![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Włoski baby hair :)
. Edytowane przez jennylo86 Czas edycji: 2011-04-09 o 23:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
Myślę, że właśnie po to jest forum, aby dyskutować o swoim zdaniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
Dot.: POMOCY!!! Kochaniutkie włoski baby hair :)
.
Edytowane przez jennylo86 Czas edycji: 2011-04-10 o 00:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, po co ta dyskusja? Według mnie jest zbędna, bo i tak Ci co lubią baby hair lubić je będą, a Ci co ich szczerze nienawidzą, nienawidzić je będą wciąż.
Jak na razie to wygląda tak "Lubię baby hair", "A ja nie lubię, są ohydne", "Jak możesz tak mówić, są cudowne" i tak w kółko. Po co te zbędne przekomarzanie się. Jedni je lubią inni nie, nie ma o czym dyskutować, jak dla mnie ![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
komlpetnie mi sie nie podobaja te wloski, ja zawsze robie tak zeby nie bylo ich widac.
![]() |
#36 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
też mam te włoski i pierwsze słyszę, że ma to w ogóle swoją nazwę ![]() Nic specjalnego nie robię, żeby je mieć, po prostu są i to nie tylko nad czołem, a wzdłuż całego przedziałka! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
ja tez takie cos ma i ehkem nie przepadam za tym...czolo to ejszcze gorzej krecone "baczki" ktore ostatnio wycielam i odrosly proste mocniejlsze "elvisy" :| juz wole te moje co ktos w watku nazwal wklejajac foto nieestetycznymi nic to co mam teraz ;p
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
to nieprawdopodobne, na jakie rzeczy ludzie zwracają uwagę i jakimi się pasjonują... no cóż, lubić - nie lubić - jak tam kto woli. Niebawem pewnie powstanie wątek o pieprzykach lub znowu o czymś zaskakującym
![]() osobiście cieszę się, że jestem blondynka i nie widać tych włosków - uroda w stylu cichopek kojarzy mi się z ... hobbitami. Ciśnie mi się na myśl pytanie, czy stopy też ma owłosione... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Wiecie, ja lubię swoje baby hair, ale w wersji naturalnej, bez żadnej szczególnej 'ekspozycji'. Sobie są, rosną i wg mnie wyglądają słodko i dziewczęco (w swej naturalnej formie, bez żelu itp.)
Co do zakrętasów na czole zrobionych z baby hair - mówię nie! Mnie się to nie podoba :P
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wątek o pieprzykach już jest... ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229373 Ja mam te włoski i szczerze mówiąc, to ich nie cierpię.Na szczęście. nie są specjalnie bujne. ![]() Denerwowały mnie od zawsze.Mając kilka lat, podkradłam tacie maszynkę do golenia i po prostu je zgoliłam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Myślę, że obcinając je albo goląc pogarszamy sprawę :P
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
heh..tez mam takie włosięta
![]() ![]()
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Nie wiem co wy w tych włoskach nad czołem widzicie fajnego, ale mnie doprowadzają do szału !!! Mam proste włosy jak druty, od dzieciństwa mam takie króciutkie nad czołem, one w ogóle nie rosną są takiej samej długości ponad 20 lat. Pisał tu już ktoś że skóra nad czołem jest słabo ukrwiona i poprzez to włosy te nigdy nie urosną tak jak inne i ja się z tym zgadzam w 100 % żaden wax nie ma z tym nic wspólnego, przynajmniej jeśli chodzio prawdziwe baby hair. Mam inne włoski niż np. cichopek bo moje nie kręcą się na czole ale stoją na baczność
![]() ![]() ![]() ![]() Dołączam zdjęcia na których trochę widać te anteny, choć w rzeczywistości jest ich więcej i są bardziej widoczne. Edytowane przez patycek Czas edycji: 2009-09-20 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ot, zaczęłam łysieć z powodu nierównowagi hormonalnej, a wszelkie preparaty powodujące odrastanie włosów, wywołują ich porost na całej głowie, także tuż nad czołem ![]() ![]() Jedne odrastają i stają się dłuuugie, a jednocześnie rosną malutkie, które sterczą... Efekt? Przez cały czas coś sterczy ![]() ![]() ![]() Ps Obrzydliwe lub ohydne to mogą być przetłuszczone włosy zwinięte w strąki lub świerzb i wszawica ![]() ![]() Co mają powiedzieć kobiety, które cierpią na histuryzm?
Edytowane przez Robaczywka Czas edycji: 2010-08-21 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
i pomyslec ze mnie zawsze wnerwialo ze nie moge nigdy gladko wlosow zaczesac bo wszedzie mi kedziory stercza;D na bakach, przy "zakolach" a najbardziej na karku i co najlepsze nigdy nie odrastaja ciagle sa takiej samej dlugosci;D a tu okazuje sie ze sa pozadane;D
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
hej. ja mamk cos takiego i mnie to strasznie wkurza. jak zwiaze wlosy to jak kosmyki sa krotki to mi sie kreca i wygladam jak baran, a jak dlugie to zwisaja z boku lub na srodku twarzy. jedyna metoda to opaska na leb i lakier zeby przytrzymalo kosmyki.
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
mi się to wcale a wcale nie podoba, ale każdy ma inny gust.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Jakieś nowe sposoby na baby hair?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
Ło matko...a ja się ciesze jak głupia, że mi czupryna odrasta i każdy baby hair traktuję jak złoto
![]() ![]()
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
A ja mam takie pytanie... Jak o te "baby hairy" właściwie dbać, pielęgnować? Pytam, bo zauważyłam niedawno, że np. przy myciu włosów, czy czesaniu wypada ich kilka - co prawda mało, bo tak ok. 5 włosków, ale mimo wszystko nie chcę, by one wypadały
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ag90, a wcierasz coś w skalp? u mnie baby rosną jak szalone po odżywce "Jantar". Raz w tygodniu odkażam skórę głowy Amolem, albo swoim własnym wyciągiem alkoholowym z ziół, albo czeską francovką. Kochane, ja mam do Was pytanie z innej beczki trochę.. Jak radzicie sobie z baby hair na czubku głowy? Mnie trafia jasny gwint, gdy mam związane, albo zaplecione włosy, a widzę nad głową chmurę. Mój luby leje ze mnie, że noszę aureolę dla niepoznaki. Szczególnie sterczą w dni pochmurne, wilgotne. No jakaś masakra, czułka na głowie mi rosną. Nie wiem, piorunochrony p. Żel mi tylko ulizuje i przyklepuje włosy długie, te nowe żyją własnym życiem, albo ja go aplikować nie potrafię... Jest na nie w ogóle jakaś rada, czy mam chodzić i czekać, aż urosną na tyle, by ładnie się uleżeć???
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Jakieś nowe sposoby na baby hairy
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Mnie zdecydowanie baby hair urosły po olejowaniu skalpu (alterrą).
O ile te włoski u osób z ciemnymi, gęstymi włosami, wyglądają dość dziwnie, to uważam, że u kobiet które mają jasne, cienkie włosy i wielkie zakola to już lepiej żeby miały na nich te babyhair ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
haha a to mnie zdziwiłyście, że to ma jakąś nazwę : D
pamiętam, jak jeszcze w podstawówce byłam u jakiegoś beznadziejnego fryzjera, który uparcie twierdził, że musiałam sobie z przodu obciąć włosy kiedyś i dlatego są takie króciutkie i nie rosną.... ogólnie są mi obojętne, jedynie gdy wiążę włosy, a one niesfornie wychodzą, to zaczynają przeszkadzać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Konto usunięte
|
Małe włoski na całej długości
Od długiego czasu na całej długości włosów mam pełno małych włosków, pokręconych w każdą strone. Najwięcej jest ich na czubku głowy, wygląda to okropnie. Próbowałam już wszystkiego i nic nie pomaga. Niechce też przez to nosić ulizane włosy bo nie podoba mi się tak. Chce móc mieć puszyste włosy odbite u nasady, ale bez tych włosków. Używam nawilżających odżywek lub masek na włosy oraz serum na końcówki z L'Biotica. Nie suszę włosów prawie wcale tylko gdy jestem zmuszona ale to i tak nic nie daje. Nie wiem co z tym zrobić. Nie wiem też czy są to nowe włoski które urosły ( jakiś rok temu dosyć mocno wypadały mi włosy, teraz w sumie też troche wypadają ) czy też włoski które sie ukruszyły.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
Dot.: Małe włoski na całej długości
może to baby hair?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.