![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności, sporo Avonu, ale nie tylko:)
Sprawdziłaś może tego Lanvina?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Kochane!
Nie ma jeszcze dzisiaj fotek, nie mialam nawet kiedy ich zrobic... No i zla wiadomosc - zaginal mi gdzies blyszczyk Aquoliny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Całego Lanvina właściwie nie chciałabym oddawać.A może większa ilość (jaka by Cię interesowała)i do tego jakieś próbki perfum?Lub masz może inny pomysł?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Be Delicious DKNY 1. L'oreal True Match, podklad, kolor C2, poj. 30 ml, ubytek 20% 9. Lacoste - podrobka, roz do twarzy + bronzer, kilka razy uzyte, popsute zamkniecie od puderniczki, ale nie przeszkadza w uzytkowaniu i nie otwiera sie w torebce, waga 4 g, róż jest ciut bardziej malinowy niż wyszedł na zdjęciu, użyty 2 razy 11. Dermacol nr 217 (b. jasny, beż z lekkim odcieniem różowym, idealny dla bladolicych ![]() 13. Avon, eyeliner w pisaku, kolor czarny, użyty kilkanaście razy 17. Korektor Everfresh Maybelline, odcień Cameo (jasny), zużycie na zdj. 20. Sephora, błyszczyk w kredce z serii Piiink, Sexy Cherry Pędzel do pudru Essence, nowy bez opakowania (kupiłam parę dni temu i leży sobie nieruszany), z krótką rączką - mieści się w torebce, do pudrów zwykłych i mineralnych |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Pędzel do pudru Essence, nowy bez opakowania (kupiłam parę dni temu i leży sobie nieruszany), z krótką rączką - mieści się w torebce, do pudrów zwykłych i mineralnych
-podkład loreal -próbka dkny
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Chyba jednak wycofam się z oddania Lanvina.Wczoraj testowałam Flowerbombkę i edt jednak nie trzyma się na mojej skórze na tyle długo co Lanvin.Oba zapachy podobają mi prawie jednakowo więc jednak wolę Lanvina,tym bardziej ,ze mam jeszcze trochę bombki edp.
Może zdobędę kiedyś Baby Doll,to sie odezwę jak będziesz jeszcze je miała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
W takim razie byłabym chętna na edp.Wkleję fotkę tego zużycia co mam,zdjęcia nie najlepszej jakości bo robiłas je kiedyś wieczorem.Lepsze postaram się zrobić jutro rano jak wrócę z pracy .Pudełko jest z przezroczystego plastikuNie mam narazie nic do czego mogłabym zrobić sobie odlewkę,do końca tygodnia chyba nie dam rady nigdzie jechać poszukać atomizerków czy jakieś buteleczki,ale może coś wymyślę.Które próbki jeszcze ewentualnie by Cię interesowały(ale z wyjątkiem niektórych niszowców,bo te chciałabym wymienić raczej na inne niszowce)?
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-05-30 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Dołożę wszystkie ,które wymieniłaś z wyjątkiem Herrery bo zapomniałam ją usunąć(jest juz kupiona razem z Tygryskiem i miniaturkami OI),ale dołozę w zamian jakąś inną.
Napisz mi na pw Twój adres. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj a jak ty odbierasz ten zapach dg jak sie utrzymuje??? i w koncu ile masz ml bo tu pisze ok 17 a mi podalas ok 20 :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
tu masz wymiarki
![]() dł sukienki 115 cm szer pod paszkami 43 x2 (tyle ze to naprawde duzo się naciąga i wydaje mi sie ze sukienka bedzie dobra na XS jak i na M) dł górnej części siateczkowe 131 cm szer pod paszkami 40 x2 (ale etz duuzo się naciąga) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za zapachy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
konkretnie chodzi mi o te zapachy
3. Avon Surreal EDP 50 ml, nowy, znalazłam kartonik ![]() 4. Avon Extraordinary Shimmer spray EDT 30 ml, niedawno kupiony, ale co pare dni uzywam próbki: Lacoste Pour Femme Still Jennifer Lopez Fresh Vibes Adidas Aire de Vernon Aquamarine Loewe Rouge Christian Lacroix for Avon |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
nie ma juz zelu do twarzy, za krem do biustu+2 probki antycelulit oddasz zapach avon extraordynary?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Coś za Still J.Lo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.