![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: przeróżne kosmetyki na wymiane :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za . Chłodzący spray po opalaniu z witaminą C 250 ml.
Uniwersalny krem pielęgnacyjny z dodatkiem miodu 15ml. Trzy efekty zamknięte w jednym podkładzie 3w1 o działaniu nawilżającym i wygładzającym odcień naturalny . użyty kilka razy . Kolczyki posrebrzane z niebieskim brylancikiem 17.Idealnie pasujący do kolczyków naszyjnik z niebieskim brylantem . - Masz może fotke tej biżu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
30. Make-up studio, paleta kamuflaży, brązowy i pomarańczowy tylko maźnięty kilka razy, beże ok, 10 %, największe zużycie- zielony. Ciężko określić ubytek. http://sklep.beautyart.pl/?p=2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hejka! Wiesz nie wiem jaką masz cerę,ale ten kompakt u mnie delikatnie ciemniał i dlatego go właściwie wymieniam ![]() ![]() ![]() Czekam na odp.Może cos jeszcze Ci się spodoba... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Eithne ja niestety mam ciemniejszą karnację czyli raczej dla nie to chyba nie pasuję kurde szkoda że nie masz innego odcieniu ..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Witam! Jesli nadal interesuje Ciebie:
BOURJOIS Paris-Compact Powder-Naturalny puder prasowany.Matowi cerę i kryje niedoskonałości.Zaweira wit.E.Pobudza mikrokrążenie.Odcień Sable Rose 72.10g.Zużycie minimalne.(ładny,czarny kompakt,zdj) Co możesz mi z tego oddać???: Modelujący krem do biustu Firm & Sculpt 150 ml.Nieużywany 5.Odświeżająco-oczyszczający żel do twarzy 200ml.Nieużywany 6.Pielęgnacyjny balsam do ciała Kokos i Papaja 200ml.Nieużywany 1.Uniwersalny krem pielęgnacyjny z dodatkiem miodu 15ml. 2.Krem intensywnie nawilżający 50ml. czekam na odp.papa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
hejka!
BOURJOIS Paris-Compact Powder jest wart niecałe 40 zł.Czy żel do twarzy Avon jest równy cenowo??Nie jestem na bieżąco z cenami z Avonu,ale wiem,że tam często są promocje ![]() Może cos dołozysz?? Może jeszcze cos wybierzesz ode mnie(dołozyłam nowe kolczyki).??? czekam na odp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
AVON
1.Woda perfumowana Treselle Silver 50ml.zapakowana w folie nieużywana . 2. Chłodzący spray po opalaniu z witaminą C 250 ml. 3.Modelujący krem do biustu Firm & Sculpt 150 ml.Nieużywany 4.Płyn do demakijażu oczu 150ml. 5.Odświeżająco-oczyszczający żel do twarzy 200ml.Nieużywany 6.Pielęgnacyjny balsam do ciała Kokos i Papaja 200ml.Nieużywany 7.Błyszczyk Delish Glazewear ślicznie pachnie używany ze dwa razy . 8.Spray przedłużający świeżość włosów 100ml.1/4 zużyty . 9.Chusteczki antyperspiracyjne zapakowane nieużywane. 10.Odświeżający body spray Kwiat Limonki i Werbena 125ml 1/4 zużyte. 11.Kredka do powiek satynowy połysk clearly shadowed użyta tylko raz dla sprawdzenia. 13.Roletka perfumowana PUR Blanca 9ml. 14.Roletka perfumowana Passion Dance 9ml.Nieużywane 15.Pierścionek na paznokieć nowy . 18.Lakier do paznokci Natural Flux kolor-mieniące się złoto z połyskiem różu .Nieużywany ORIFLAME 1.Uniwersalny krem pielęgnacyjny z dodatkiem miodu 15ml. 2.Krem intensywnie nawilżający 50ml. EVELINE 1.Trzy efekty zamknięte w jednym podkładzie 3w1 o działaniu nawilżającym i wygładzającym odcień naturalny . użyty kilka razy . odp u mnie ![]()
![]() |
#48 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Spray przedłużający świeżość włosów 100ml.1/4 zużyty .[/FONT]
Edytowane przez Anecia00 Czas edycji: 2008-11-19 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
11.Kredka do powiek satynowy połysk clearly shadowed użyta tylko raz dla sprawdzenia.
12.Złociście połyskujący cień do powiek Pinky Peach .Kolor-opalone złoto.Nieużywany Edytowane przez Anecia00 Czas edycji: 2008-11-19 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Napisane przez tompola
![]() hejka! BOURJOIS Paris-Compact Powder jest wart niecałe 40 zł.Czy żel do twarzy Avon jest równy cenowo??Nie jestem na bieżąco z cenami z Avonu,ale wiem,że tam często są promocje ![]() Może cos dołozysz?? Może jeszcze cos wybierzesz ode mnie(dołozyłam nowe kolczyki).??? czekam na odp. to mogę Ci jeszcze dołożyć balsam kokos ![]() Hejka! Czyli dla mnie Żel do twarzy Avon 200ml nieużywany i mam taką wielką,ogromniastą prośbę:czy zamiast balsamu kokos możesz dołożyć krem do pielęgnacji biustu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() czyli dla Ciebie: BOURJOIS Paris-Compact Powder-Naturalny puder prasowany.Matowi cerę i kryje niedoskonałości.Zaweira wit.E.Pobudza mikrokrążenie.Odcień Sable Rose 72.10g.Zużycie minimalne.(ładny,czarny kompakt,zdj) dla mnie: .Odświeżająco-oczyszczający żel do twarzy 200ml.Nieużywany .Pielęgnacyjny balsam do ciała Kokos i Papaja 200ml.Nieużywany Czekam na Twoje potwierdzenie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.