chciała coś z tego co Ci pisałam, tzn: -kolczyki wiszące jakieś na pewno znajde -żel do stóp chłodzący Fabfeet -mam też co prawda nie MF 2000 ale Volume Glamour Ultra Black, zuzycie 25% -jakieś Smackersy -pierścionki też jakieś znajde |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
torba nie jest zapinana na zamek
![]() jutro podam ci centymetry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
11.Wygładzająca maseczka NOWA AVON SAKE I RYż
9.Balsam z bluszczem wyszczuplajacy 4 pory roku 5.kuferek Ala Zamszowy Kolor Ciemnej Czekolady Nie Uzywany,zamek W Kolorze Złota zapraszam do swoich atko kosmetyczngo i ciuszkowego ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.